Vrede op aarde: kerstfeest bij de koppensnellers

Koppensnellers, voormalig platform voor enkele PVV parlementsleden, maar nog steeds de favoriete “webstek” van PVV’er GruppoGertone, de bedreigde.


Het beste kennen we de koppensnellers van hun standpunt dat iedereen waar ze het niet mee eens zijn, dood moet. Vandaar dat ze zich ook artikel7 hebben genoemd. Dat schijnt iets met vrijheid van meningsuiting te maken te hebben. Zo hadden we vorige keer Thomas von der Dunk (kogel of guilliotine), we zagen Femke Halsema (strot doorzagen met roestig broodmes) (overigens heb ik ook nog Femke omleggen per guilliotine gezien, gisteren of zo, maar was even te lui om er een berichtje aan te wijden), Mohammed Rabbae (in brand steken met 5 liter benzine), Fatima Elatik (brandstapel), linkse mensen (afschieten als ratten op Waalsdorpervlakte) en Rutger Castricum (ook afschieten als een rat), ondergetekende (guilliotine), Bram Moskowicz (in een onbekend massagraf schuiven) en vele anderen. Daarnaast natuurlijk de oproep dat iedereen zich moet bewapenen en bruut om zich heen moet schieten. En nog veel meer. Erdebe, de juridisch aansprakelijke eigenaar van de koppensnellers, schijnt trouwens een partijgenootje van Wakker Nederland presentator Eerdmans te zijn, Leefbaar Capelle of zoiets.

Maar goed, die dus.

Die houden dus een kerstverhaalwedstrijdje, er zijn slechts 3 voorwaarden. 😀

2 gedachten over “Vrede op aarde: kerstfeest bij de koppensnellers”

  1. waarschijnlijk ellelange verhalen hoe die arme Jezus met zijn blonde koppie en blauwe oogjes moest vluchten voor Mocromijnen op scooters …. En hoe een linksche Judas Cohen hem aan de Mocromijnen uitleverde , waarna hij door D66 rechter Pontius Pechthold ter dood veroordeeld werd

Reacties zijn gesloten.