Wilders met pruik en plaksnor onherkenbaar?

Geert Wilders in een interview met de Israëlische krant Yediot Ahronot:

Er waren momenten dat ik een pruik moest dragen, een nepsnor en een zonnebril, zodat mensen niet zouden herkennen”, aldus de vaak bedreigde politicus. (Telegraaf)

Hoewel het de bedoeling was dat Geert Wilders niet herkend zou worden is ons team er toch in geslaagd om enkele afbeeldingen te bemachtigen waarop Wilders te zien is in vermomming.

Is hij inderdaad onherkenbaar?

Oordeel zelf!

7 gedachten over “Wilders met pruik en plaksnor onherkenbaar?”

 1. Bij het zien van deze foto kan ik het gebral van Wilders nu beter plaatsen. Het is gewoon een tonprater uit Limburg. Je kent ze wel van carnaval.

 2. Is dat niet dat typetje van Andy Kaufmann? Volgens mij wel. Tony Clifton, de belabberde zanger, die er een sport van maakte zijn publiek te beledigen

 3. Ha ha vette pret ,how about in een Sintpak met mijter en keppeltje daar weer op ?
  Herkent niemand en meteen goed om op 5 december in Israel voor de deportatie van Palestijnen en Arabieren te gaan speechen 🙄 !

  Misschien komt Wikileaks nog met iets over die zware beveiling van Wilders, ik heb daar nl veel,,diplomatieke”” 😕 😕 bij.

 4. Ik durf nog wel verder te gaan, Wilders veilig vermomd in false Israel flags.
  Do me a Eu peace negotiation flag please, ik wil niets maar dan ook helemaal niets van of met deze gedoog volks vertegenwoordiger.
  ,

 5. “Er waren momenten dat ik een pruik moest dragen, een nepsnor en een zonnebril, zodat mensen niet zouden herkennen”, aldus de vaak bedreigde politicus.

  Nader: “ik moest vaak allerlei soorten brabbeltaal speeches houden zodat ze mij weer niet konden herkennen. Die gewoonte hou ik nog steeds, maar dan luul ik natuurlijk het liefst over moslims”

  Vaak bedreigt door zijn eigen stemmen in zijn eigen hoofd?

Reacties zijn gesloten.