Ranzig NSB gedrag van onze “vrijheidsstrijders”

Onderstaand bericht gaat over de vrijheid van meningsuiting. Het grootste goed. Het allerbelangrijkste wat er bestaat. Nee de vrijheid van meningsuiting pakken ze ons niet af. U weet wel.

Toen onlangs weblogger Peter Breedveld een grap maakte over VN’ers die hier PVV’ers moeten komen doodschieten, was dat een mooie aanleiding voor een aantal Breedveld-haters om te pogen hem persoonlijk te naaien. Daar is inmiddels al een hoop over geschreven, dat moet je maar eens opzoeken.

Het zit zo; de zelfbenoemde vrijheidsstrijders hebben hun uiterste best gedaan om een privépersoon ontslagen te krijgen wegens een grap. Ik geef toe, geen al te grappige grap, maar overduidelijk een grap.

Deze overduidelijke grap was bijvoorbeeld voor ’s lands allergrootste “voorvechter van het vrije woord”, de geachte afgevaardigde dhr. Wilders, aanleiding om van de Vrije Universiteit “op staande voet ontslag” te eisen voor Peter Breedveld.

Dat op zich is al weer een grap: zie je het voor je? Er zijn honderdduizenden mensen die denken bij Wilders aan het juiste adres te zijn voor “het vrije woord” en in plaats daarvan eist Wilders “op staande voet ontslag” voor iemand die een niet zo leuke grap maakt.

Dat zijn geen grappen.

Nou en dan hadden we gisteren dus in diverse media het schokkende nieuws dat de Vrije Universiteit Peter Breedveld niet op staande voet had ontslagen wegens de grap! Niet!

Dit tot groot ongenoegen van honderden onverschrokken vrijheidsstrijdende reageerders op de diverse websites zoals bijvoorbeeld de Telegraaf en Elsevier.

Deze zelfbedachte voorvechters van de vrijheid van meningsuiting op deze vrijheid van meningsuiting-lievende sites vinden namelijk dat wanneer je een slechte grap maakt je op staande voet moet worden ontslagen.

Ja!

Nou, en dan hebben we nog die andere voorvechter van het vrije woord; Nieluller. Die vond op die website dagelijksestandaard (waar het vrije woord boven alles gaat, u begrijpt) kennelijk dat het weliswaar teleurstellend was dat Peter Breedveld niet op staande voet is ontslagen, maar ook was hij nog eens ontgoocheld over het feit dat het Peter Breedveld kennelijk nog steeds is toegestaan om onder werktijd (!) te twitteren!

Nieluller, ridder van Het Vrije Woord

Ten slotte wijs ik nog op het NSB gedrag van de aller, aller, aller, nee ALLERBESTE onderzoeksjournalist van Nederland, Peter Siebelt. Deze fluim vond het nog de moeite waard om de VU de GOUDEN tip te geven om de persoon disciplinair aan te pakken:

Dit soort gedrag kun je eufemistisch Roze Khmer gedrag noemen (zou Peter Breedveld doen, nieuw-politiek correct als hij is). Maar wij vinden het gewoon stinkend fascistengedrag.

En wat dit alles met vrijheid van meningsuiting te maken heeft? Vraag dat maar aan Geert Wilders, Nieluller en Peter Siebelt.

26 gedachten over “Ranzig NSB gedrag van onze “vrijheidsstrijders””

 1. Ja,de zogenaamde voorvechters van vrijheid van meningsuiting…ja,als ze iets niet zijn is het dat wel.
  Het is zulk goor gedrag wat deze mensen verspreiden,het enige effekt wat ze ermee bereiken is dat ze zichzelf ermee in de staart bijten.
  Heel hard.
  Iedereen ziet en hoort hoe die mensen echt staan voor vrijheid van meningsuiting.
  Niet dus.
  Want als iets ze niet bevalt krijg je het NSB gedrag te zien,het is zo laf,zo laag dat iedereen die ook maar iets met zulke mensen van doen heeft ze meteen moet laten vallen.
  Ze zijn je aandacht niet waard.

