PVV’er Dion Graus komt 52 zetels te kort voor zijn kletsvoorstel

Diepte interview met @estherouwehand Tweede Kamerlid Partij voor de Dieren / Member of Dutch Parliament for Animal Rights Party.


Er werd weer eens geschiedenis geschreven toen PVV proleet Dion Graus onlangs zijn Donald Duck voorstel lanceerde om “de gevangenissen leeg te halen” en om zo doende gevangenen in te schakelen om stallen te bouwen voor de runderen in de Oostvaardersplassen. U weet wel, de runderen welke traditioneel ieder jaar door den Vaderlandschen Volksvertegenwoordiging worden besproken.

Dit zeer krachtige voorstel van PVV’er Graus haalde alle kranten en alle PVV aanhangers in de betreffende commentaarsecties waren weer eens tot tranen geroerd.

“Stallen bouwen met uitgangen uit de windrichting”, aldus PVV’er Graus. 😆

Spreek je over runderen dan spreek je namelijk over Dion Graus. Vandaar.

Anyway uw hoofdredacteur wilde het naadje van de kous weten en besloot tot een diepte interview met een kamerlid van de Partij voor de Dieren. Voor de volledigheid wordt dit interview hieronder integraal afgedrukt:

15 gedachten over “PVV’er Dion Graus komt 52 zetels te kort voor zijn kletsvoorstel”

 1. Ze denken tenminste nog een beetje aan de dieren, dat kunnen we van linkse figuren niet zeggen, die denken alleen maar aan het nog verder open gooien van de grenzen en het knuffelen van ontspoorde allochtonen..

 2. Ja dieren kunnen zichzelf slecht verdedigen en moeten de dieren beschermen tegen de beesten..ze halen zwervers toch ook naar binnen met deze kou..dus waarom dieren niet helpen?..wat is daar mis mee?..
  en ik vind dieren net zo belangrijk, of zelfs belangrijker dan mensen, want dieren zijn minder slecht en hufterig dan mensen..zie nu gelijk, dat linkse figuren geen moer om dieren geven..dat is hier overduidelijk!..dacht dat linkse mensen zo sociaal waren??..

 3. Ik vind je ideen over uitzetten van bepaalde ethnische groepen racistisch, en hufterig. Dat maakt jou dus minder dan een dier volgens je eigen ideeen?

 4. @ 3 Daar ga je dus de mist in. Jouw redenering is Linkse mensen geven om allochtone mensen—–>ergo Linkse mensen geven niks om dieren.——> ergo linkse mensen zijn niet sociaal.
  Ik zal het kort samenvatten: onsamenhangend, springend van de hak op de tak. 😆

 5. Praktisch vraagje:
  Wat staat Dion Graus in de weg om zelf geld en vrijwilligers in te zamelen om die stallen te bouwen als hij die zo graag wil?

  Ik ben zelf wat dichter bij de natuur opgegroeid. Dus ik zeg afknallen en opeten die runderen of lekker in de bossen laten grazen.

  Radicale dierenbeschermers kom je in zowel Linkse en Rechtse kringen tegen.

  Peter Siebelt beschuldigt Groen Links graag van banden met radicale dierenbevrijders. Dierenbevrijders en radicale dierenrechtenactivisten worden vaak zat terroristen genoemd sinds de moord op Fortuyn door Volkert van der Graaf. Pim Fortuyn was namelijk voor het fokken en houden van dieren voor bont.

  Wat hebben zwevende kiezers toch een heerlijk kort geheugen.

 6. PVV-fractievergadering:

  Wilders: “Nou Dion, dat was hem bijna, volgende keer beter!” ( geschikt() ongegeschikt(x) )

 7. @ 3 Marcel. Wat is er mis met links? 😆 Hoe ben jij zo geworden?
  Eet jij trouwens ook karbonade? Lust je kippenpoten? Of fricandellen van Anita’s snackbar?
  Ik ken namelijk niet één PVV-type dat vegetariër is! Erger nog in mijn buurt verpesten de Henk en Ingrids
  `s zomers hier mijn lucht met hun walmende barbecue, elke avond als het mooi weer is het in hun voortuin vèt schransen en moet ik dat kleinburgerlijke gebral bij losgekurkte flessen nog aanhoren ook.. 😥

 8. Ja Sjef idd mensen die slecht zijn voor dieren zijn hufters..ik lees hier alleen maar negatieve dingen als het om dieren gaat, dus linkse figuren geven geen moer om dieren, dat is overduidelijk!..
  verder heb ik geen hekel aan allochtonen, maar wel aan hufters, die mensen uit hun woningen treiteren..dat zijn op dit moment nu eenmaal allochtonen van een bepaalde afkomst, dus de oplossing is een voorbeeld stellen, misschien dat dan die andere mafkezen dan stoppen met het terroriseren van complete wijken?..
  verder.. dieren terroriseren geen hele wijken…plegen geen roofovervallen..vragen niet om een uitkering…rijden niet met een scooter mensen van in de 80 van de stoep..mishandelen geen ambulance personeel..enz…

 9. Abdul Alhazred Schreef:

  …Ik ken namelijk niet één PVV-type dat vegetariër is! ..

  Ik kwam er een tegen op de PVV hyves, echt waar.

  Overigens een lelijke misvatting dat het hier een broeinest van linkse mensen is marcel. Het zijn vooral mensen die de huidige ontwikkelingen heel eng vinden: het geweld, het racisme, de haat en de hufterigheid van een PVV. Om nog maar te zwijgen dat die “partij” die hier tweedracht zaait word gedirigeerd vanuit israel en door en clubjes in de vs.
  Om dat allemaal onleuk te vinden hoef je niet links te zijn. Ik weet van mezelf eigenlijk niet of ik nou wel zo links ben, of rechts. Ik ben gewoon een redelijk succesvol ondernemer die graag een samenleving wil waarin mensen als mensen met elkaar omgaan en elkaar niet teveel in etnische hokjes proberen te duwen. Ben ik dan links? Het zei zo.

Reacties zijn gesloten.