10 gedachten over “Mark Rutte, het brein”

 1. mai, mai, mai, gaat dit studentje ook zo in het buitenland te werk? Zou mijn assisitenten voortaan maar een lijst op laten stellen met actuele zaken en namen, kan hij misschien een beetje zinniger over komen.

 2. Ben niet religieus, maar ik verzucht “O-god”, wat een grote hoeveelheid domheid zit daar verstopt onder dat arrogante VVD-kostuumpak. En zoiets is dan onze premier geworden. …..Zucht..! 😐

 3. De Balk, wat je ook van hem mocht vinden, was toch een stuk schranderder dan deze opgepompte corpsbal.

 4. Ik had het niet gedacht dat er een premier kon zijn die nog misselijkmakender kon zijn dan Balkenende maar Rutte a.k.a. het giechelventje/schandknaap van Wilders overtreft hem ruimschoots.

 5. @#3: nou, Balkenende zei gewoon nooit iets, dus dan kun je ook niets fout zeggen.

  Ik kan me ook nog een van zijn eerste optredens herinneren waar hij in de Kamer door Donner gesouffleerd moest worden omdat hij helemaal stilviel.

  Maar hier word je ook niet blij van, nee.

 6. GJ_ Schreef:

  Mark Rutte, dezelfde die veroordeeld is door de rechter voor het aanzetten tot rassendiscriminatie? En was dat niet ook gebeurt uit onwetendheid? Over wat wel en wat niet mag in Nederland?

  Ha-ha-ha, dit is echt een goede – de Premier der Nederlanden die voorbeeld over minachten van de Nederlandse wetgeving geeft. Echt Topper, hoor! 😀 😀 😀

 7. Tja, Goddelijk Rechts is boven alle wetten verheven en wij – het volkje moeten ons overal aan de wetgeving houden.

  🙁

Reacties zijn gesloten.