Bruut geweld van onze vrienden op rechts

Ik zal wel weer voor extreemlinkse haatzaaier worden uitgemaakt aangezien ik weer eens onze vrienden op rechts citeer. Vandaag bespreken we het verheerlijken, en genieten, van geweld. Voor de verandering. Nee hoor geen verandering. We beginnen met PVV’er Hero Brinkman, die we kennen van diverse gewelddadige incidenten al dan niet in staat van dronkenschap. Nou dat is dus zo’n type wat er van geniet om om andere mensen in elkaar te slaan. Normaal ontkent ie alles, maar als het “volgens de wet is” nou dan is er “niks leukers dan dat”. Ik weet niet wanneer bijgaand citaat in de volkskrant verscheen maar het zou me niks verbazen als Brinkman mensen in elkaar slaan nog steeds het allerleukste vindt wat er is:

Nou en dan hebben we natuurlijk altijd nog onze vrienden bij de koppensnellers. Waar gisteren gisteren een artikel verscheen waar “men” wordt opgeroepen zich te bewapenen

“liefst een vuurwapen met vergunning, maar zonder is ook goed. En u zult een mentaliteitsverandering moeten ondergaan. Wraakzuchtig en wreed moeten worden tegen degenen die aan uw have en goed zitten”.

Als er maar genoeg eigenrichters mensen gaan doodschieten dan zullen de D66 rechters zich wel aanpassen.

Zie afbeelding op links.

De Koppensnellers, kennen we als rechtsextremistische website en dus (voormalig) webstek van enkele PVV parlementsleden, waar iedereen die ze niet bevalt dood moet.

We noemen Femke Halsema (strot doorzagen met roestig broodmes), Mohammed Rabbae (in brand steken met 5 liter benzine), Fatima Elatik (brandstapel), linkse mensen (afschieten als ratten op Waalsdorpervlakte) en Rutger Castricum (ook afschieten als een rat), ondergetekende (guilliotine), Bram Moskowicz (in een onbekend massagraf schuiven) en vele anderen.

19 gedachten over “Bruut geweld van onze vrienden op rechts”

 1. Het citaat van Hero,komt uit een interview dat afgelopen zaterdag in de VK bijlage verscheen.
  Een ander opmerkelijk dingetje in dat interview: U heette de “rambo van de Bellamybuurt” (als buurtregisseur in a’dam oud west)”? Die erenaam heb ik van de kraakbeweging gekregen…….Ik was erg strikt met de regels. ………..Ik ontruimde illegale kraakpanden binnen 2 dagen. dwz als de krakers een beetje vriendelijk waren tegen mij. Anders kregen ze vier uur de tijd om hun biezen te pakken. “

 2. De huidige politie-sharia volgens Brinkman.
  Overigens is dit verheerlijken van geweld tegen burgers en andersdenkenden.
  Precies de kenmerk van fascisme.

  Deze soort mensen (PVV) zijn op een rechtse dictatuur uit, en dan alle politieke tegenstanders in het stadion verzamelen voor……….

 3. Vermeld er dan wel bij dat de website geregistreerd staat op naam van Ron de Bruijn van Leefbaar Capelle, de partij van die aardige presentator/wethouder Joost Eerdmans. Vraag eens aan Eerdmans of hij met deze man nog wil samanwerken.

 4. @ @susscrofaD:

  Ron – what’s in a name – de Bruijn woont in de P*p**m*l*n ** in C*p*ll*e */d I*ss*l en snelt onder de nick erdebe de koppen. Der dritte im bunde is Hannibal a.k.a. ClaudeDeWit achter wie Pim Alexander Beaart, geb. 21-5-1963, schuilgaat. KvK 27240397 was zijn walmende frietkot in Delft http://www.eet.nu/delft/hannibal dat onlangs – en vermoedelijk op last van de overheid – wegens verregaande ranzigheid werd.

  Wie is de derde hoofdman van de koppensnellende bende ?

 5. Weimar Schreef:

  @ @susscrofaD:.. Pim Alexande..
  zijn walmende frietkot in Delft…

  Hoe kun je nu zulke nare dingen van zijn keurige etablishement zeggen……walmend kot….tss

  Verder is het een vies restaurant, alles plakt en ziet er gewoon vies uit.

  Hier zou de keuringsdienst van waren eens binnen moeten gaan! Alles is er hartstikke vies! Zoutvaatjes blijven aan je handen kleven! Muizenkeutels her en der!

