Wat gaat er met de moslims gebeuren? Vraag maar aan de Joden

Koppensnellers. Rechtsextremistische website en dus (voormalig) webstek van enkele PVV parlementsleden. Iedereen moet dood. Als ze niet bezig zijn met manieren te verzinnen hoe ze bekende Nederlanders willen mollen, te noemen o.a. Femke Halsema met het roestige broodmes, Mohammed Rabbae (in brand steken met 5 liter benzine), Fatima Elatik (brandstapel), linkse mensen (afschieten als ratten op Waalsdorpervlakte) en Rutger Castricum (ook afschieten als een rat), ondergetekende (guilliotine) en vele anderen, dan houden ze zich wel bezig met hun andere hobby: het bespreken van het verwijderen van alle moslims uit de Nederlandse samenleving.

We trappen af met een reageerder genaamd “logicandreason”: die “de aanbidders van de valse profeet waarschuwt voor burgeroorlog, genocide, deportatie, etnische zuiveringen” en “vraag maar aan de joden”.

Nou dat kan de goedkeuring wel wegdragen van auteur/redacteur/moderator/hooligan bij de koppensnellers “zande”, die even verderop het volgende zegt:

Koppensneller zande was overigens reageerder van het jaar 2009 bij dagelijksestandaard, je weet wel dat andere krapulenlog (van Joshua Livestro).

5 gedachten over “Wat gaat er met de moslims gebeuren? Vraag maar aan de Joden”

  1. Ik zoek de hele tijd een gelegenheid om een keer deze smiley te gebruiken: 😎
    Zit er ook vandaag weer niet in.

    @JvdH: blijf doorgaan met tonen van deze derrie, misschien wordt er op termijn iemand wakker.
    Inderdaad iemand bij het OM, of anders in de rechtse hoek. Hoewel de meeste van onze vrinden ter rechterzijde nog steeds zo druk bezig zijn met koran-exegese, dat ze zich niet ook nog met de vuilspuiterij in eigen gelederen kunnen of willen bemoeien.

  2. @3 ik hoef die rotzooi niet eens allemaal zelf te lezen dit is al de 3e aflevering in de serie die binnenkwam via een tipgever. 😎

  3. De gevestigde orde wordt hoogstwaarschijnlijk wakker op het moment dat een of meer van dit soort figuren inderdaad dit hun moorddadige verlangens gaan uitvoeren.

Reacties zijn gesloten.