5001e bericht op krapuul – op naar de 100000

U leest het goed, vrienden. Dit is het 5001e bericht op Krapuul sinds 12 juni 2009. Hoe begon het ook al weer? Nou, dagelijks schreef/plaatste ik 1 à 2 à 3 linkjes en schreef daar een regeltje tekst bij. Na een bericht of 50 was ik eigenlijk ver uitgeschreven maar ik hou er niet van om zo maar met iets te stoppen waar ik aan begonnen ben. Daarom ging ik verder en schreef nog 950 artikeltjes tot ik bij een mooi getal van 1000 posts was.

Inmiddels ben ik al lang niet meer alleen. Kijk maar eens naar onze about pagina wat een uitgebreide club we inmiddels zijn. Naast eigen berichten zijn er nog een tiental websites waar we artikelen vandaan plukken en zodoende is deze website, wat mij betreft blijvend, veranderd van de knorrige mening van 1 persoon naar de (zo nu en dan minstens zo knorrige) meningen van allerlei diverse personen.

In de titel staat “op naar de 100000” berichten en daar moet ik bij vermelden dat we het onszelf daarbij helemaal niet makkelijk gemaakt hebben; we hebben bijvoorbeeld de “Newsroom” gecreëerd waar wij dagelijks verschillende korte berichten groeperen in 1 bericht. Op het moment dat ik dit schrijf staan er in de Newsroom van 3 februari al 7 korte berichten.

Dit “kost” ons weliswaar diverse pings, tweets en trackbacks, en dus het nodige bezoek, maar de kwaliteit die een bezoeker aantreft na zijn klik op ons, is hierdoor verbeterd.

Op deze wijze streven we ernaar om alle berichten die op de website verschijnen de nodige inhoud te geven en hebben we dus de linkdumpjes-tijd ver achter ons gelaten.

Sinds kort hebben wij daarnaast een paar mensen in de redactie die de functie van eindredacteur vervullen en die dus alle berichten voor publicatie nalezen en controleren op storende fouten, spelfouten en andere onvolkomenheden. Dit om de kwaliteit te waarborgen.

Sinds een paar weken hebben wij een Open Podium, waarop inmiddels 80 gastbijdragen van Krapuulbezoekers zijn gepubliceerd.

En tenslotte hanteren wij sinds een paar dagen een schema dat garandeert dat er gedurende de gehele werkdag continu nieuwe artikelen op de website verschijnen.

Zo gaan wij naar de 100000 berichten en de bedoeling is dus dat dat steeds betere berichten worden.

Maar we zijn er nog niet.

Nog steeds kunnen wij meer mensen gebruiken die af en toe iets voor ons willen schrijven. Wij zoeken nog altijd redactieleden. Maar ook zoeken wij nog altijd schrijvers voor ons Open Podium.

Op dit moment hebben wij vooral behoefte aan:

 • Op korte termijn: mensen die Provinciale programma’s van de PVV kunnen becommentariëren.
 • Columnisten algemeen: mensen die niet alleen het nieuws maar ook ontwikkelingen in de samenleving duiden, los van het nieuws van de dag.
 • Receptenschrijvers: mensen die aanvullingen kunnen maken voor onze kookrubriek. Deze kookrubriek scoort namelijk heel leuk in de zoekresultaten, vooral rond etenstijd. En verder is het gewoon leuk om over eten te lezen.

Denk je dat je iets voor ons kan betekenen? Neem dan contact op.

17 gedachten over “5001e bericht op krapuul – op naar de 100000”

 1. jvdh , op het ogenblik stikt internet explorer in krapuul en geeft ons slechts heel beperkt weer de andere browsers doen het wel goed …

 2. JvdH

  Ik ga je niet feliciteren. Eigenlijk zijn het 5001 artikelen teveel die aan het Krapuul zijn gewijd.
  Ik hoop ook niet dat je de 100.000 haalt. Laat, pak ‘m beet, 6983 de laatste zijn met: ” Martin Bosma draait als laatste het licht uit in de PVV fractiekamer, Wilders pakt z’n biezen naar Israel “.