 6. @ GJ_:

  Dossiernummer: 27240397 Blad 00001

  Uittreksel uit het handelsregister van de Kamers van Koophandel
  Deze inschrijving valt onder het beheer van de Kamer van Koophandel voor
  Den Haag
  ____________________________________________________________________________
  Onderneming:
  Handelsna(a)m(en) :Hannibal
  Rechtsvorm :Eenmanszaak
  Adres :Nassaulaan 36, 2628GJ Delft
  Correspondentieadres :Jan Willem Frisostraat 70, 2628TS Delft
  Telefoonnummer(s) :0152570929
  E-mailadres :hannbal@xs4all.nl
  Datum vestiging :00-00-1948
  De huidige eigenaar drijft
  de onderneming sinds :01-01-2001
  Bedrijfsomschrijving :Café-Restaurant, Cafetaria alsmede het
  importeren van wijnen.
  Werkzame personen :2
  —————————————————————————-
  De onderneming wordt gedreven voor rekening van:

  Naam :Beaart, Pim Alexander
  Geboortedatum en -plaats :21-05-1963, Vlaardingen
  Adres :Per 09-07-2010 geen adres bekend in
  Nederland (Bron: GBA)
  ____________________________________________________________________________
  Alleen geldig indien door de kamer voorzien van een ondertekening.

  Woerden, 02-12-2010
  Uittreksel is vervaardigd om 08.33 uur

  T geval twittert vaak met zichzelf onder de naam Pim Beaart :

  Pim Beaart
  @HannibalPim
  Politiek analist en strateeg Hoofdredacteur Artikel7.nu Historicus en bedrijfskundige

  Dat-ie een collega van Boy Bensdorp is geweest staat mooi niet op zijn CV http://www.youtube.com/watch?v=xVBn9P8f8G8 en wat ook niet voor hem pleit is dat er uitsluitend Bier van Hier werd geschonken http://www.lindeboom.nl/

 7. @ jvdheuvel:

  Jammer dat je piet met zijn verhaaltje over de beruchte rede van 1 mei 1927 van Schicklgruber hebt gewist want anders had ik hem een Bolkesteintje uit eigen kamp geoffreerd http://brabosh.com/2009/03/07/de-mythe-van-hitlers-socialisme-we-are-socialists1-mei-1927/

  Bolkesteintje : een demagogische truc waarbij je eerst het gedachtengoed van je tegenstanders omarmt om er daarna het kleedje onder vandaan te trekken. Het truukje is zo oud als de weg naar Rome : Brutus is een achtenswaardig mens enzo

 8. Ja vind je dat jammer? Als we dat toe gaan staan dan krijg je iemand die een hitler citaatje plakt, vervolgens iemand die iets plakt wat dat ontkracht, dan plakt weer iemand “de grote Churchill zei al” en dan plakt er weer iemand iets wat dat debunkt. En dat dan onder ieder onderwerp.

  Alleen zijn de debunkers niet altijd thuis of wakker.

 9. @ jvdheuvel:

  Jij kunt het t beste beoordelen voor je eigen site en wat betreft Churchill heb je zeker gelijk. Met de quotes van hem kun je alle kanten mee op. *denkt aan Benito M*

 10. @ jvdheuvel:

  Ik dacht aan – onder meer – deze uit de Wiki
  “At one point, Churchill went as far as to call Mussolini the “Roman genius… the greatest lawgiver among men.” 🙂

 11. Ja precies dat soort quotes zijn dan weer wel van Churchill, maar die zien citaatplakkers als piet hierboven dan weer niet want dan zijn ze al weer weg.

  We kunnen ook een keer een grote quote-plak shootout houden. 😈

  Met de koppensnellers of zo.

  Kijken wie de beste quotes kan plakken en dan debunken.

  Misschien iets voor de feestdagen.

 12. @ jvdheuvel:

  ROFLOL maar ik kan als halve digibeet nog steeds geen screenshot maken, Ik heb Windows 7. Zelf dacht ik aan een glossy met Gurt op de omslag en http://2.bp.blogspot.com/_29_shKT4Elw/TFfOu77ZciI/AAAAAAAAKoU/wUiCjDva_sY/s1600/chucky-life-h.jpg voor het kinderkatern. Verder gevuld met screenshots van de comments van zijn volgelingen afgewisseld met wat videootjes plus wat reclames als deze voor Djim van Bemmel http://www.tach-tally.nl/ en deze van Ronald Dol http://www.dolfijn-bowling.nl/ en het gevangenisontwerp van http://www.fleuragema.nl/lazyest-index.php?home=1 Een virtuele glossy die we een week voor de statenverkiezing op wikileaks zetten 😆

  PS De Vliegende Panters mogen niet ontbreken http://www.youtube.com/watch?v=ev8jysQO5C0 want we houden het gezellie voor Henk & Ingrid.

 13. Pingback: Wrijven in de vlek Prosper Ego ja laten we dat doen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.