Moskowicz gezwicht voor bedreigingen?

Bram Moszkowicz stopt met de verdediging van Sander V., de moordenaar van Milly Boele:

Waarom Moskowizc afziet van de verdediging is niet bekend. De strafpleiter wil in verband met zijn beroepsgeheim niet inhoudelijk ingaan op zijn beslissing. Moszkowicz wil alleen kwijt dat ” zich een omstandigheid heeft voorgedaan” waardoor hij er vanaf ziet. (Telegraaf)

Zomaar een citaatje van de koppensnellers
Maar ik weet nog wel een paar mensen die het nodige (dodelijke) geweld tegen Bram wel zagen zitten, paar daagjes geleden nog. Zie bijgaand citaatje, afkomstig van de Koppensnellers.

Die rechtsextremistische website en dus (voormalig) webstek van enkele PVV parlementsleden, waar iedereen die ze niet bevalt dood moet. We zagen eerder Femke Halsema (strot doorzagen met roestig broodmes), Mohammed Rabbae (in brand steken met 5 liter benzine), Fatima Elatik (brandstapel), linkse mensen (afschieten als ratten op Waalsdorpervlakte) en Rutger Castricum (ook afschieten als een rat), ondergetekende (guilliotine) en vele anderen.

Bijgaand citaat is overigens afkomstig van “zande”, reageerder/auteur/moderator/hooligan/redacteur bij de koppensnellers. Zande was in 2009 “reageerder van het jaar” op website dagelijksestandaard, van Joshua Livestro.

10 gedachten over “Moskowicz gezwicht voor bedreigingen?”

 1. …Bram in het zelfde onbekende massagraf….

  Das waren schöne Zeiten für die religionskritische Leute

 2. Zande en Wiesje de Lange hebben elkaar gevonden dus dacht ik, Tuul, daar hoort een puntje ovenvers Moskovisch gebak bij. Ik ben benieuwd of het op de site van Joshua Livestro over de toonbank komt :

  #

  Zande op 08 Dec 2010 om 21:35 #

  @Wiesje

  Dat bedoelde ik ook, S-A is naar de klote gegaan na de afschaffing van de segregatie, terwijl de boycot juist stopte, zie daar de talenten van het ANC.
  They’re good for nothing.
  #

  Sjabbesgoj op 08 Dec 2010 om 23:09 #

  Uw reactie moet nog goedgekeurd worden.

  @ Zande

  Misschien heeft mevrouw De Lange wel trek in in een puntje overheerlijk Moskovisch gebak ?

  Zande op Art7 in de draad Brammetje !!!! op 4 december 2010

  Verwarrende tijden blijken het wederom te zijn.

  Gelukkig heeft Bram besloten om Sander Vreeswijk te verdedigen voor een paar centen. Het gaat hem om het principe, zegt ie. Want wat een bende zou het zijn als niet iedereen recht zou hebben op verdediging, betuigde Bram de Rat. Politieagent Sander Vreeswijk lokte een kind mee, verkrachtte en vermoordde haar, gooide het lijkje in een gat in de tuin, en en gooide het shallow grave dicht.

  Bram gaat die meneer nu verdedigen, want het beest wenst geen TBS, hij heeft nog recht op leven vind ie.

  Ik mag lijen dat Bram in het zelfde onbekende massagraf geschoven wordt als Sander. Soort bij soort. Tuig bij tuig, gewetenlozen bij gewetenlozen. Human garbage.

  Lustmoordenaars en hun henchmen, ze zijn één in hun kwaad. Ik hoop dat er een vader opstaat die de man geeft wat hij verdient.

  Zande zegt:
  4 december 2010 om 14:04

  @Clement

  Het politiewerk in uitvoering is vrij eenvoudig, en hard werken zie ik ze zelden doen, dus die stress zal wel meevallen. Dat er een stel kneuzen voor gevonden is, is een andere zaak waar ik al over gefulmineerd heb!
  Overigens vind ik lustmoordenaars net zo erg als de gemiddelde terrorist, en oorlogsmisdaden zouden van mij best lichter gestraft mogen worden,ze komen uiteindelijk veelal voort uit wraak na eerdere gruwelijkheden.All is fair in love and war, zegt men.
  @Hans
  Nee hoor, sommige mensen hebben nergens meer recht op, iemand die bijvoorbeeld mijn kinderen iets aandoet, heeft alleen nog maar recht op dagenlange gruwelijke martelingen en extreme pijn, terwijl voor z’n ogen z’n hele familie tot in de dertigste graad wordt uitgeroeid.

