Geweld? PVV’er @EhsanJami1985 lust er wel pap van

Eens een extremistische gek, altijd een extremistische gek. Een goed voorbeeld van deze volkswijsheid is PVV’er Ehsan Jami. Stond dit heerschap in 2001 te juichen toen de vliegtuigen van de terroristen de Twin Towers binnenvlogen en duizenden slachtoffers veroorzaakten, tegenwoordig giechelt hij als een achterlijk schoolmeisje van 12 wanneer zijn PVV fractie de oorlog verklaart aan Iran. Overigens is Iran het land van herkomst van deze extremist. Dat maakt dit gebeuren des te debieler.

Ehsan Jami: Geef mij F16 Hi hi hi
Inmiddels is deze puber op kosten van de belastingbetaler een kantoortje in Den Haag binnengetakeld om daar “te werken” aan achterlijk “beleid” zoals oorlogsverklaringen aan Iran.

Met mijn vorige bericht over dit heerschap waar ik bovenstaande overeenkomende extremistische mongoliteiten even aanstipte, raakte ik kennelijk een gevoelige snaar bij de extremist, getuige onderstaand bericht wat vervolgens verscheen op twitter:

Het is een boude beschuldiging van Jami, en knap dat hij dit allemaal weet. Hoeveel werklozen er bij ons in de redactie zitten is iets wat zelfs ik niet weet. Misschien wel geen. Wat ik wel weet is het aantal plebejers in de PVV fractie die helemaal niks mogen van de De Leider, met uitzondering van 1 ding: hun rechterarm in de lucht steken als de De Leider dat wil.

En daarmee kan ik dus vaststellen dat het percentage werklozen in de PVV fractie ENORM is als je het vergelijkt met het percentage werklozen bij ons.

Of je moet je rechterarm omhoog steken als De Leider dat wil, als een respectabel beroep beschouwen. Er bestaan inderdaad nog steeds mensen die er zo over denken.

Update: PVV “had het niet zo bedoeld”

29 gedachten over “Geweld? PVV’er @EhsanJami1985 lust er wel pap van”

 1. EhsanJami de loser die het nergens redde en uiteindelijk bij de beweging van de blonde Leider mocht aanschuiven. Maar het is inmiddels genoegzaam bekend dat er in die fractie toch een flink aantal op zijn zachst gezegd vreemde figuren zitten. ’t Kan verkeren.

 2. Ehsan Jami bediende zich ook al van dit soort simplistische beschuldigingen toen hij nog bij de PvdA zat. Alleen toen was de SP zijn doelwit. Zijn schrijfstijl is niet zo heel erg verbeterd de afgelopen paar jaar.

 3. Eshan , da’s toch die ex-“”Moslim”” met een Atheistische pa en een Christenlijke ma ??

 4. Dat ie nog wat produceerd met 2 poppenspelers , Elian en Wilders die aan zijn touwtjes trekken , of zou Afzien hem aan Geert kado hebben gegeven ????… Hoewel het ook mogelijk is dat “the Elian “ook aan de touwtjes van Geert trekt

 5. Een beetje meer humor had best wel gemogen @ Heuvel. Ik heb een vriendin die hem en zijn vrienden graag een leuk loertje draait. Ksal s kijken of ze online is…

 6. @ jvdheuvel: Ik ga morgen een twitter account en een bestand van zijn vrienden aanmaken. Neem ik en passant ook Ellian mee. Dus please gebruik de urban dictionary niet. Doe ik.

 7. Werkloos? Ik ben in mijn hele leven nog geen dag werkloos geweest. Misschien moest ik het maar eens proberen…Ik heb geen idee hoe dat allemaal in elkaar steekt.

 8. Als ik Wilders was, dan zou ik oppassen met Ehsan Jami. Stel voor dat die Ehsan toch een moslim is en langzamerhand probeert dichtbij Wilders te komen. Vandaag de dag is niemand te vertrouwen. Geert heeft zelf gezegd dat moslims niet te vertrouwen zijn en taqiyah hanteren.

 9. @21:

  Ja, daar zeg je me wat…. iemand van wie je weet dat hij verplicht moet liegen die beweert dat hij ex-moslim is – dat kan natuurlijk nooit waar zijn. Tenslotte had Jami het verhaal over zijn mishandeling ook al flink aangedikt, dus hij MOET toen nog gewoon moslim zijn geweest. 😛

 10. O en dan is het feit dat zijn vader atheist is en zijn moeder Christenlijk een geval van Multi generationele taqqia ??

 11. Ik vind het wel ver gaan dat Jami het prima zou vinden om het land van zijn ouders zijn te bombarderen. Als Nederland zou afzakken naar een dictatuur dan zou ik niet giechelend de wapens opnemen. Ik zou er wel toe bereid zijn, maar het zou me nou niet bepaald vrolijk stemmen.

 12. #25 Logisch want vluchtelingen kunnen hun nationaliteit niet opgeven. Dan moeten ze hun land van herkomst namelijk melden waar ze zitten.

  Logischerwijs zou dit ook betekenen dat hun kinderen ook niet de nationaliteit van het herkomstland kunnen krijgen. Ik vraag me af of dit ook zo is. Zo niet, dan is dat erg onlogisch. Wat is nou dommer dan een vervolgend land vertellen dat een vluchteling kinderen heeft waar het grip op zou kunnen krijgen?

 13. Sofia van der Linde Schreef:

  #25 Logisch want vluchtelingen kunnen hun nationaliteit niet opgeven. Dan moeten ze hun land van herkomst namelijk melden waar ze zitten.
  Logischerwijs zou dit ook betekenen dat hun kinderen ook niet de nationaliteit van het herkomstland kunnen krijgen. Ik vraag me af of dit ook zo is. Zo niet, dan is dat erg onlogisch. Wat is nou dommer dan een vervolgend land vertellen dat een vluchteling kinderen heeft waar het grip op zou kunnen krijgen?

  Denk je nu echt dat Iran niet weet waar Jami en de Alien uithangen ??

 14. @#27
  Jami en Elian wel, maar dat geld niet voor andere vluchtelingen. Ik zal eens kijken of ik een jurist kan vinden die het antwoord heeft.

 15. Ik ken redelijk wat Iraanse vluchtelingen , de meerderheid heeft hun partner uit Iran naar hier gehaald en dus weet de Iraanse regering precies waar ze zitten … Een ervan is zelfs al weer op bezoek bij zijn ouders in Teheran geweest , zonder enige problemen ….

Reacties zijn gesloten.