Geef die arme PVV’er @gertonvanunnik in godsnaam beveiliging

Gruppo Gertone, PVV-bedreigde
Het moet niet gekker worden. Is Gerton van Unnik, ook wel bekend als gruppogertone, koud 4 minuten gecertificeerd PVV stemvee, wordt nu al op de meest gruwelijke manier bedreigd.

Het is echt vreselijk. Het vervolg van dit bericht is niet voor zwakke magen nou hier komt het he.

Het begon toen die arme PVV’er @gertonvanunnik lekker solitair bezig was op twitter:

DE GROENE MOSKEE IN HET MILIEUCAFÉ #islam #klimaatsharia #milieumaffia Dit is pas ’n eng bericht. Huiver. (cont) http://tl.gd/7icslq (twitter)

Dus toen schreef een tweep, Douryeh het volgende:

@GertonvanUnnik ik denk dat je idd beter met minaretten en moskeeën dan met bombardementen en legers kunt komen. (twitter)

Nou en toen @GertonvanUnnik, die lul je zomaar niet onder tafel:

! @Douryeh Ik denk dan, waarom blijf je niet thuis met je minaretten en moskeeën. Geloven hoort ook thuis, niet in de publieke ruimte. (twitter)

Let op het uitroeptekentje ervoor, daarmee verspreid sluwe sjakie @Gertonvanunnik zijn antwoord aan @Douryeh onder al zijn volgers (meestal doen tweeps dat om te laten zien hoe goed ze zijn) Knap trouwens. Thuisblijven met minaretten en moskeeën. Misschien kan de PVV’er dat in zijn programma zetten.

Anyway, het gaat verder, @Douryeh slaat keihard terug:

@GertonvanUnnik immers: Europeaan nooit geleerd verantw voor eigen leven&denken te nemen en neemt daarom altijd toevlucht tot geweld. (twitter)

Dus @Gertonvanunnik weer:

@Douryeh Tot nu toe komt het geweld massaal van #islamitische zijde! #terror http://www.thereligionofpeace.com/Pages/TheList.htm (twitter)

@Douryeh vervolgt:

@GertonvanUnnik Tunesië of Irak heeft jouw huis immers nog laten staan. (twitter)

Ennnnnnn BINGO!

@Gertonvanunnik heeft m binnen. Zijn eerste “bedreiging”. (let weer op het uitroeptekentje vooraan)

! @Douryeh Zo, heb ik eerste nauwelijks verhulde, maar voor goede verstaander duidelijke bedreiging van huis en haard binnen? #PS2011 #PVV (twitter)

Is het niet VRE-SE-LIJK? 😀

Waarom krijgt deze arme bedreigde man nog geen bescherming?

17 gedachten over “Geef die arme PVV’er @gertonvanunnik in godsnaam beveiliging”

 1. Die Gerton is net als z’n vader, ook zo’n lul. Neem hem niet serieus, want deze jongen is niet zichzelf. Het is het resultaat van een liefdeloze opvoeding waarbij genegenheid en geborgenheid totaal ontbrak. Daarnaast structurele vernederingen die jarenlang invloed hebben gehad. Zijn vader was een man die alleen maar angst heeft ingeboezemd. Zijn vader was iemand die de persoonlijke ontwikkeling van zijn kinderen ernstig heeft belemmerd.
  In materieel opzicht ontbrak het hem aan niets, maar ja, liefde kun je niet kopen.

 2. Gerton is al raar, maar Douryeh doet met alsof de islam ooit is aangevallen door het westen 😕 .

 3. Die PVV’er plaatst tweets waar anderen voor ontslagen worden. En dat moet onze volksvertegenwoordiging voorstellen????

 4. @ Brother?:
  Stoer hoor, een beetje zielig lopen te doen op het internet. Maar in het echt durfde je nooit iemand te confronteren. Nee, in plaats daarvan stuurde je een brief! Ik vind jou reactie meer dan walgelijk, mensen zwartmaken via het internet. Een telefoontje was meer dan genoeg geweest. Ik ken mijn opa als een aardige en lieve man die niets liever wilt dan zijn familie goed onderhouden en voorzien van vanalles en nog wat. Je weet wie ik ben, ik volg je op twitter, neem maar contact met me op als je echt zo volwassen bent.

 5. Allereerst mijn excuses voor het plaatsen van reactie nr 5. Dit is een zwak moment geweest. Maar het is in mijn beleving de waarheid. En de waarheid mag gezegd worden want ik laat mij de mond niet snoeren. Door “neefje” is gesteld dat mijn reactie walgelijk zou zijn.
  Laat ik dan even wijzen op het feit dat er zo’n anderhalf jaar geleden op een andere topic het hele verhaal is geplaatst dat hier betrekking op heeft en dat daarbij mijn identiteit een half jaar lang online heeft gestaan. Daarbij zijn direct betrokkenen ook benoemd. Ik ben in het bezit van dit verhaal en de gegevens van de persoon die dit geplaatst heeft. Ik heb destijds het stuk laten verwijderen van de betreffende topic. Dat ik echter naar aanleiding van mijn reactie een levensechte bedreiging heb ontvangen (wat niet zo slim is), ook daarvan heb ik het bewijsmateriaal in handen. De bedreiging is echter een stap die te ver is gegaan. Ik ben eerder lastiggevallen en bedreigd via de telefoon. en naar aanleiding van een aangifte en een strafrechterlijk onderzoek is bekend geworden wie hier achter heeft gezeten. Ook van deze persoon ben ik in het bezit van de gegevens die tot de identiteit leiden. Het Openbaar Ministerie heeft destijds laten weten dat vanwege drukte en andere “prioriteiten” de zaak met rust werd gelaten. Bij mij kwam dit over als “stalken en bedreigen mag dus ongestraft plaatsvinden”.
  Dit is dus een andere kant van het verhaal. Dus als er gezegd wordt dat mijn bijdrage als walgelijk en zwartmakerij wordt gezien, hou dan ook even rekening met wat anderen hebben gedaan.
  Bij deze vraag ik dus nogmaals publiekelijk om verwijdering van bijdrage nr. 5.
  Ik plaats deze reactie nu omdat ik de beheerder van deze site al twee keer verzocht heb om de betreffende reactie (nr. 5) te verwijderen. Hier is tot nu toe geen gehoor aan gegeven. Het doet er verder niet toe wie wie is op deze site (ter voldoening van andere lezers).

Reacties zijn gesloten.