  Wat een vieze mensen zijn die Ankers, Spongen, Moszkowiczen, Böhlers enzovoorts, en wat verheug ik me op de dag dat de rekening vereffend wordt .

  besserwessie zegt:
  4 december 2010 om 16:03

  Ik zei het hier al eerder:
  Moszkowicz is een ijdele gewetenloze schurk, maar wel een briljante ijdele gewetenloze schurk.

  En inderdaad @Raaf, een levensvorm lager dan een ongewervelde platworm.

  Zande zegt:
  4 december 2010 om 17:52

  @Pyro

  Dan begraaf ik de lijken voor je.Shallow and respectless.

  breinpulp zegt:
  4 december 2010 om 18:02

  @Zande,
  “Nee hoor, sommige mensen hebben nergens meer recht op, iemand die bijvoorbeeld mijn kinderen iets aandoet, heeft alleen nog maar recht op dagenlange gruwelijke martelingen en extreme pijn, terwijl voor z’n ogen z’n hele familie tot in de dertigste graad wordt uitgeroeid.”

  Ik las al wat je Hans schreef maar ‘theoretisch’ verwijt jij dan Vreeswijk niets mits het doden van Milly Boele een vergeldingsactie was die gevoelsmatig gelijk staat aan het verliezen van een kind?
  Zo word: Zande -> Sander -> cirkel rond /paradox

  Zwaardere minimum straffen en zelf rechters kiezen is een betere optie, Hans heeft dus gewoon gelijk.
  Emoties en logica weigeren gewoon hand in hand door één deur te lopen, die zijn niet zo van het hand in hand lopen.
  Zande, je mag heus nog wel generaal (of beul) zijn hoor maar voor de positie van rechter zoeken we even verder!
  🙂
  Het viel mij ook erg tegen dat Moszkowicz deze zaak ging doen maar toen realiseerde ik me dat ik uit ‘dankbaarheid’ een oogje dicht deed voor zijn ‘indrukwekkende’ cliëntenbestand.
  Hij is wel verdomd goed, die rat.

  Zande zegt:
  5 december 2010 om 17:36

  Brammetje wordt door mij nergens bedreigt, nog enig ander advocaat, Moor. Maar voordat ik in m’n schulp kruip voor zo’n fatje zijn we nog wel even verder.
  Zijn soort vreet ik voor m’n ontbijt. Dus ik weet niet waar jij dat winnen op baseert, anders dan onnatuurlijk dociel gedrag?

  Zande zegt:
  5 december 2010 om 19:02

  @Moor

  OK, maar waar geen rook is, is ook geen vuur. Ik ben me altijd wel bewust van het feit dat “feind Hört mit” voor de meesten van ons geldt. En ik weeg m’n woorden wel af, maar tel ze nooit na, er glipt vast wel eens iets door de stoutmeter heen, maar dat moet dan maar. Overigens heeft Bram slechte ervaringen met dit soort zaken, hij verliest ze namelijk steeds, we mogen hem dus ook naar hartelust maffiamaatje noemen, zo vaak als we willen, en wel omdat de rechter vindt dat er wel een kern van waarheid in zit, of, dat het tenminste niet ontkracht is geworden. Dat krijg je als je de belangen te veel verstrengeld.

  Die Zande toch. Commenter van het jaar 2009 op DDS.

 3. Vraag me overigens af hoe een simpele wout zulke dure advocaten als de Ankers & Mosco kan betalen.
  Die vangen al gauw duizend euri per uur.

 4. @JvdH: Zie reactie over Moscowicz boven mij, dan weet je genoeg, vroeger werden Joden in een massagraf gedeponeerd en aangezien Moscowicz een Jood is!!

 5. Ja ik ga me niet verplaatsen in die kerel die dat geschreven heeft maar tenzij Sander V. een Jood is acht ik het niet aannemelijk dat het anonieme massagraf in dit geval iets heeft te maken met vervolging van Joden.

  Ik vraag me ook af of het extra erg is om in een anoniem massagraf geschoven te worden als je een Jood bent.

 6. Bij Tante Beatrix daagt in ieder geval zicht op de overeenkomst in beleden praktijk tussen de openlijke antisemiet en de als islamofoob verklede Israelliefhebber.

Reacties zijn gesloten.