  Wel vind ik dat je er trots op mag zijn dat je de anti-krapulaire ontheemden hier een vaste stek hebt gegeven.

  Zo, en nu weer koken. M’n lief heeft vanavond weer een linkse hobby waarvoor ze vroeg de deur uit moet.

 3. sinds vanmorgen misschien weer een windows ” update”

  jvdheuvel Schreef:

  Sinds wanneer dan want volgens mij is er al een maand niks meer aan ‘t design gedaan.

 4. @ jvdheuvel:

  In dat geval: Zet ‘m op, witte muizen!!
  En inderdaad, graag zonder GW of enig andere populist.
  Maar mét alle kleuren Nederlanders.

 5. het (anti-)krapuulgeluid is nodiger dan ooit, in alle registers, intussen feliciteer ik de doorzetters met het begin van een doorbraak……
  😉

 6. Het spijt me maar sinds een paar dagen volg ik hier het één en ander en ik ben bepaald niet onder de indruk!
  Het zijn allemaal dezelfde figuren, die hier actief zijn, van kafka en antifa en noem ze maar op. 😡

  Nee, ik hoop persoonlijk dat jullie met dit gerommel in de marge de 100000 niet gaan halen.
  Het komt bij allemaal over als een stelletje zwaar gefrustreerde linkse activisten die, omdat ze werkeloos zijn, niets beters te doen hebben dan af te geven op de maatschappij. 😥

 7. sandro Schreef:

  Het spijt me maar sinds een paar dagen volg ik hier het één en ander en ik ben bepaald niet onder de indruk!
  Het zijn allemaal dezelfde figuren, die hier actief zijn, van kafka en antifa en noem ze maar op.
  Nee, ik hoop persoonlijk dat jullie met dit gerommel in de marge de 100000 niet gaan halen.
  Het komt bij allemaal over als een stelletje zwaar gefrustreerde linkse activisten die, omdat ze werkeloos zijn, niets beters te doen hebben dan af te geven op de maatschappij.

  Nee, de gemiddelde PVV-er, DIE is pas tevreden met de maatschappij!

 8. @9: Ben eigenlijk wel benieuwd naar je bronnen. :mrgreen:

  Wie is er hier van Kafka? Wie is hier van Antifa? Wie heeft hier een links aktieverleden? Wie is hier zwaar gefrustreerd? Wie is hier werkloos? Bedoel je daar mensen met een uitkering mee, mensen die gewoon geen baan hebben / hoeven of ook chronisch zieken & invaliden? Wie zit hier af te geven op de maatschappij?

  Kom, kom, een beetje duidelijkheid graag!

  Overigens klopt het wél dat je op internetsites steeds vaker reakties van dezelfde mensen ziet, omdat Nederlandse internetgebruikers de laatste ±5 jaar meer zijn gaan meelezen ipv. reageren. Maar dat heb je dus overal. 😉

 9. @Sandro. Kennelijk heb jij niks beters te doen dan te trollen om je blonde Meester te behagen.
  Wie bralt moet bronnen geven, dus leg eens uit waar jij je kleinlullige reactie op baseert. ❓

 10. Wacht maar – stil maar – alles komt goed………………………………. 😀

  En nu niet schijnheilig doen a.u.b.. Dit is een site van links kraaktuig, werkeloze subsidieslurpende “kunstenaars” enz.enz. 😡

  Veel succes met jullie (s)linkse gebral hier, maar het zal jullie niet verder helpen!

  P.s. Ik hou ook van jullie!! 🙂

 11. Als ik jouw bericht quote, staat er “#comment-52374”. Ik vermoed dus zomaar dat dit het 52.374ste bericht is.

Reacties zijn gesloten.