Waarom heeft Likoed Nederland een ban?

Likoed Nederland heeft vandaag een ban gekregen op deze site omdat Likoed Nederland “een plakker” is. Wat is een plakker? Een plakker is iemand die dagelijks diverse websites afstruint om daar in de commentaarvelden teksten te plakken die hij/zij elders ook al geplakt heeft, om vervolgens weer snel te verdwijnen.

Mensen die wel serieus willen discussiëren, of “de dialoog willen aangaan” zoals dat tegenwoordig zo mooi heet, worden dan aan het werk gezet door de plakker, en wel met 1 muisklikje.

Die serieuze mensen praten vervolgens tegen dovemansoren want de plakker is al lang weer weg.

Een plakker komt alleen nog maar terug om weer in een ander onderwerp weer een ander tekstje van de dag te plakken.

Onze REGELS zijn duidelijk:

B – Teksten elders knippen en hier plakken zonder zelf na te denken.
Dit is internet dus het is prima als je wel eens een tekstje elders kopieert en dan hier plakt. Echter als blijkt dat dat jouw kernactiviteit is dan ben je hier niet welkom. Hier is het de bedoeling dat je zelf in eigen woorden en on topic reageert. Ben je daar niet toe in staat dan ben je niet geschikt voor deze site.

Likoed Nederland is minstens 5 keer op het bestaan van deze regel gewezen met 0 resultaat. Kan zijn dat Likoed Nederland dit gemist heeft want Likoed Nederland leest nooit wat een ander schrijft.

Daarom, Likoed Nederland, ben jij niet welkom, tot de volgende amnestie. We gaan je zien rond mei 2011 dus.

10 gedachten over “Waarom heeft Likoed Nederland een ban?”

 1. Opgeruimd staat netjes 😛
  Weer welkom rond mei 2011?
  Of op de dag dat kabinet Cohen 1 de Palestijnse staat erkend?

 2. Ach, op hun eigen ziosites word je om veel minder geband. Een woord van begrip voor Palestijnen en ze timmeren het helemaal dicht op IP.

 3. Ik zie gezien de ontwikkeling ter linker zijde een kabinet Roemer 1 als waarschijnlijker …

 4. nexus m. Schreef:

  Cohen-Roemer?

  Roemer – Cohen-Dhibbi en Femke al stampvoetend door haar huis omdat ze passeerd is … Alleen een stadsdeelraad voorzitterschap zit er nog in . :mrgreen: :mrgreen: 😀 😀

 5. Het eerste ministerie-Thieme, om het echt klassiek-statig te zeggen.

  …en toen werden we wakker en zaten Maxim, Mark en Gekke Geert er nog steeds….

 6. Mja, ik heb dat ook op mijn site. Zodra iets het woord Israel bevat, staat Likoed Nederland binnen 1 tot 2 uur klaar om een reactie te plaatsen. Vers geknipt en geplakt van hun propaganda site. Ik vermoed, gezien de snelheid waarmee ze reageren, dat men vrijwilligers in dienst heeft (Misschien de grootste fan van de PVV Robert –> http://www.youtube.com/watch?v=BtZhdwNypx8) die blogs en fora screenen en vooraf afgesproken reacties plaatsen.

 7. De ban is trouwens opgeheven want Likoed heeft beloofd op geen enkele wijze meer te plakken. Sindsdien al 1 keertje terug gezien. 😎

Reacties zijn gesloten.