Ach PVV krijg de twitteritis

Hoe beter we de PVV leren kennen hoe walgelijker we ze vinden. Het zijn proleten, kopstootuitdelers, buurmanrammers, bijldreigers, brievenbuspissers, machtswellustelingen, fraudeurs, en hun achterlijkheid is stuitend. Ze liegen en ze bedriegen en ze spelen vals. Hun aanstellerij en hun lafheid zijn braakopwekkend. We moeten ze niet.

Argumenten en feiten zijn voor PVV-aanhangers ongeveer hetzelfde wat pleepapier is voor een morbide obese spaghetti-verslaafde die meedoet aan een wedstrijd Hema worst eten voor het Guinness Book of World Records. Met andere woorden, useless.

Maar er is goed nieuws: hun sterke punt is tegelijk hun zwakke plek.

Wat is ook al weer hun sterke punt: De Grote Leider die nooit iets fout doet en op alle terreinen geniaal is. Er is geen PVV’er die zijn mond opendoet zonder goedkeuring van De Grote Leider. We dachten weliswaar dat er een grens zou zijn aan de span of control van De Grote Leider, en dit is natuurlijk ook wel degelijk zo, maar De Grote Leider hield alles nog redelijk in de hand.

Tot er PVV’ers opstonden die hun mond opendeden zonder toestemming van De Grote Leider. Wat een bevrijdend gevoel moet dat zijn geweest. Freedom of Speech!

Wat weerhoudt iemand er namelijk van om op te treden namens de PVV? Niets!

Je kunt namelijk niet eens bij de PVV “horen”. De PVV is een stichting met 1 lid. Alles en iedereen die namens de PVV spreekt doet dat namens, dankzij en ondanks, het ene lid, De Grote Leider.

Eigenlijk zijn wij dus allemaal PVV’ers als we dat willen.

Nu nog op Twitter, maar straks overal.

Mensen zullen het verschil niet zien. Een clown met een PVV’jasje aan die een moslimknuffeltoespraakje houdt kan net zo goed een PVV’er zijn als Hero Brinkman die een barman over de bar sleept. Ze kunnen moeilijk vragen of ze het nummer kunnen zien wat PVV’ers onder hun oksel getatoueerd krijgen.

Ze doen namelijk niet aan nummers. Nummers zijn Arabisch of zoiets.

Oh en hou eens op met die bedreigingen aub. Echt vreselijk die bedreigingen. Kan er maar niet aan wennen sinds ik PVV’er ben.

13 gedachten over “Ach PVV krijg de twitteritis”

  1. Dit is jouw 5e alias op deze site. Voordat jij begint over liegen zou je dat eerst eens kunnen bespreken. Waarom doe jij alsof je groep personen bent?

  2. Morgen heet ik Achmed weet je dat alvast. En pis ik door jouw brievenbus heen. Gebeurt dat ook eens in het echt. Kan je je fantasierijke flutkrantje er weer vol over schrijven.

  3. @5 & 6 Joost. Lastig he? Andermans vrijheid van meningsuiting respectéren? Lastig ook een beetje beschaafd schrijven?

  4. @#10 Aanzetten tot moord lijkt op dit moment bij uitstek een Rechts Populistische hobby.

  5. Je kunt namelijk niet eens bij de PVV “horen”. De PVV is een stichting met 1 lid. Alles en iedereen die namens de PVV spreekt doet dat namens, dankzij en ondanks, het ene lid, De Grote Leider.

    De PVV is een vereniging met rechtspersoonlijkheid met twee (het minimaal vereiste aantal) leden. De twee leden zijn de natuurlijk persoon G_W en de Stichting met rechtspersoonlijkheid Vrienden van de PVV. De stichting heeft als enig bestuurslid de natuurlijke persoon G_W. De stichting heeft geen leden want een stichting mag buiten bestuursleden geen leden kennen. Wel donateurs. Iemand is dus geen lid van de TROS maar donateur alhoewel 99.999 % van de donateurs daar anders over denkt. Je hebt ook hele kleine stichtingen met meer dan 100 bestuursleden en hele grote kiesverenigingen met maar 2 leden. De varianten van societeiten al dan niet met uitgesloten aansprakelijkheid tot commanditaire vennootschapen met algemene en dagelijkse besturen en raden van commissarissen al dan niet met procuratie lenen zich bij uitstek tot een bespreking van een paar duizend pagina’s, Vast staat dat G_W de evenknie van G_D is in zijn omnipotentie.

Reacties zijn gesloten.