Marokkanen verbranden en Somaliërs onthoofden bij de Koppensnellers

Het is rustig bij de koppensnellers, hun kerstverhalen waren inderdaad redelijk tam, kwam nauwelijks genocide in voor en zo en ook de reacties beginnen ontiegelijk saai te worden. Werkelijk je valt er bij in slaap. Maar dankzij een tip heb ik vandaag toch weer een leuke voor jullie.

Zoals alle websites in NL momenteel hebben ook de koppensnellers een draadje over Somaliërs. Alleen ligt het bij de koppensnellers net een tikje anders dan bij gewone sites zeg maar.

Zo hebben ze “de guilliotine al nagekeken, geslepen en doorgesmeerd“. “Drogen en als brandstof gebruiken” van Somaliërs is ook zo’n interessant (regelmatig terugkerend) idee waarmee koppensneller auteur/moderator “zande” (die overigens “reageerder van het jaar 2009” was op de staatscourant van Joshua Livestro, dan heb je ongeveer een idee wat voor soort mensen die site bemannen) op zijn manier een bijdrage aan onze beschaving probeert te leveren. Een ander pleit gewoon voor “de doodstraf” waarop zande reageert met “wegmaken“. Vervolgens krijst “patriot68” nog wat over revolutie “it’s pay-back time!!!” en tenslotte weer “zande” die “Marokkanen het liefst met zijn vieren in een auto” ziet (“met een jerrycan benzine. En zo“). *

Wat is dat voor een soort site die Koppensnellers? Nou dat is wat wij noemen “een extremistische site”.

Zoals bekend kent de Partij voor Verwarden geen democratie want ze houden wel via internet contact met hun achterban. Dan praat je dus over dit soort mensen. Dat de PVV een innig contact hebben met hun achterban blijkt wel uit het feit dat er tot voor kort 4 (of 3 wil ik vanaf zijn) PVV kamerleden stukken leverden voor deze koppensnellers. Dit hield plotseling op toen Pownews dit “onthulde” (na dit hier gelezen te hebben natuurlijk).

“De koppensnellers” noemen zichzelf “artikel7” dit in het kader van de vrijheid van meningsuiting voor zichzelf want iedereen waar ze het niet mee eens zijn, moet dood. Zo hadden we vorige keer Thomas von der Dunk (kogel of guilliotine), we zagen Femke Halsema (strot doorzagen met roestig broodmes) (overigens heb ik ook nog Femke omleggen per guilliotine gezien, gisteren of zo, maar was even te lui om er een berichtje aan te wijden), Mohammed Rabbae (in brand steken met 5 liter benzine), Fatima Elatik (brandstapel), linkse mensen (afschieten als ratten op Waalsdorpervlakte) en Rutger Castricum (ook afschieten als een rat), ondergetekende (guilliotine), Bram Moskowicz (in een onbekend massagraf schuiven) en vele anderen. Daarnaast natuurlijk de oproep dat iedereen zich moet bewapenen en bruut om zich heen moet schieten. En nog veel meer. Erdebe, de juridisch aansprakelijke eigenaar van de koppensnellers, schijnt trouwens een partijgenootje van Wakker Nederland presentator Eerdmans te zijn, Leefbaar Capelle of zoiets.

Kortom lachen gieren brullen.
*:

8 gedachten over “Marokkanen verbranden en Somaliërs onthoofden bij de Koppensnellers”

 1. Ik begrijp zo langzamerhand werkelijk niet meer waarom deze knapen niet worden aangepakt.

  Als je meedoet aan een Wikileaks protest zit je direct dagen lang in voorarrest, en dit kan zonder dat er een haan naar kraait maar dag in, dag uit geplaatst worden.

  AIVD! Hallo! Wakker worden! Witte kaaskoppen Alert!

 2. Heks, ik snap er ook werkelijk niets van. Of valt dit onder toelaatbare vrijheid van meningsuiting? Nou, volgens mij valt het onder opruiing, wapens worden geslepen en er wordt tot een revolutie opgeroepen. Past als een puzzel in elkaar. Of zou de AIVD deze site hebben opgezet om witte kaaskoppen met verkeerde ideeën te vangen? O dat zou een klucht zijn 😀

 3. @#2
  Wordt het geen tijd dat er iemand een keer aangifte gaat doen van bedreiging? Wilders heeft zijn lijfwachten te danken aan anonieme emailtjes. Waarom laten de personen in kwestie het hier bij zitten?

 4. Ja, onbegrijpelijk dat dit mag. Bij linkse publicaties worden mensen om veel minder opgepakt.

 5. Sofia van der Linde Schreef:

  Wilders heeft zijn lijfwachten te danken aan anonieme emailtjes.

  En wie zegt dat hij zelf niet, of Martin ze niet naar hem stuurt om ons officieël van onze belastingcentjes te doen beroven?

  En de OM is steeds op de loer om iemand te betrappen dat ie kaarsje bij een beeld doet aansteken om hem vervolgens veroordeeld te krijgen. De koppensnellers daartegen mogen alles doen.

Reacties zijn gesloten.