Zalig kerstfeest iedereen en de kogel of de guilliotine voor Thomas von der Dunk

Hoe vreselijk socialisten zijn weet iedereen. Ondemocratische thee drinkers zijn het. En ze schrijven ook stukken. Verschrikkelijke stukken. Als je wil weten hoe je daarmee om moet gaan check dan de koppensnellers. Vandaag bespreken zij het omleggen van Volkskrant columnist Thomas von der Dunk middels kogel en/of guilliotine.

Eerdere afleveringen van onze Koppensnellers-serie betroffen o.a. hun positie in medialand als platform voor enkele PVV parlementsleden.

Maar het beste kennen we ze van hun standpunt dat iedereen waar ze het niet mee eens zijn, dood moet. Vandaar dat ze zich ook artikel7 hebben genoemd. Dat schijnt iets met vrijheid van meningsuiting te maken te hebben.
We noemen Femke Halsema (strot doorzagen met roestig broodmes), Mohammed Rabbae (in brand steken met 5 liter benzine), Fatima Elatik (brandstapel), linkse mensen (afschieten als ratten op Waalsdorpervlakte) en Rutger Castricum (ook afschieten als een rat), ondergetekende (guilliotine), Bram Moskowicz (in een onbekend massagraf schuiven) en vele anderen. Erdebe, de juridisch aansprakelijke eigenaar van de koppensnellers, schijnt trouwens een partijgenootje van Wakker Nederland presentator Eerdmans te zijn, Leefbaar Capelle of zoiets.

7 gedachten over “Zalig kerstfeest iedereen en de kogel of de guilliotine voor Thomas von der Dunk”

  1. Oftewel krijgt de film “New Kids Turbo – 2” de naam “Koppensnellers” uiteindelijk?

  2. @ nexus m.:

    Het is alleszins verklaarbaar dat de New Kids uit Maaskantje komen. Maaskantje was eeuwenlang de plaats waar het schorem van ’s Hertogenbosch zijn vertier zocht als het daar verbannen was. Het tuig mocht zich niet binnen de duizend roe van Den Bosch ophouden.

  3. Pingback: Wrijven in de vlek Prosper Ego ja laten we dat doen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.