Wilders verloor 2 rechtszaken van rapper

Interview met de rapper met wie Wilders een rapnummer wou opnemen om een rechtzaak te vermijden, citaatje:

Wilders’ plan ging niet door en de rechter veroordeelde hem tot betaling van 3.000 euro aan de rapper en 5.000 euro aan fotograaf Ilja Meefout. Wat volgens de rapper ook bijna niemand weet, is dat er nog een rechtszaak en een veroordeling van Wilders op volgde. (3voor12)

Klopt, wisten we niet. Was zeker nog in de pre-Moskowicz tijd toen rechters nog niet in de houding sprongen voor Wilders om “Befehl ist Befehl!” te schreeuwen.

2 gedachten over “Wilders verloor 2 rechtszaken van rapper”

 1. Weten de andere fractieleden hiervan? Of heeft hij dit voor hún verzwegen? O ja, dat is natuurlijk niet belangrijk, het is eenrichtingsverkeer in die fractie.

 2. t Salah Edin: “Wilders klaagde me aan voor een uitspraak die ik deed in een interview op Zoomin TV. Ze vroegen of ik liever wilde dat hij door zijn hoofd of zijn knieën geschoten zou worden. Ik wens hem dat helemaal niet toe, maar moest kiezen en zei toen knieën.”
  http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/44262600

  Dit is ook weer zo’n leuk staaltje bekende Moslim Nederlander provoceren tot een uitspraak die helemaal niet diens idee was. een paar jaar terug vroeg Andries Knevel aan Abdel Jabber van der Ven of hij het erg zou vinden als Wilders zou sterven. Van der Ven zei dat hij liever zou willen dat Wilders aan een ziekte als kanker overleed dan aan een aanslag. Vervolgens werd er onderzocht of Van der Ven hiervoor vervolgd kon worden.

  Salah Edin is voor veel minder dan dat aangeklaagd.

  Ik kan me toch niet onttrekken aan de indruk dat je als Moslim Nederlander voor het minste of geringste aanzetten tot geweld aangewreven krijgt.

  Ik mag Van der Ven niet, maar het is absurd dat men ook maar overwoog om hem aan te klagen hiervoor.

Reacties zijn gesloten.