Wilders niet eens een voetnoot in de geschiedenis

bin.wilders52Rob de Wijk in Trouw:

En dat alles net op het moment dat ik me zelf steeds minder druk maak om Wilders. Hij is verworden tot een gewone populistische politicus die volgens beproefd recept tegenstellingen creëert, de tegenstander tot vijand en zichzelf tot slachtoffer en underdog bombardeert.

Het verschil tussen een populist die de geschiedenisboekjes haalt, en een die niet eens een voetnoot wordt, is het effect van hun gedram. meer bij Trouw

6 gedachten over “Wilders niet eens een voetnoot in de geschiedenis”

 1. Na Fortuyn kwam Wilders. Je zult het met me eens zijn dat dit geen vooruitgang was.

  Ik garandeer je dat wat er na Wilders komt nog veel erger zal zijn. Wilders kun je vermoorden, de PVV kun je verbieden maar daarmee los je het achterliggende probleem niet op.

  Wilders is een symptoom, hou op met symtoombestrijding.

  Overigens wel geinig dat links, wat de mond zo vol heeft van ‘rootcauses’ als het om terrorisme gaat niet geintereseert is in de rootcausesvan de PVV

 2. Wilders heeft het gewoon bij het rechte eind en heel wat meer Nederlanders zien dat ook in. Het Europese gedachtegoed uitverkopen aan de meest achterlijke en destructieve ideologie die de geschiedenis ooit heeft gekend, de door-en-door achterlijke en rotte islam, is iets wat je je ergste vijand niet zou toewensen, en alle nuttige idioten die dat niet inzien moeten maar gauw oprotten naar moslimlanden om s aan den lijve te ondervinden wat sharia en andere mossel-ongein betekent.
  Al onze inspanningen zouden erop gericht moeten zijn om moslims 1. belachelijk te maken 2. alle integratie te ontzeggen 3. te verwijderen uit Europa.
  Alleen op die manier kan Europa nog gered worden.

 3. “Al onze inspanningen zouden erop gericht moeten zijn om moslims 1. belachelijk te maken 2. alle integratie te ontzeggen 3. te verwijderen uit Europa.”

  Vervang “moslims” door “joden” en je hebt zo een citaat uit Mein Kampf.

Reacties zijn gesloten.