Debielen verdienen niets beter dan te kreperen

Het was weer een dagje hoor. Geen nieuws uiteraard, behalve dan Esther Voet die danst op de muziek van Schindler’s List. Dan leer je de ware Esther Voet kennen. Het ziet er waarschijnlijk tamelijk morbide uit, maar hey, vergeleken bij die aan flarden geschoten kindertjes in Gaza is waarschijnlijk zelfs Esther Voet mooi.

En uiteraard het BREKENDE nieuws dat de VVD in de peilingen weer eens de grootste partij is. Ja dat de PvdA nu ophoudt te bestaan en dat mensen beseffen dat ze beter op het origineel, de VVD, kunnen stemmen is op zich niet eens zo gek. Het is een wonder dat er überhaupt mensen op de PvdA stemmen. Uiteraard is de VVD een sekte van rovers en van bedriegers. Maar blijkbaar krijg je meer stemmen naarmate je schurkachtiger bent. Soit.

Gemiddelde Nederlander
Gemiddelde Nederlander
De media, die krijsen om bloed en dood, waar wachten we nog op? Waarom trekken we niet ten strijde? 100 miljoen extra is inderdaad wat weinig voor ons wegkwijnende leger, maar 1000 miljard moet toch zeker lukken? Dan kunnen we tenminste paal en perk stellen, de “islamisten” tot de laatste man uitroeien, Poetin en zijn “separatisten” nuken. En wat al niet meer.

Waarom steken we niet gewoon de hele wereld in de fik tot er niets overblijft dan as, rotsen, schorpioenen en kakkerlakken, massagraven en bloed en dood? Geef zo’n Bart Schut gewoon zijn zin!

Waarom schieten we onze buren eigenlijk niet gewoon kapot. Zij plegen toch “taqiyya” of niet soms? En dat zijn dan die lichtgetinten. Erger zijn nog die werkloze landverradende krakers. Ondergetekende is bijvoorbeeld een SS’er die met ISIS meevecht tegen het westen. Ondergetekende juicht de massamoord op Joodse babies toe. Dat wisten jullie zeker niet? Nou dan lezen jullie internet niet goed genoeg. Ik begrijp niet dat ik nog levend mag rondlopen.

Maar het ergste, het aller, aller, aller, allerergste, dat zijn toch wel de reageerders. Morons die mij komen vertellen dat ik moet gaan werken. Randdebielen die mij komen vertellen dat Hans Jansen gelijk heeft. Stapelgekke idioten die zich oprecht afvragen waarom ik aan de kant van ISIS sta. Dat is dan nog alleen op mijn eigen site. De berichten en reacties op andere sites zijn zo mogelijk nog 10.000x zo afgrijselijk.

Maar ze hebben me nu om. KIES gewoon die VVD. Trek ten strijde. Snijd je buurman de strot af. Roei alles wat je niet bevalt tot de laatste man uit. Gooi bommen. Vind je zelf Churchill. See if I care.

6 gedachten over “Debielen verdienen niets beter dan te kreperen”

  1. Laten wij elkaar helpen mens te blijven. Dat was wat Hajo Meyer hielp Auschwitz te overleven. Laat dat ons helpen al die wandelende superlatieven van imbeciel en schofterig, misdadig en achterbaks, egoïsme en onverantwoordelijk – tegen wie je een volkomen terechte woede voelt – te overleven…
    Maar je sentimenten snap ik heel goed hoor. Hoeveel kan een mens eigenlijk aan stupiditeit en misdadigheid trekken? Ik vraag het me ook steeds vaker af.

  2. Goed geschreven.

    Zo ziet de TokkieSharia uit indien het algemene nationale cultuur wordt.
    Het lijkt alsof de schurken altijd winnen, doch wijst Hajo Meyer de andere weg.

    Ralph zegt het ook terecht – je moet het zien te overleven omdat het cyclische processen betreft.

Reacties zijn gesloten.