Check deze idiote speech van PVV’er Richard de Mos

PVV’er Richard de Mos denkt dat hij een briljante humorist is. En niet alleen op familiefeestjes maar ook in veel te lange lulkoek speeches in de Tweede Kamer:

Voorzitter,

Ik ben bijna toe aan de derde helft, veelal de meest gezellige helft van een wedstrijd, maar ik heb nog wat kleine dingen op de pingpong tafel liggen. (zie verder)

5 gedachten over “Check deze idiote speech van PVV’er Richard de Mos”

 1. “Een gezonde geest in een gezond lichaam ” vandaar dat Gurt er zo vaal en bleek uitziet

 2. Misschien is het nu tijd dat we een mirror-site voor Krapuul.nl opzetten onder de naam Idioot.nl?
  Mos komt als eerste erop te staan.

 3. Ik vind dat De Mos hier in duidelijke taal en met begrijpelijke voorbeelden heeft aangetoond waar het mis gaat in het hedendaagse voetbalgebeuren en met name de voorbeeldfunctie die het betaalde voetbal dient te bekleden.
  Als het gedeelte over Stichting AS Soennah-moskee de heren en dames van Krapuul niet bevalt, dan kan ik mij daar nog, in het licht van deze site, iets bij voorstellen, alhoewel ik vind, dat De Mos de spijker op zijn kop slaat.

 4. Ger Schreef:

  alhoewel ik vind, dat De Mos de spijker op zijn kop slaat.

  Jahoor, vooral in z’n eigen hoofd! 😆 😎 😆

 5. “De derde helft”
  zegt het schoolhoofd…
  dan heb ik de speech nog niet eens gezien…

Reacties zijn gesloten.