Het gaat er dus niet om wat je kan, maar wie je kent (en tevreden kan houden)

Mark is bij Sarko (de Roma uitzetter van Frankrijk) geweest en aaaaaccccccchhhhhhhhhh hij mag niet mee doen aan de G20. JP mocht dat de laatste jaren wel, maar ja die had zich en plaatsje veroverd over de ruggen van de jongens en meisjes die naar Afghanistan waren gestuurd.

Zal het kabinet een nog wel grotere hekel hebben aan de PvdA dat ze Mark de gelegenheid hebben ontnomen om mee te mogen praten met de grote jongens en meisjes 😥  Je dacht toch niet echt door daar aanwezig te zijn als klein kikkerlandje dat er naar je geluisterd wordt? Dream on! Was zoethoudertje voor bloedgeld.

Waar ik me wel zorgen over maak is dat Mark op een andere manier zijn weg binnen weet te dringen. Via jaknikken tegen het immigratiebeleid van Sarko. CDA zal wel net zo hard mee knikken, alles voor de macht! Daar moet ik echt van over de nek 😥

Het zal hard werken worden voor de enige twee overgebleven sociale partijen in de Tweede Kamer, SP en PvdA, hup doe er wat aan dat dit niet meer levens gaat kosten.

2 gedachten over “Het gaat er dus niet om wat je kan, maar wie je kent (en tevreden kan houden)”

  1. De officiele vertegenwoordiger van onze boevenbende op bezoek bij Sarko. Zou ie voor Sarko’s eega nog een stuk uit Schuman’s Kinderszenen gespeeld hebben? Waarschijnlijk niet. Daar had hij geen tijd voor. Hij moest zich vooral inlikken bij Sarko.

  2. Als jullie een paar honderdduizend Roma willen hebben mag je die gratis komen halen in Frankrijk en België. Veel pleizier ermee zou ik zeggen.

Reacties zijn gesloten.