8 gedachten over “OM acht klappen en kopstoot PVV’er Hernandez bewijsbaar”

 1. En volgend jaar zal hij bij het standbeeld voor de ” Gevallenen van zinloos geweld ” namens de hele pvv-fractie een krans leggen.

 2. 500€ en 50 weesgegeertjes dan heeft Hernandez geheel Joodsch Gristenlijk absolutie gedaan …

 3. Zinloos geweld. Zo’n heerlijk eufemisme voor dronkenmansgeweld. Hoeveel had Hernandez op? Als hij nuchter was dan heeft hij een nog groter emotioneel probleem. Eerst een vrouw uitschelden en daarna iemand om beuken die alleen maar vraag om op te houden met schelden. Ik zou denken dat een cursusje omgaan met woede en wat gedragstherapie geen slecht idee zouden zijn.

  We zouden voor politici, militairen en politiemensen de mogelijkheid van transactie af moeten schaffen. Je gaat de fout in, dan kom je altijd voor de rechter tenzij er niet afdoende bewijs is. Je hebt immers een voorbeeldfunctie.

 4. En het slachtoffer zelf? Heeft die hier nog iets in te zeggen? Kan ie bijvoorbeeld in hoger beroep gaan of een schadevergoeding eisen?

 5. @ TLDLK:
  Het slachtoffer is een ambtenaar van EZ dus hij krijgt OF een wenk van Maxime om geen beklag ex art 12 WvS te doen als EZ zijn schade ad € 1500 vergoedt OF een verantwoording van zijn manager waarom hij, als zijnde een rijksambtenaar, een lid van het parlement een stomp in de buik heeft gegeven. Een ambtenaar die zich, ook buiten werktijd, niet gedraagt zoals een goed ambtenaar betaamt, wacht een waarschuwing of een berisping al dan niet met een boete en in geval van betrokkenheid bij geweld of eerwraak oneervol ontslag. Aan het nieuwe gedoogbeleid wordt ook op EZ strak de hand gehouden.

 6. Als ik het zo lees is recht dus behoorlijk krom. Als je wél iets hebt gedaan, kun je dat afkopen en hoef je niet voor de rechter te verschijnen. Rechten slachtoffer nul komma nul. Dat waar de PVV altijd zo de mond vol van heeft en het zelfs Job Cohen fulminerend verweet in de verkiezingsstrijd.

 7. Het slachtoffer kan Hernandez alsnog voor de rechter krijgen mits die een artikel 12 procedure aanspant en de rechter die toewijst. Dat is dezelfde wet waarmee het OM is gedwongen om alsnog Wilders te vervolgen.

  http://www.rechtspraak.nl/Gerechten/Gerechtshoven/Amsterdam/Over+het+hof/Rechtsgebieden/Speciale+rechtsgebieden/procedure+artikel+12+Sv.htm

  De PVV is heel erg tegen die wet als die op hun eigen leden wordt toegepast.

  De weggepeste homoseksuele man in Utrecht probeert ook met deze procedure alsnog bepaalde voormalige buren voor de rechter te krijgen.

Reacties zijn gesloten.