Rutte, red WikiLeaks!

Nou vooruit wij doen ook mee dat is hip.

Wij, internetgebruikers van Nederland, constateren dat het voortbestaan van de site WikiLeaks ernstig wordt bedreigd. De oprichter en drijvende kracht achter deze site, Julian Assange, kan ieder moment gearresteerd worden zonder dat duidelijk is hoe verstrekkend de gevolgen daarvan zullen zijn. Nederland is van oudsher een land dat onderdak biedt aan mensen die zich inzetten voor de vrijheid van meningsuiting. Wij willen dat Nederland hem en zijn site beschermen en verzoeken premier Rutte …. etc. Teken de petitie.

8 gedachten over “Rutte, red WikiLeaks!”

  1. @jvdh, bedankt.

    Ron Paul: “Wikileaks – In een vrije maatschappij worden we geacht te weten wat de waarheid is. Als in een samenleving de waarheid verraad wordt, dan hebben we een groot probleem”.

  2. @4
    Dat is een goeie quote van die Ron Paul, helaas delen een hoop van zijn Republikeinse partijgenoten die mening niet en wordt er opgeroepen om Assange te liquieren, te vervolgen wegens spionage en levenslang op te sluiten, te behandelen als Bin Laden en nog meer van dat soort onzin.
    Wikileaks heeft ervoor gezorgd dat de U.S.A. in z’n hemd is komen te staan, al die verheven praatjes v.d. Yankees over democratie en het opkomen voor de mensenrechten blijken slap gelul te zijn.

Reacties zijn gesloten.