Bizarre koppensnellersquote du jour


Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. Zo groot volgens sommige mensen dat ze hun politieke tegenstanders de nek willen doorzagen met een roestig broodmes, zoals bij de koppensnellers. Vandaag is Femke Halsema weer eens het slachtoffer:

Rijp voor een gratis vakantie in een inrichting als je het mij vraagt, die koppensnellers, al dan niet met gedwongen medische behandeling. Zulke mensen zouden tegen zichzelf in bescherming moeten worden genomen.

9 gedachten over “Bizarre koppensnellersquote du jour”

 1. Zo prijst het schorem zichzelf aan

  VOC-mentaliteit zegt:
  26 november 2010 om 11:43

  Nou Pieter G.

  Ze zijn er wel en ze komen er ook.

  Ik heb mezelf bijvoorbeeld aangeboden en ik denk dat ik de kwaliteiten wel bezit.

  Ik heb een rechtenstudie gedaan (HBO) kan lekker babbelen, ben stereotype Nederlander (Hollander zelfs) 41 jaar/1,93/ 84kg blond haar, blauwe ogen. Volgens omgeving nog leuk om te zien ook ( :- ) Ben bezig om voormezelf te beginnen in webdesign (op lange termijn) Loop een laag risico omdat mijn partner achter me staat en mijn kinderen een dikke 100 km hier vandaan wonen.
  Ow en ik heb 15 jaar rugby gespeeld dus kan tegen een stootje.

  En ik heb reden tot verdedigen van de nederlandse cultuur aangezien 1 van mijn voorouders betrokken was bij het ontstaan van nederland (vrede van munster) Ook hebben we een lange geschiedenis met prins Maurits en hadden we nooit iets met links (ter dood veroordeling Johan van Oldenbarneveld)

  Ow en ik heb nooit een veroordeling gehad, een enkel boete voor 5 of 6 km te hard that’s all!

  Zoiets?

 2. Dacht dat Doctors van Leeuwen populair was in die kringen. Waarom is die dan in ongenade gevallen?

 3. Als je bedenkt wat de VOC heeft uitgespookt in “de Oost” en aan de Kaap denk ik toch dat die figuur zijn naam met ere draagt.

 4. Doctors van Leeuwen was toch D66?

  Probeert die figuur nou te beweren dat Van Oldebarneveldt door Links geëxecuteerd is, of dat die juist links was? (Maurits is daar toch juist voor verantwoordelijk, en is hij daar trots op?) Even afgezien van het feit dat links en rechts toen nog helemaal niet bestond? Wat een wartaal.

 5. @5 Lees “Bloed aan de klomp” en “Zwartboek van Nederland overzee” van Ewald Vanvugt. Dat figuur tooit zich inderdaad volkomen terecht met die naam.

 6. Pingback: Wrijven in de vlek Prosper Ego ja laten we dat doen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.