Het extremisme op deze site

Regelmatig wordt ons verweten extremistisch te zijn. Ook worden we extreemlinks genoemd. Haatsite worden we ook genoemd. Vandaag hadden we iemand op de twittert die vond ons sjacherijnig.

Dat laatste kan ik me nog iets bij voorstellen dus daar zullen we misschien eens iets aan moeten doen.

Maar extremistisch? Extreemlinks? Haatsite?

Er staan op deze site 4515 berichten, waarvan ik er zelf 2846 heb geschreven.

Ik ben me van geen kwaad bewust. Ik heb in mijn ogen niet 1 bericht geschreven wat de beschuldiging extremistisch/extreemlinks/haatsite zou kunnen rechtvaardigen.

Vandaar dat ik een beroep doe op de kritische bezoeker.

Meld aub in de reacties van dit bericht (links van) berichten die voldoen aan de volgende criteria:

– extremistisch
– extreemlinks
– haat

Wij zullen uw meldingen eens kritisch tegen het licht houden.

Alvast bedankt.

15 gedachten over “Het extremisme op deze site”

 1. 4515 berichten gelezen. Allemaal waar. Maar o, 😥 wat ben ik er depressief van geworden ❗

 2. Ik ben er juist vaak BLIJ van geworden. 😛 Namelijk, omdat ik eindelijk mensen tegenkom, die zien dat de keizer echt helemaal in z’n nakie rondloopt 😆

 3. Zelfs een simpel bericht lezen op deze website was mij al teveel. Wat ben ik blij met de rechtse wind die nu waait over het Nederland. Wat zullen al die Huibjes, j.v.d Heuvel en consorten het nog moeilijk krijgen de komende jaren. Jullie zijn links, ga toch in Engeland of Zuid africa wonen dan krijgen we hier op rechts weer wat meer vrij baan…….verdikkeme gelijk een fileprobleem opgelost:-)

 4. De site is net zo links als de redactie én de reageerders.
  En er zitten overduidelijk hele rechtse reageerders tussen, en die kunnen vrijelijk de gang gaan. Er is een beperkt aantal van deze “rechtsen” gebanned wegens ongepast gedrag, maar er zijn evenveel “linksen” gebanned voor slecht gedrag.

  De toon is hier overwegend links, maar extreem?? Neuh. Zeker niet.

 5. @#5: laten we de verkiezingen voor de Eerste Kamer maar eens afwachten, en ook daarna kijken hoe lang de VVD en het CDA nog met een stel psychopaten geassocieerd wil blijven.

 6. #7GJ De toon is hier overwegend links, maar extreem?? Neuh. Zeker niet.:
  Inderdaad. Maar door het opschuiven van oppositiepartijen naar rechts van het midden, dankzij PVV-intimidatie, zal de AIVD, als opsporingsinstrument van dicterend Bruin Rechts, elk buitenparlementair kritisch, `links’, geluid zien als extremistisch, dus staatsgevaarlijk.

 7. Abdul Alhazred Schreef:

  ..zal de AIVD…elk buitenparlementair kritisch, `links’, geluid zien als extremistisch, dus staatsgevaarlijk.

  Ik mag graag staatsgevaarlijk zijn geloof ik 🙂

 8. In de medische wereld is dit probleem bekend als cognitieve dissonantie, hoewel meestal betreft het een weerspiegeling van het eigen psychologisch patroon:

  “Vandaag hadden iemand op de twittert die vond ons sjacherijnig.”

  Dat is hij/zij waarschijnlijk het zelf en doet op ons vervolgens projecteren. Of zijn dat vaak mensen die niets anders in hun leven hebben gehoord dan rechts/ultra-rechts gebral. Voor deze is alles, werkelijk alles wat niet extreem-rechts is dan – ultra links. (McCarthy).

 9. Dat mag wel maar aangezien Josh opereert vanachter een anonieme server mogen we aannemen dat we hier niet te maken hebben met Josh maar met gewoon een andere (in dit geval anonieme) haatsmurf.

Reacties zijn gesloten.