3 gedachten over “Wilders liefdeloze zak patat”

 1. Wilders heeft groot gelijk zich niet in te laten met zulke ridicule zaken. Het wordt de moslimpjes wel heel erg heet aan de voetjes blijkbaar dat ze naast terreur en dreiging ook ff de “liefdevolle” moeten gaan uithangen. Het zou mss wel s gedaan kunnen zijn met straffeloos Europa te koloniseren voor hun godje (kw)Allah én en passant als een sprinkhanenplaag onze cultuur en economie te vernietigen, oeioei wat moeten we nu gaan verzinnen!

  Een veel beter initiatief was de zeep-Wilders: de kunstenares heeft prima uitgedrukt hoe de witte en zuiverende Wilders genadig smelt onder invloed van de natuurelementen en het bruine vuilnis op de straten het riool in spoelt.

 2. LOL, idd. Ik vond het dus een prima kunstwerk, k nam er helemaal geen aanstoot aan.
  Mercator plant een groot schilderwerk waarop een aantal linkse pseudo-intellectuelen te zien zijn die aan handen en voeten geboeid en met een strop rond hun nek de moskee worden binnengeleid om te worden terechtgesteld als eenmaal met hun hand en spandiensten de sharia is ingevoerd.

  Belgische politie heeft verleden week moslim-bajesklanten “zangles” gegeven: ze moesten poedelnaakt op hun knietjes gaan zitten voor de blanke meesters en zingen van “notre prophète Mahomet ets un pédophile”(onze profeet Mohammed is een pedofiel, jawel ;-)).

  Een ander mooi liedje zou zijn wij zijn achterlijke moslim apen
  Wij houden van roven en stelen als de raven
  Maar het liefst nog van al neuken wij schapen.

Reacties zijn gesloten.