Wanneer gaan we Geert Wilders zien voor wat hij echt is?

Gewoon een slechte scriptschrijver die zo graag mee wil doen met de grote jongens en daar totaal niet de capaciteit voor heeft. Ik stel voor dat als hij komt met de aankondiging van Fitna 2, we allemaal massaal in lachen uit gaan barsten en zeggen:,, Is goed hoor Geert, leef je uit, we zien het wel.” En dan lachend door lopen.

5 gedachten over “Wanneer gaan we Geert Wilders zien voor wat hij echt is?”

  1. Ik ben nog steeds verbaasd dat we in onze land die minderheid tuig van PVV nog zo ver laten gaan.
    Want ze zijn een gekozen minderheid van relschoppers die alle aandacht naar zichzelf steeds willen trekken en de rest doen beledigen.

  2. Waarom toch elke keer weer aandacht geven aan de PVV?

    Laat ze toch eens in het eigen vet klaar soppen.

    Laat democratie maar zijn werl doen, of komt ons dat even niet uit?

  3. De democratie heeft zijn werk toch gedaan? Premier Wilders is aan de macht. Zijn 2 vazallen Rutte en Verhagen hoor je bijna niet. Wilders daarentegen, hij heeft gisteren gespeecht namens het Nederlandse volk. Leve de democratie! Oh tussen lippen en neus door, ‘Jordanië is de enige Palestijnse staat is die er ooit zal komen. Leve de democratie, leve de koning en het volk. Zolang Rutte en Verhagen niks zeggen, niks afkeuren houd ik ze verantwoordelijk voor de woorden van Wilders. Oh en om de vraag van de tekstschrijver te beantwoorden. Wanneer gaan we Wilders zien voor wat hij echt is? Gisteren heeft de echte Wilders zich gepresenteerd. 😡

  4. In 1998 zag ik een programma over de nieuwe Limburgse parlementariers voor de Tweede Kamer; Camiel Eurlings en Geert Wilders. De jeugdige Eurlings viel me toen nog mee, maar bij het zien van Wilders kreeg ik direct last van een aversie, die ik slechts gedeeltelijk kon wijten aan het feit dat hij daar ging zitten voor een partij waar ik nou eenmaal geen fan van ben. Want mijn ogen bedrogen me toch niet. Daar zat toch duidelijk een narcistische provocateur pur sang. Grappig vond ik dan ook de uitlatingen van zijn vrouw, in een recent interview, waarin ze het had over de moeilijkheden van haar man, en dat “hij moet oppassen dat hij niet narcistisch wordt””.

Reacties zijn gesloten.