Der Fritzl

Toen ik deze site op 12 juni j.l. begon op het adres crapuul.blogspot.com duurde het niet lang of ik werd dagelijks bezocht door een IP van het ministerie van justitie. En wel ’s ochtends om een uur of 7, rond lunchtijd, 5 uur ’s middags en dan nog om 11 uur ’s avonds; de tijdstippen van deze bezoeken vielen veelal samen met de tijdstippen waarop ik updates op de site zet. Na een week of 4 hielden deze bezoeken op en zo raakte ik mijn trouwste bezoeker kwijt en eerlijk gezegd was ik wel een beetje teleurgesteld want in de crapuul.blogspot.com fase hield het bezoek niet echt over en ik was verheugd met het beetje aandacht dat het ministerie van justitie mij gunde.

Waarom ze zijn gestopt met langskomen is mij een raadsel, zoals het mij ook al een raadsel was waarom ze langskwamen, en als ze al langskwamen, waarom in deze hoge frequentie. Was het oprechte bezorgdheid over het welzijn van Wilders en hield het bezoek op nadat ze tevreden hadden vastgesteld dat ik Wilders geen haar wil krenken? Was het intimidatie? Ik heb werkelijk geen idee. Feit is dat ze in juni en in juli bij het ministerie van justitie in ploegen hebben gewerkt om deze site in de gaten te houden. Immers er zijn maar weinig mensen die deze site om 7, 12, 17 en 23 uur bezoeken; ik denk dat ik één van de weinigen ben. En ik bezoek deze website gedurende deze tijdstippen vanaf 2, maar soms ook 3 of 4 verschillende IP adressen. Niet vanaf 1 adres zoals dit adres met de titel “ministerie van justitie”. Overigens kun je ook uitstekend op de hoogte blijven door je te abonneren op de nieuwsbrief of op de RSS feed, maar dat terzijde.

Sinds enkele weken heb ik een nieuwe fan, ik noem hem Der Fritzl.

fritsmaDer Fritzl start ’s ochtends zijn internet op en surft naar www.krapuul.nl. Eerst deed hij dat via google en dan wreekt zich het feit dat ik nog steeds slecht scoor bij de zoekresultaten zodat het woord krapuul meestal niet genoeg is om mijn site bovenaan te laten komen. Vandaar dat Der Fritzl mijn site bezocht via de zoekopdracht “krapuul.nl” in google. Belachelijk trouwens dat mijn site niet bovenaan staat met de zoekopdracht “krapuul” je maakt mij niet wijs dat het vlaams woordenboek of hoe het heet een belangrijkere autoriteit is qua krapuul dan ik.

Maar goed, Der Fritzl. Tegenwoordig heeft hij de site bij zijn favorieten gezet, of hij tikt het adres rechtstreeks in in zijn browser, dat kan ik niet zien. Dat doet hij om half 9. Om 10 over half 9. Om kwart voor 9. Om half 10. Om 4 over half 10. Om 11 uur. Om 5 over 11. En ga zo maar door. En dat iedere dag. Al weken lang. Vooral de eerste dagen was het een drukte van belang met Der Fritzl op mijn site. Zoekopdrachten, tags, archieven, noem maar op. Alles klikt ie aan.

Wat mij vooral opviel van Der Fritzl waren de zoekopdrachten met de term “fritsma”. Toen heb ik zijn IP nummer een “label” gegeven; Der Fritzl. Op een dag schreef ik in dit postje “Nee Fritsma, Bosma is echt niet de domste van het stel hoor, jij kan er ook wat van! Je kan trouwens beter searchen op “clown“, dan krijg je meer resultaten.”

Glimlachend constateerde ik de volgende dag dat Der Fritzl braaf de zoekopdracht “clown” uitvoerde op mijn site.

Het IP van Der Fritzl heet overigens “Tele2 Fbi Customer Tweede Kamer Der Staten Generaa”. Dit is het IP dat door meer kamerleden gebruikt wordt, zo niet alle. Nou geloof ik best dat deze site verschrikkelijk populair is bij veel kamerleden, en dat er slechts een paar keer 1 van hen de term “fritsma” heeft gezocht. Aan de andere kant geloof ik dat eigenlijk niet.

Der Fritzl is 1 persoon. Zo is het gewoon. En Der Fritzl is dusdanig in zichzelf en zijn eigen krapulenclub geinteresseerd dat hij hier constant wil rondhangen. Dit is zijn stek, om maar eens een nationalistisch woord voor site te gebruiken.

Krapuul.nl is eigenlijk een soort portal geworden voor Der Fritzl waarmee hij 24/7 op de hoogte wordt gehouden.

Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn en dit ga ik corrigeren.

Later meer, over Der Fritzl.