14 gedachten over “Richard de Mos, PVV-clown, over opwarming van de aarde”

 1. Ach, het is een beetje een zielig jongetje aan het worden. Dom en door de hele kamer uitgelachen. Zelf realiseert ie het nog niet zo, of hij ontkend het.
  Overigens kan het in Nederland vooral kouder worden door de opwarming, zijn argumenten klopten dus sowieso al niet.

 2. Eén gek kan meer vragen dan 1000 wijzen kunnen beantwoorden. Daarom bewonder ik dhr. Samson, ondanks beter weten toch nieuwe informatie (voor de Mos).

  #1 GJ_ Afkoeling door opwarming. Woooh! wat een informatiedichtheid. Dit is wel heel abstract voor ons schoolhoofd. Ik hoor hem al lachen.

 3. Inderdaad. Wat een heerlijke, kinderlijk naieve gedachtengang.
  Nog even en de aarde is plat. (Want we vallen er toch niet van af?)

 4. Ik eh heb hier geen woorden voor 😮 En dat zit in het parlement zonder zijn huiswerk te doen en betaald van onze belastingcenten? Beklaag de kinderen die ooit les van hem hebben gehad (als dat ook waar is). Ben geen fan van Al Gore, maar dat er koudere winters komen in NL bij de opwarming van de aarde klopt helemaal, Google maar eens wat, is een natuurlijk gevolg ervan

 5. Wat heeft cv fraude te maken met zijn opmerkingen?? Is dat geen ad hominem??
  De opmerking van Samson over het warmste jaar 2010, terwijl dat nog niet is afgelopen was ook niet al te nozel.

 6. Vind je het gek dat het onderwijs zwaar onder de maat is? Met een figuur als de Mos die les heeft kunnen geven kan ik het me voorstellen.

 7. Opwarming van de aarde past uiteraard niet in het plaatje van de PVV, anders kunnen ze niet verantwoorden waarom Henk en Ingrid 130 mogen op hun supersnelwegen door het Groene Hart. Koude winter? Nee joh, die opwarming bestaat niet, dus kan er meer CO2 uitgestoten worden.

 8. Sjef Schreef:

  Vind je het gek dat het onderwijs zwaar onder de maat is? Met een figuur als de Mos die les heeft kunnen geven kan ik het me voorstellen.

  @Sjef, wat denk je dan dat met onze Tweede Kamer zal gebeuren als die ondermaatse figuren zich blijven verplaatsen van het onderwijs naar de PVV politiek?

 9. @ Nexus m.:

  Ik weet niet wat ik erger vind. Dat hij voor de klas heeft gestaan en kinderen les heeft gegeven, waardoor er kinderen wellicht verkeerde dingen hebben geleerd, met als resultaat een volgende generatie de Mosjes, die ook gelooft dat hard rijden goed is voor het milieu of dat hij in het Parlement zit? 💡 💡

 10. In het klas staat hij voor 20-25 kinderen. In de Tweede Kamer kraamt ie onzin tegenover 16 miljoen burgers. Voor mezelf weet ik het.

 11. @12 Ik mag aannemen dat iemand met stemrecht genoeg vermogen heeft om een mening te hebben of een mening te toetsen.(overigens soms discutabel, maar vooruit we zullen het ermee moeten doen) Het wordt wat mij betreft zorgelijk als iemand die bv beweert dat de aarde plat is dat ook voor de klas mag verkondigen, want een kind van onder de 12 heeft niet het beoordelingsvermogen van iemand die wel stemrecht heeft.

Reacties zijn gesloten.