NUjij bannen – hier vind je het script

NUjij is onderdeel van Sanoma Uitgevers B.V., eigenaar van 70 publiekstijdschriften, 6 events, 100 websites, 23 mobiele sites en 17 apps. Het is de grootste uitgever van multimedia in Nederland. De omzet van het bedrijf, haar dochters en deelnemingen bedroeg in 2008 515,7 miljoen euro.

NUjij maakt gebruik van (gratis) content van diverse websites, aangedragen door onvermoeibare vrijwilligers. Dit geldt voor zowel tekst als afbeeldingen.

Allemaal gratis en voor niets voor NUjij en onder andere daarmee zet die grootste multimedia uitgever van NL dus die half miljard euro om.

Je zou verwachten dat NUjij af en toe dank je wel zegt voor al die gratis inhoud en al die onvermoeibare inspanning van al die vrijwilligers maar nee; de redactie van NUjij bestaat uit een stel botte mislukte boeren. En dat is een objectief feit.

Daarom hebben wij de grootste mulitimedia uitgever van NL in de ban gedaan.

Wanneer iemand op NUjij klikt op een link naar ons, wordt deze persoon eerst bestraffend toegesproken en vervolgens automatisch doorgestuurd naar een cursus lezen voor groep 3.

Zo ontmoedigen wij het gratis gebruik van onze content door de grootste multimedia uitgever van NL.

Aangezien er belangstelling bestaat voor het scriptje dat we gebruiken om dit te doen, dit berichtje.

Plak onderstaand script in je header.php. Onder <HEAD>. De cursieve tekst is de boodschap die je aan NUjij bezoekers kan geven en het linkje in bold is waar je het NUjij bezoek naartoe stuurt.

<script language=”JavaScript” type=”text/javascript”>
if (document.referrer.indexOf(‘http://www.nujij.nl/’) != -1) {
alert(‘U bent (nu geregistreerd als) bezoeker afkomstig van NUjij. NUjij staat echter op de zwarte lijst en Krapuul.nl kan dus helaas geen bezoek afkomstig van NUjij accepteren. Indien u Krapuul.nl toch wenst te bezoeken kunt u best voortaan het portaal NUjij overslaan en rechtstreeks www.krapuul.nl surfen. Indien u toch artikelen van Krapuul.nl op NUjij wil zetten kunt u zelf een website beginnen, de artikelen van Krapuul.nl overnemen, en deze op NUjij zetten. Indien u hier vragen over heeft kunt u ze aan de redactie van NUjij stellen. Om verdere misverstanden te voorkomen wordt u nu doorverwezen naar een andere site.‘);
window.location = “http://mediatheek.thinkquest.nl/~klb086/”;
}
</script>

Toedeledokie grootste multimedia uitgever van NL. 😀

6 gedachten over “NUjij bannen – hier vind je het script”

  1. Nujij is helaas oude media; “Jouw nieuws telt” is de slogan van Nujij… tuuurlijk, tot je met nieuws komt wat behoorlijk kritisch is naar overheid, koningshuis of de oude (reguliere) media. Dan is plotseling je bericht verdwenen uit de top 10. Zogenaamd hebben mensen dan massaal op “nuniet” geklikt….

  2. Het probleem is een beetje dat dit script niet gaat werken als het gekopieerd wordt. Deze site heeft de aanhalingstekens in het script naar typografisch correcte aanhalingstekens geconverteerd. Wel zo mooi maar niet zo fijn wanneer het scriptjes betreft.

  3. Copy/paste gaat inderdaad niet helemaal lekker. Sommige quotes (in ieder geval onder Linux/Ubuntu) worden vervangen door de literaire versies en dat vindt javascript bepaald niet leuk. Tip: maak gewoon een .js file met bovenstaande code en zet die ergens op krapuul.nl. Hoeven mensen hem alleen maar met een script-tag te includen en voila, zelfde resultaat.

Reacties zijn gesloten.