Medelijden met Geert Wilders, De Grote Lijder

Met dat vergrootglas op al die triviale tekortkominkjes van de PVV’ers zou je bijna denken dat de De Grote Lijder zielig moeten gaan vinden. Maar dat moment is nog lang niet aangebroken. Zodra we De Grote Lijder en zijn boevenbende zielig moeten gaan vinden, zal ik dat als eerste melden. Beloofd.

Laten we niet vergeten dat de PVV een partij is die kinderen van 8 die met chocolademelk gooien “straatteroristen” noemt die het land moeten worden gezet, die zigeuners die hier naar EU normen gewoon mogen leven het land willen “uitschoppen“, die voetbalschoffies in de knieën wil schieten, die mensen “waarvan iedereen weet dat er iets mee is” zonder vorm van proces voor onbepaalde tijd in de gevangenis wil zetten, die politiefunctionarissen die iets verkeerds zeggen op staande voet wil ontslaan, die journalisten die ze niet bevalt de neus wil af hakken, die het heilige boek van een miljoen landgenoten wil verbieden, die tientallen miljoenen moslims die iets verkeerds “denken” uit Europa wil deporteren, die intern politieke tegenstanders aanduidt als kakkerlakken, die complete bevolkingsgroepen beschimpt en belastert, die ons in een oorlog wil storten, die belasting met hoofddoekjes voorstelt, vergelijkbaar met hondenbelasting, die mensen met bepaalde roots wil straffen op exact dezelfde manier als waarop de nazi’s Joden “straften”.

Enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

Met dat soort geteisem moet je geen medelijden hebben: die moet je KEIHARD aanpakken. KEI en KEI en KEIHARD en ALLE middelen, rechtens, zijn geoorloofd.

3 gedachten over “Medelijden met Geert Wilders, De Grote Lijder”

  1. is er al iemand op het binnehof verbrand dan , of met gewichten aan zijn poten in de hofvijver gepleurt ?? zo niet , dan niet zeiken Geertje ….

  2. Uitstekende column.
    Wilders eens stoppen met het doen van huilie huilie (zogenaamd is er sprake van heksenjacht tegen PVVers) en hij moet eens stoppen met die calimero houding van hem.

    Als een partij (zoals de PVV) zich presenteert als een keiharde law-and-order achtige partij is het helemaal niet zo vreemd dat de media extra aandacht zal besteden aan kamerleden van die partij die de fout in gaan. Het getuigt namelijk van een dubbele moraal door aan de ene kant een zero tolerance beleid en steeds hardere straffen te eisen maar aan de andere kant zit je eigen partij vol met halve en hele criminelen, die vervolgens rustig mogen aanblijven in de fractie.

Reacties zijn gesloten.