Het verknipte (gebrek aan) brein van een koppensneller

De koppensnellers is het “grootste rechtse weblog” naar eigen zeggen dan want ze zijn helemaal niet het grootste rechtse weblog, ze zijn wel een heel groot rabiaat extremistisch rechts weblog.

Ze zijn dusdanig extremistisch dat ze (eerst krapuul.nl en daarna) Pownews haalden, en ze zijn zelfs zo extremistisch dat de PVV op geen enkele wijze meer met ze geassocieerd wil worden: na een aanvankelijke vrijage tussen de PVV brievenbuspissers van der Stoep, De Mos, Van Bemmel en de koppensnellers (ook wel guilliotineboys genoemd), wist de PVV niet hoe hard ze hier met een kruis in de lucht geheven vandaan moest rennen en thuis knoflookstrengen aan de kozijnen hangen.

Het is wel sneu voor die gastjes. Hebben ze zich eerst volkomen laten hersenspoelen door charlatans als “wetenschapper” Hans Jansen en duivel indrijvers als Geert Wilders, zodat ze een referentiekader hebben ontwikkeld dat vergelijkbaar is met dat van een zo juist gebombardeerde rancuneuze Al Qaeda strijder in een grot in Tora Bora, alleen dan 20 x zo krankzinnig, worden ze nu zo maar in de steek gelaten door hun (vroegere) verlossers, de PVV.

Vroegere verlossers, nou ja, vorige week was Wilders nog de verlosser.

Maar omdat de koppensnellers nu uitgekotst zijn door de PVV hebben ze daar maar iets wederzijds van gemaakt. En dus zijn ze nu aan het bespreken hoe het verder moet zonder de PVV. Want aangezien de PVV verder gaat zonder de koppensnellers is de PVV nu reddeloos verloren. En kan de PVV Nederland nu dus niet meer redden van de ondergang. Of zoiets.

Maar dit terzijde.

Nu ik de koppensnellers niet meer kan linken aan de PVV heeft het eigenlijk weinig zin om nog over ze te schrijven.

Aan de andere kant, ze zijn zo bizar, misschien maak ik er wel een geinig serietje van of zo; bizar koppensnellercommentje du jour.

Zie bijgaand voorbeeldje.

8 gedachten over “Het verknipte (gebrek aan) brein van een koppensneller”

 1. Nou ja, Jaan spreekt ons wel met U, dat dan weer wel. Verder weet ik niet wat de ‘interne egels’ zijn maar zal wel iets militairs zijn 😀

 2. Oh, dit zijn zeker de lui die hard wegrennen als ik in mijn feest-jelaba over straat loop , bleek en puisterig roepen ze dan vanaf flinke afstand : Rot naar je eigen land , vuile rotmoslim , en als ik dan boe roep hollen ze nog verder weg .. 😮

 3. “Valt Wilders weg, dan leiden de landverraders ons de sharia in” ?

  En hoe gaan die ‘landverraders’ dat dan doen, in onze elke dag verder seculariserende maatschappij? Tanks op het Binnenhof?

  Ik ben benieuwd.

 4. Al Bakrastani Schreef:

  Oh, dit zijn zeker de lui die hard wegrennen als ik in mijn feest-jelaba over straat loop , bleek en puisterig roepen ze dan vanaf flinke afstand : Rot naar je eigen land , vuile rotmoslim , en als ik dan boe roep hollen ze nog verder weg ..

  Misschien is dat een goed idee dat ik op mijn volgende beroepskringvergadering een djellaba ga dragen.
  Dan gaan zeker al mijn collega’s zich spontaan onder de tafel beplassen.

 5. jvdheuvel Schreef:

  @2 ja maar jullie gaan ons ook bij duizenden aan galgen ophangen he

  ben je gek , kost veel te veel geld , ieder klein moslimpje heeft voor het slachtfeest al het spelletje bijltje hak gekregen ( met loshoofdige Kaffir-pop ) om te gaan oefenen in het onthoofden van niet moslims … ( was trouwens nog FF zoeken , want de “mijn kleine Gaskamer “voor de kleine sinterklaasvierende PVV-Tokkies stond er voor, compleet met poppen met baard/burka en gele “Moslim”ster )

 6. Nexus m. Schreef:

  Misschien is dat een goed idee dat ik op mijn volgende beroepskringvergadering een djellaba ga dragen.Dan gaan zeker al mijn collega’s zich spontaan onder de tafel beplassen.

  Ik heb er wel één te leen voor je hoor ….. :mrgreen: moet je ze wel zelf de troep laten opruimen , in het kader van “oefenen voor als de “echte Nederlanders ” weer zelf hun troep moeten opruimen …

 7. De koppensnellers zijn al even ver van de realiteit als Mohammed B. die had ook fantasieën over Islamisten die de Groene vlag op het Binnenhof zouden hijsen.

  De extreemrechtse Islamofoben en de Islamisten denken hetzelfde over de Islam. Ik ging me zorgen maken zodra ik die gelijkenis zag een paar jaar terug, maar de mensen van Koppensnellers, FFI en andere gestoorde sites zien dat juist als een bevestiging van hun wereldbeeld.

  Les extremes se touchent.

Reacties zijn gesloten.