Het nieuwste Donald Duck voorstel van PVV’er Dion Graus

Het licht Graus
Jaarlijks terugkerend ritueel in de Tweede Kamer: het bespreken van zielige rundertjes in de Oostvaardersplassen. Nu heeft de PVV iets nieuws bedacht: gevangenen naar de Oostvaardersplassen sturen om een hokje voor de rundertjes te bouwen. Net als je dacht dat het niet debieler kon bij de PVV. (Trouw)

7 gedachten over “Het nieuwste Donald Duck voorstel van PVV’er Dion Graus”

 1. >>Haal de gevangenissen leeg en laat hen stallen bouwen met uitgangen uit de windrichting.”<<
  Wel op wieletjes, om de stallen bijtijds te kunnen draaien.

 2. Weer een stukje Amerikanisatie .. Dion wil ze vast in zwart witte outfits en met kettings tussen hun in ter werk stellen …

 3. Goed voorstel, laat ze maar wat doen (op nujij lees je de fantastische reacties.. “cellen laten bouwen door criminelen”).

 4. De PVV-fractie heeft leden die bewezen hebben het inelkaar timmeren te beheersen. Toevallig hebben deze geweldenaren niets te doen (geschorst door de grote leider). Zo’n schuilplek bouwen kost twee man zeg één dag. 24 x 20% x 2 maanden / 2 man = 19 schuilplekken. Voldoende om te kijken of het werkt.

 5. Roelof Schreef:

  Goed voorstel, laat ze maar wat doen (op nujij lees je de fantastische reacties.. “cellen laten bouwen door criminelen”).

  Van een partij die een hele bevolkingsgroep beschuldigd van het aanhangen van middeleeuwse praktijken? En intussen wel zelf terug naar de middeleeuwen willen.

  Bovendien, die dieren hebben geen last van de kou, alleen voedselgebrek was een probleem. Zo zet dion zichzelf toch een beetje voor schut? Wat straks nog? Jassen en mutsen voor die arme dieren?
  http://lh5.ggpht.com/_dfkiti_yiok/S46YZW9NWtI/AAAAAAAAACU/iZZC9fKQw_Y/s640/DSCN3196.JPG

 6. Een goelag uiteraard, voor dissidenten, politieke gevangenen en subversieve andersdenkenden.
  Zeker als wraak om de NSB-kampen van na de oorlog? 😥

Reacties zijn gesloten.