Job Cohen’s waarschuwing is geheel terecht!

Thomas von der Dunk fileert het rechts politieke correcte gehuil over wat Job Cohen heeft gezegd over de moslims in Nederland.
Van mij mogen alle leden van het kabinet zich gaan schamen, zoals Thomas zegt:,,de verloederaars laten de verloedering gewoon voortwoekeren.” Ik ben het met Thomas eens dat het gehele kabinet leidt aan een vorm van het Stockholm-syndroom. Ze zijn zo gewend aan de waanzin van Goudpruikje (Geert Wilders) dat ze het niet eens meer raar vinden. Nou en dat vind ik nou weer raar en ook afgrijselijk! Ik beloof een ieder hierbij dat ík er nooit aan zal wennen en er tegen zal blijven strijden.

Taboe
De opwinding was immers weer groot, en bewijst één ding: er rust inmiddels een geweldig taboe op De Oorlog. Elke vierde mei wordt plechtig verkondigd dat dat nooit meer mag gebeuren, dat we waakzaam moeten zijn, maar als iemand dat dan is, dan is het ook weer niet goed. Jarenlang werd te pas en te onpas naar Anne Frank verwezen. Maar op het moment dat er werkelijk enige reden tot verontrusting begint te bestaan, mag dat plots niet meer.

Dat is ook logisch: zolang er geen reden voor is, raakt de angst van een enkeling voor herhaling niemand. Juist als er reden voor bestaat, raakt zij velen – en dan bedoel ik niet de potentiële slachtoffers, maar de potentiële daders, die niet onder ogen willen zien dat zij potentiële daders zouden kunnen zijn. Die worden dus heel erg boos. Wat zij normaal vinden, zijn immers inmiddels al velen normaal gaan vinden, en daarom vinden zij zo’n verge­lijking ongehoord. En daarmee is dus juist dát de kern van het probleem, die een waarschuwing actueler maakt dan ooit: de nieuwe normaliteit. Want morele verloedering gaat sluipend, zodat de verloederen­den niet beseffen dat zij aan het verloederen zijn.

Lees bovenstaande quote nog maar eens goed door, geachte afgevaardigden en geachte ministers en staatssecretariseen en ga u vervolgens óntzettend schamen! Dat niemand van het kabinet het nog voor Job Cohen heeft opgenomen is net zo veelzeggend als dat niemand van het kabinet afstand neemt van de uitspraken van Goudpruikje.
Alles moet maar kunnen, nou ik vind dat er aan vrijheid een grote verantwoordleijkheid hangt en Goudpruikje heeft die bezoedeld, misbruikt en verworpen. Kabinet Rutte staat erbij, kijkt ernaar en ruimt daarna de rotzooi ook nog gedwee op om vervolgens voorzichtig te vragen of het zo goed is. 😥
Overigens is de productie van Goudpruikje mede mogelijk gemaakt van onze belastingcenten. Vergeet dat ook nooit!

3 gedachten over “Job Cohen’s waarschuwing is geheel terecht!”

 1. Bravo, Thomas! Bravo Keira! 🙂 🙂 😈
  Als je de “reaktie” van Wilders op Cohen nog eens doorleest, dan zie je, dat Geert’s woorden op zich al bewijzen, dat Wilders precies het Nazi-scenario van voor de holocaust volgt.
  Want wat zegt Goudpruikje eigenlijk?
  Hij gaat met geen woord in op Cohen zelf. Nee, hij komt met een ander pareltje uit het Nazi-arsenaal.
  De Nazis en hun bondgenoten hadden het na de Eerste Wereldoorlog altijd over de “dolkstoot” in de rug van het Duitse Volk. Die “dolkstoot” was door de eerste linkse regeringen na de nederlaag van 1918 gegeven, toen zij, “achter de rug van de gewone Duitser om”, de draconische eisen van de geaillieerden in Versailles hadden geaccepteerd. Dat was natuurlijk een klinkklare leugen.
  Wilders heeft ook zo zijn “dolkstoot-legende”. Het zouden de linksen en de sociaaldemocraten geweest zijn, die de moslims naar Nederland hebben gehaald “achter de rug van Henk en Ingrid om”, dus “verraad hebben gepleegd” aan “onze joods-christelijk-humanistische cultuur”, door stiekem de Sharia te laten invoeren.

  – Wilders’ dolkstoot-legende: Een nieuwe nazi-parel aan zijn Gouden Pruik.

 2. Hier gaat het over de dieven die de belastingcentjes van de hard werkende Nederlanders schaamteloos stelen: “Overigens is de productie van Goudpruikje mede mogelijk gemaakt van onze belastingcenten. Vergeet dat ook nooit!” 😡

Reacties zijn gesloten.