Nog wat idioterie van @petersiebelt

Peter Siebelt, Inlichtingen Expert
Gisteren zat @HeroBrinkman me toch een raar verhaal op te hangen over Peter Siebelt bij P en W; Siebelt zou een een alom gerespecteerd onderzoeksjournalist zijn, of één van de beste of zo, de exacte woorden wil ik vanaf zijn.

De aanleiding was de smadelijke laster waarmee Siebelt gisteren de Telegraaf haalde.

Ter illustratie van het “niveau” van deze “internationaal deskundige op het gebied van politiek activisme en terrorisme” (ik noem hem liever “inlichtingenfantast”) moet je voor de grap dit eens bekijken:

Meneertje krijgt een keertje feedback over zijn krapuliteiten en wijdt er gelijk een hele pagina aan op zijn site.

Niet alleen vindt hij een artikeltje van ons dusdanig schokkend dat het apart vermeld moet worden, daarnaast maakt het heerschap zich zelf nog schuldig aan digitale terreur door volstrekt onschuldige feedback emailtjes met naam en toenaam, email adres en IP nummer integraal te publiceren op zijn site.

Die Siebelt lijkt zo natuurlijk een soort onschuldige dorpsgek waar je hartelijk om kan lachen maar ondertussen wordt er wel gespeeld met het leven van Rop Gonggrijp. Iets waar PVV’er Brinkman en de Telegraaf maar al te hartelijk aan meewerken.

Zie:
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

7 gedachten over “Nog wat idioterie van @petersiebelt”

  1. 50 cent vraag: wat is de beste omschrijving van een idioot?
    (Bijvoorbeeld – komt vaak bij P&W brallen enz…oftewel vindt dat alle links zijn terroristen…enz?)

  2. Maar vergeet niet dat De Telegraaf medeschuldige is aan de ‘vergrijpen’ van Gonggrijp. Zij hebben de pc geleverd waarop Rop de eerste schreden van zijn criminele loopbaan heeft gezet. Dat moet in de ogen van Siebelt toch ernstige verdenkingen opleveren tav Telegrf

  3. #3 Als Hero Brinkman mij ooit een respectabele onderzoeker noemt, dan weet ik nu exact hoe erg ik mij beledigd moet voelen.

  4. #4 Zo lang het geen blijvend letsel oplevert, wordt ik dan nog liever in elkaar geslagen.

    Ja, ik heb ervaring met allebei dus dat zou een geïnformeerde keuze zijn. 😆

Reacties zijn gesloten.