Gezocht schrijvers

We worden allemaal een beetje moe geloof ik. Laat ik maar voor mezelf spreken: ik word een beetje moe. Maar ik merk ook aan de andere redactieleden een zekere sleetsheid. Niks ten nadele van die redactieleden want ze doen keihard hun best maar de productie blijft wat achter. Speciaal om dit te vermijden had ik twee wondermiddelen bedacht: 1 de Krapuul Creative Commons Pool, dat is een club mensen waar ik artikelen vandaan mag roven voor onze site. En vice versa. Maar de Krapuul Creative Commons Pool leidt kennelijk aan een soort collectieve writer’s block. Als 2e supermiddel had ik het Open Podium, dit begon bewonderenswaardig maar is ook totaal in elkaar gestort.

En er moet gadverdrie gescheven worden.

Schrijf! toch verdorie.

Ik bedoel we zoeken dus schrijvers.

De makkelijkste manier om voor ons te gaan schrijven is dus ons Open Podium want dan kan je meteen beginnen. Wil je eerst langdurig onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden dan kan je contact opnemen middels het contact formulier.

23 gedachten over “Gezocht schrijvers”

 1. Ja, het lijkt inderdaad te heersen… 😛 Ik heb het schrijven voor anarchiel.com ondertussen ook reeds opgegeven omdat de vermoeidheid c.q. irritatie na twee jaar full-time de activist uithangen zwaar begon te overheersen. En gelukkig (*kuch*) is de situatie de afgelopen jaren alleen maar vele malen verslechterd. Ik heb dus voor mijzelf besloten dat ik nu al chillend in een klapstoeltje onze ondergang ga aanschouwen 😉

  Succes met de zoektocht!

 2. Mogen dissidente verhalen en gedichten ook?

  Edit Keira: Abdul je mooie, huiveringwekkende verhaal staat voor morgenochtend 09.00 uur ingepland.

 3. Ok, ik post er nog een die ik ook op mijn blog had staan. Misschien wel wat laat, kijk maar of je hem wil gebruiken.

 4. Gebrek aan inspiratie heeft ongetwijfeld ook te maken aan de onafgebroken stroom van deprimerende berichten die verwerkt moeten worden. Is er nog licht aan het eind van de tunnel?

 5. @ 6.7
  Uiteraard dissident & entartet naar maatstaven van het huidig dicterend bruine regime…

 6. @5
  Welke stroom van deprimerende berichten? Eerlijk gezegd vind ik dat allemaal nogal meevallen. Integendeel zelfs: de afgelopen maand was toch fantastisch? Franktijk plat, Wikileaks, Anonymous en Operation Payback, Engelse studenten die de regering op de rand van de afgrond brengen…..De geur van opstand hangt in de lucht 😉 (Beroerde beeldspraak, ik weet het).

 7. Wel die geile opa van een Berlusconi die weer een motie van wantrouwen overleefd heeft…. 😥

 8. @12
  Pyt, ik vind het nieuws van de opstandigheid in Ierland, Engeland, Frankrijk, Italië enzovoort buitengewoon inspirerend.
  Ik zie Evo Morales in Cancún en denk ¡Compañero Salvador está presente!
  En dan beland ik bij Nederland.

  Op zich al bijna een redactioneel artikel, geef ik toe.

 9. gewoon ff geen tijd …Overwerk , nachtdiensten en te condoleren gaan word bijna Chronies de laatste weken 😕 Wat ik nog wel schrijf past niet hier ….

 10. @14
  Arnold, je bedoelt dat het in Nederland zo tam is, vergeleken met het buitenland? Ik verzeker je dat we er met name op lokaal niveau hard aan werken 👿
  Maar je hebt gelijk dat er op landelijk niveau betrekkelijk weinig van te zien is, tot nog toe. Al kan dat volgens mij snel veranderen, gezien de (in overweldigende mate positieve) reacties van de reaguurders bij GeenStijl afgelopen week op Operation Payback.
  Bij De Dagelijkse Standaard – altijd bereid de belangen van het rechtse establishment te verdedigen – leidde het er in elk geval toe dat men daar bijna een collectieve hartaanval kreeg en GS betitelde als “een stelletje puberale relschoppers”, of woorden van gelijke strekking. Wat natuurlijk zo ongeveer het mooiste compliment is wat je kunt krijgen.
  Bovendien: Jeroenz0r is een Nederlander. Met de jeugd van dit land zit het dus volgens mij wel goed 😀

