De beste wensen

Natuurlijk wens ik iedereen (nou ja bijna iedereen) het allerbeste toe voor 2011. Het doen van mooie wensen die ook nog eens uitkomen is echter niet bepaald mijn sterkste punt. En aan het begin van 2011 denk ik dat het uitspreken van allerlei positieve wensen een tamelijk naieve bezigheid is. Let’s face it mensen; het allerbeste zit er sowieso niet in. Wat moet ik wensen? Dat mensen het licht zien? Vergeet het maar. Gaan wij niet meemaken.

Maar ik wens in ieder geval alle bezoekers, reageerders, redactieleden en mensen die op andere wijze iets bijdragen aan krapuul een mooi vruchtbaar jaar toe, in goede gezondheid, veel geluk en vooral veel uithoudingsvermogen.

En als ik dan tenslotte toch iets moois wil wensen voor idereen dan wens ik dat 2011 het jaar wordt dat het woord “vrijheid” iets anders wordt dan het ijdele begrip van tegenwoordig. Ja ik wens dat “vrijheid” iets anders gaat betekenen dan mensen knechten, bespioneren, op staande voet ontslaan, censureren, verbieden, uitzetten, kaalplukken, belasteren, mishandelen, martelen, of in de gevangenis gooien.

Happy 2011

16 gedachten over “De beste wensen”

 1. Mooi gesproken en de spijker op zijn kop. Ook voor jullie de beste wensen en veel succes in de strijd tegen al die gekken die vrijheid prediken maar eigenlijk bedoelen dat ze die vrijheid alleen voor zichzelf willen.
  Jo

 2. jo douven Schreef:

  Mooi gesproken en de spijker op zijn kop. Ook voor jullie de beste wensen en veel succes in de strijd tegen al die gekken die vrijheid prediken maar eigenlijk bedoelen dat ze die vrijheid alleen voor zichzelf willen.
  Jo

  Aan iedereen, zonder enige uitzonderingen, een Gelukkig en gezond nieuw Jaar 2011.
  En Jo, bedankt.

 3. Ik wens iedereen in 2011 en daarna het vermogen toe om door drogredenen heen te prikken om het even wie ze uitslaat.

 4. Keira Schreef:

  #2 Verrekijker: ik brgijp je opmerking niet, kun je die uitleggen?

  Heel eenvoudig. Ik denk dat je je nodeloos bang maakt. Als je over je angst heenkomt, wordt 2011 toch nog een leuk jaar. 🙂

 5. beste J. van den Heuvel,
  Keira zei dat ze mijn vraag niet begreep. Jij wilde als ik het goed begreep dat ik Keira’s vraag beantwoordde. Dus deed ik dat.

  Ter referentie:
  jvdheuvel Schreef:

  @10
  Leg dat ook eens uit, wat bedoel je dat Keira zich nodeloos bang maakt? Ik dacht dat je opmerking tegen mij gericht was.

  Verrekijker Schreef:

  Keira Schreef:
  #2 Verrekijker: ik brgijp je opmerking niet, kun je die uitleggen?

  Heel eenvoudig. Ik denk dat je je nodeloos bang maakt. Als je over je angst heenkomt, wordt 2011 toch nog een leuk jaar.

  Keira Schreef:

  #2 Verrekijker: ik brgijp je opmerking niet, kun je die uitleggen?

Reacties zijn gesloten.