Wapens en executies bij de koppensnellers

Aangezien we de PVV aanhangers bij de koppensnellers inmiddels goed genoeg kennen om te weten dat ze het liefst in Lederhosen, al jodelende, langs bergen en dalen zouden willen klauteren, hadden we kunnen weten dat ze tot op het bot geraakt zouden zijn door dit eigenaardige bericht over een jodelende grasmaaier, die daar een boete voor kreeg want hij had moslims gestoord. Nou als je denkt dat de koppensnellers dat slikken dan ken je de koppensnellers slecht. De koppensnellers denken altijd in oplossingen.


😉


Maak kennis met “Moor”, deze is ze gecharmeerd van het idee om middels slachtafval van varkens “door islamitisch gespuis besmette” plaatsen te “zuiveren” van moslims.

Hij/zij is “serieus op zoek naar dit soort wapens”.

Moor kan gerust gesteld worden. Voor de serieuze mensen onder ons op zoek naar dit soort wapens biedt de plaatselijke buurtsuper genoeg alternatieven.
💡
Het is een vrolijke boel bij de koppensnellers dat moet je ze nageven maar tegenwoordig hebben ze ook een nieuw soort dreigende code bedacht waarmee ze elkaar aanspreken, namelijk over “het moment dat woorden niet meer volstaan”. Dit moment nadert met rasse schreden. En zo komen we met ons verhaal weer bij de core business van dit PVV aanhangers forum; koppensnellen. Of, zoals koppensnellersreageerder/auteur/redacteur “zande” het verwoordt in topicje “wolf wolf wolf”, in dit geval, de 20e eeuwse variant: “linkse klojo’s en christengekkies afknallen als ratten”.

Zande was overigens “reageerder van het jaar 2009” op website dagelijksestandaard (van Joshua Livestro).

16 gedachten over “Wapens en executies bij de koppensnellers”

 1. Je loopt tegenwoordig toch iets anders over straat, in het besef dat een substantieel deel van de bevolking er dergelijke ideeën op na blijkt te houden.

 2. Weet je hoe erg slecht jodelen klinkt? 😮 eurgh

  Domheid is erg hoog dat wisten we al, maar in het openbaar vragen waar allemaal varkensslcahtafval in verwerkt is, toch beetje dom. 😈

  Trouwens, had er even bijgezet, Joshua Livestro die Sarah Palin, mogelijk presidentskandidate die zegt (wilde ‘denkt’ schrijven, maar dat blokkeerde in samenhang met Sarah Palin) dat Noord Korea bondgenoot van VS is HAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHa lekkere adviseur die Livestro!
  http://www.krapuul.nl/nieuws/19852/bruine-propagandist-livestro-adviseur-palin/

 3. Ik vraag me af wanneer de Koppensnellers een keer een aangifte naar hun hoofd krijgen. Er zijn posters op Maroc.nl veroordeeld voor dat soort uitspraken. Aanzetten tot geweld is not altijd een misdrijf en aanzetten tot haat ook.

 4. Zou het mogelijk zijn dat hun server uit een psychiatrische inrichting opereert?

  Anders in ons fatsoenlijk land de OM had ze allang moeten insluiten en veroordelen, toch?
  Je weet nog wat de OM deed enige tijd geleden met iemand die een foto van Wilders met een paar aangestoken kaarsjes erbij had neergezet. Het haalde ook alle bruine media tegelijkertijd.

 5. @ #6
  Wilders heeft in het verleden diverse keren aangifte gedaan van bedreiging. Hij heeft beveiliging vanwege bedreigende taal. Wanneer is Wilders in een echt gevaarlijke situatie geweest? Er zijn tal van mensen in dit land met littekens op hun lijf die zijn aangebracht door gestoorde exen en beroepscriminelen die op 0,0 overheidsbescherming kunnen rekenen. Wilders heeft lijfwachten dankzij anonieme e-mailtjes. Vreemd dat het OM niet heeft kunnen achterhalen wie daar achter zaten.

  Ja, maar als het aanzetten tot haat van rechts komt dan moet de vrijheid van meningsuiting op eens vrij baan hebben.

  Knieschoten, staatsburgerschap afnemen, verbanning. Het moet allemaal gezegd kunnen worden over Moslims en Linksmenschen maar uiteraard niet over Wilders en zijn aanhang.

  Kritiek op rechts is immers demoniseren [Sic!]

 6. “Knieschoten…Stads mariniers ….jozias van aartsen en pechthold <
  Stads mariniers aka "bijzondere opsporingsambtenaren Hebben We Al Jaren Geleden óver Óns héén gehád En De Omaatjés Zitten ér NÒG Ván Achter de geraniums te bibberen en foeteren Óm Dát Tuig van de Richel Dat ze stuurden! Óp Het Móment trappen Die producten Van pechthold en aartsen in iets Ander jasje De Deuren in Amsterdam in óm te kijken óf Je wel lékker genoeg Zit!

 7. #8 Wat een onsamenhangende riedel! Ik kan er geen chocoladevla van maken. Aan je schrijfwijze te zien lijkt het wel of je een spamfilter probeert te omzeilen.

 8. Antischaap Schreef:

  Wat een mens die moor. Dat ze dit alleen al durft te zeggen.

  Beetje traag van geest zeker, met je geblaat een jaar na dato.

 9. @11 Abdul:
  Iemand die voor het eerst op Krapuul is, ook even door “archief” heeft gestruind (stel ik me zo voor) kan niet weten dat 8 maanden na de laatste reactie alsnog reageren “niet gewenst” is, te meer daar er tussen de reacties daarvóór een tijdsruimte van bijna 6 maanden zit.
  Om dat direct als “traag van geest” en “geblaat” te bestempelen vind ik ( als ik zo vrij mag zijn) wel een beetje kort door de bocht.
  Misschien een idee om tijd waarbinnen gereageerd mag worden in DE REGELS op te nemen??
  (Is maar een suggestie)

 10. Abdul Alhazred Schreef:

  iemand die binnen een kwartier onder vijf onderwerpen met nietszeggende onliners reageert
  roept toch wel twijfels op die appeleren aan bepaalde trolneigingen

  Aan de andere kant heeft diezelfde nieuwkomer de moeite genomen dit allemaal te lezen. Dit zie je op forums vaak genoeg gebeuren bij nieuwkomers, zoals nada ook al opmerkte. Dat er meerdere opmerkingen staan maakt deze gebruiker m.i. nog steeds niet tot trol.

 11. GJ_ Schreef:

  Aan de andere kant heeft diezelfde nieuwkomer de moeite genomen dit allemaal te lezen. Dit zie je op forums vaak genoeg gebeuren bij nieuwkomers, zoals nada ook al opmerkte. Dat er meerdere opmerkingen staan maakt deze gebruiker m.i. nog steeds niet tot trol.

  Wat ook wel weer waar is natuurlijk. 🙂

Reacties zijn gesloten.