 11. Tja, Jeroen, je hebt gelijk. Ik kom even heel weinig aan schrijven toe. Dat ligt er niet aan, dat er niet veel nieuw nieuws is dat om commentaar smeekt. Maar ik loop weer eens tegen de oude waarheid aan, dat alleen vrouwen in staat zijn om twintig dingen tegelijk te doen. Nou ja, de meeste dan. En de multitasking mannen die er ook zijn eveneens niet te na gesproken. Maar, beste jeroen, beste Keira, beste Arnold en anderen: Niet versaagd! Alles sal reg kom!
  De EO klaagt een massale halal-vergiftiging van kaaseters aan!
  Heeft trouwens iemand gisterenavond (14 december) die ten hemel schreiende EO-uitzending gezien over de “sluipende invoering van de Sharia via het halal-keurmerk op Milner kaas (en ander Nederlands voedsel)”?
  De ex-Stalinistische agitpropper Afshin Ellian gaf zijn geleerde commentaar op de sluipende invoering van de Sharia, omdat de kalveren die het stremsel leveren voor het maken van kaas, onder rabbinaal-, pardon: halal – toezicht, worden geslacht. Is Hollandse kaas daarom nu besmet? Natuurlijk niet.Een CDA-er van de boerenlobby zei terecht, dat het geen enkel verschil maakt, maar dat het wel de Hollandse export naar het Midden-Oosten helpt.
  (Die heeft trouwens een behoorlijke boost gekregen, nadat de Arabieren Deense produkten zijn gaan boikotten vanwege de Mohammed-cartoons. Van Nederlandse solidariteit met de Denen was en is geen sprake. “Opgestaan, plaatsje vergaan! Lekker puh!” Gezellig hoor, kapitalisten onder elkaar. Waarom doet de PVV daar niks aan?)
  Door de camera verraste autochtone hoofddoek-vrouwtjes in de supermarkt kregen de vraag voorgelegd, of ze het er mee eens waren, dat hun broodbeleg stiekem halal was geworden, zonder dat dat op de verpakking vermeld staat. Vrouwtje zie je denken: “Halal? Islam! Moslims!! Terreur!!! Massale vergiftiging of drogering van het Nederlandse Volk!!!!” En ze antwoordt, dat het een schandaal is, dat de regering dit toelaat.
  Onze fundi-christenen van de EO ook al op de Wilders-toer. “Sluipende invoering van de Sharia. Samenzwering van de Linkse Kerk met de Moslimbroederschap!”
  Gruwelsprookjes over voedselvergiftiging en kindermoord begeleidden ook het opkomende antisemitisme aan het einde van de negentiende eeuw in Europa. Met Pesach zouden de Joden kleine Christenkindertjes slachten, om daarmee matzes te bakken. Bewijs: het zogenaamde document van de “Wijzen van Zion”, die stiekem een plan hadden bedacht om heel Europa te “verjoodsen”. Veel en veel later is gebleken dat dit document van A tot Z was gemaakt door de geheime dienst van de Russische Tsaar.
  Maar intussen hadden de pogroms al gewoed. Was Frankrijk verscheurd door het antisemitisme en leerde de jonge Adolf Hitler in Wenen dat alle kwaad in de wereld van de joden komt.
  Iemand van de Christen Unie in de Tweede Kamer zei dat hij er werk van zou gaan maken, want “religieuze handelingen met voedsel”, dat mag niet. Alleen, blijkbaar, bij het Avondmaal? En Sharon Dijksma van de PvdA, die zelden een gelegenheid voorbij laat gaan om de verkeerde kant te kiezen, wil ook dat er voortaan op ieder product dat halal gekeurd is, een jodenster, pardon: een halal-waarschuwing, komt. Heeft die dame eigenlijk ergens wel kaas van gegeten?
  Afshin Ellian, die permanent een vies gezicht trekt, wauwelde nog wat na. Natuurlijk zei hij NIET, dat halal-gekeurd voedsel slechter is dan treife. Maar de onschuldige Nederlandse bevolking is gewaarschuwd: De Sharia Rukt Op! Nederlandse kaas is al Khomeini-kaas! Leiden in Last!
  Om je plaatsvervangend dood te schamen. Een Leids-Amsterdamse professor in de integratie-kunde zweert samen met fundi-christenen die in wezen weinig van Khomeini verschillen, om de PVV rechtsom de loef af te steken…

  Hedemetijd! Heb ik toch vandaag nog wat leerzaams geschreven voor Krapuul! 😆

 12. Met de jeugd van dit land zit het dus volgens mij wel goed

  Ja hoor, dat gekwek over die o zo rechtse jeugd geloof ik al helemaal niet 😀

Reacties zijn gesloten.