Koppensnellers roepen op om Bram Moskowicz te vermoorden

Koppensnellers. Rechtsextremistische website en dus (voormalig) webstek van enkele PVV parlementsleden. Iedereen moet dood. We hebben al gehad Femke Halsema met het roestige broodmes, Mohammed Rabbae (in brand steken met 5 liter benzine), Fatima Elatik (brandstapel), linkse mensen (afschieten als ratten op Waalsdorpervlakte) en Rutger Castricum (ook afschieten als een rat), ondergetekende (guilliotine) en vele anderen.

Maar nu worden ze overmoedig. Begrijpelijk want ze worden kennelijk gedoogd.

Ze kwamen gisteren met een post over het geweldsmonopolie bij de overheid. Dat zou onhoudbaar zijn.

Fotootje van (hoe verrassend) een aantal onthoofde mensen, zo zijn onze rechtse vriendjes, ik dacht nu gaan ze los maar veel verder dan “Bewapen u gewoon, en schiet op alles wat probeert van je te stelen of wat dan ook. Als er een flink aantal boefjes dood in de goot ligt, zullen ze misschien eens na gaan denken alvorens mensen te beroven.” en “shit, ik zou het wel aan willen bieden als reisbureau, lekker knallen op halve wilden op de Golf van Aden, lekker na een jaar hard werken ontspannen op een mooi ingericht terras van een koopvaardijschip, en met een goalkeeper een paar dozijn Somaliërs naar Kingdom Come knallen onder het genot van een koud biertje en wat hapjes” kwamen ze niet.

Bijgaande quote is overigens afkomstig van koppensneller zande, reageerder van het jaar 2009 bij dagelijksestandaard, je weet wel dat krapulenlog van Joshua Livestro.

Echter vandaag nemen ze Bram Moskowicz op de korrel. Die moet dood. Althans als het aan de koppensnellers ligt.

9 gedachten over “Koppensnellers roepen op om Bram Moskowicz te vermoorden”

 1. Zwaar gelovige types daar want ze menen kennelijk werkelijk dat er ‘een-dag-der-vereffening’ zal komen.

  Benieuwd wie ze als toekomstig grote ‘vereffenaar’ naar voren zullen schuiven en vooral wanneer ze denken wanneer die dag zal komen…

 2. @ 2 Als zelfs de advocaat van de hun held het moet ontgelden, vrees ik dat we allemaal weleens een kopje kleiner gemaakt kunnen worden.

 3. Eens kijken of Mr Bram Moskovicz aangifte doet. Ik denk het wel. Als hij er al niet van houdt om te worden uitgescholden voor Maffiamaatje dan denk ik niet dat hij een oproep tot moord over zijn kant laat gaan.

  Ze fantaseren nu al over massagraven op de koppensnellers.

  En ze zijn te stom om te beseffen dat Shakespeare een grap maakte. Wedden dat ze Henry VI nooit hebben gelezen of gezien.

 4. Het filosemitische (Groot-Israel)vernisje dat er soms opzit bij die Wilderstypes is flinterdun. Het bladdert altijd al weg bij de fractievoorzitter van de PvdA, bij een tv-journaliste als Clairy Polak, en hier is ook weer een fraai voorbeeld.
  Denk maar niet dat het toeval is.

 5. @ #4
  Nou ik lees geen expliciete oproep tot geweld tegen Moskowicz, het zegt echter heel wat over de koppensnellers dat ze zelfs de advocaat van hun grote leider beginnen aan te vallen. Ik durf te wedden dat ze hem wel zaten op te hemelen toen hij besloot om Wilders te verdedigen.
  Overigens vind ik Bram Moskowicz een misselijkmakende kwal die veels te goeie vriendjes was met onderwereldfiguren.

Reacties zijn gesloten.