 2. Siebelt hoopt altijd dat iemand hem aandacht geeft en leeft vrijwillig in een zwaarbeveiligde bunker.

 3. Misschien ook wel aardig om toe te voegen, de websites van de beide ‘vrije woord voorvechters’ Televaag en elsverdriet (ik geef toe, die laatste is niet zó sterk..) lieten bij de artikelen over Peter Breedveld wél allerlei de meest grove taal uitslaande en soms zelfs bedreigingen uitende reacties van Breedveld-haters toe, maar als ik (en ik heb dit van meerdere gehoord!) een beetje nuance probeer aan te brengen in een reactie en het opneem vóór Peter Breedveld, wordt die simpelweg niet geplaatst en krijg ik zonder verder in detail te treden een reactie dat mijn reactie tegen de huisregels is en niet geplaatst kan worden. Terwijl ik erg zeker weet dat ik geen onwaar en onvertogen woord gesproken heb en qua grofheid nog niet eens een beetje in de buurt kwam van de anti-Breedveld reacties..

 4. Vrijheid van meningsuiting bestaat volgens mij al jaren niet meer in Nederland.
  Diegenen die in het openbaar hun mening geven worden verguisd en soms vermoord.
  Kafka en Afa waken over de extreemrechtse uitingen op een extreme manier, hoezo recht op vrije meningsuiting? Peter Breedveld krijgt waarschijnlijk een berufsverbot omdat hij zegt wat hij denkt.Neqschot wordt opgepakt omdat hij tekent wat hij ervaart.
  Als je nog vrije meningsuiting wil ervaren zul je naar, jawel, de ook vaak verguisde USA moeten vertrekken. Helaas… 😕

 5. @3: Ik heb voor de Telegraaf een schrijfstijltje ontwikkeld waardoor 90% van mijn comments geplaatst wordt. :mrgreen: Volgens mij krijg je daarna ook gemakkelijker iets geplaatst omdat ze lijken bij te houden hoeveel keer iets vanaf een bepaald IP is geweigerd.

  Elsevier heb ik opgegeven, dan plaats ik nog liever iets op Stormfront. 😛 (Waar ik dus never nooit niet iets zal plaatsen.)

  @4: Nekschot is niet opgepakt vanwege zijn tekeningen, maar omdat hij weigerde mee te werken met het onderzoek. Had hij aan de deur gewoon gezegd “Inderdaad, ik ben Nekschot”, dan had hij weliswaar nog steeds een keer naar de rechter gemoeten, maar was al die heisa van meemoeten, in de cel, computers in beslag (etc etc) niet gebeurd.

 6. elsverdriet (ik geef toe, die laatste is niet zó sterk..

  Wat dachten we van helsevier?

 7. Klinkt goed. Met 1xL of 2xL?

  even kijken:

  Helsevier
  Hellsevier

  Okee, 1xL. :mrgreen:

  Nou nog iets voor de Telegraaf, want “Televaag” is zo GeenStijlerig. 😛

 8. Michiel Schreef:

  Neqschot wordt opgepakt omdat hij tekent wat hij ervaart.

  o haatpraat heet tegenwoordig ‘wat men ervaart ‘ is de tekenaar van ‘de eeuwige jood ‘ natuurlijk ook postuum schoon ….

 9. @4 bij vrijheid van meningsuiting denk ik nu niet bepaald aan de USA..zoiets kan je ook niet algemeen stellen omdat dit sterk per staat verschilt. Maar er zijn een aantal gebieden die dermater homofoob en islamofoob zijn dat ik daar in een gemiddelde bar niet mijn vrijheid van meningsuiting ga uitproberen. Het mag er dan wettelijk gezien allemaal prachtig uitzien, maar in de praktijk wisselt het nogal….Uiteraard zijn er in een groot land ook goede gebieden.

  De vrijheid van meningsuiting is voor de PVV alleen maar een excuus om bepaalde bevolkingsgroepen te beledigen en te generaliseren. Als deze groepen dan hoog in de gordijnen zitten en steeds meer houvast gaan zoeken in hun eigen cultuur en daarmee verder van de maatschappij komen te staan dan roept men: “Zie je wel!!”.

  De grap is ook dat de moslimcultuur ook deel is van de Nederlandse cultuur, wil de gemiddelde PVV-er niet horen, maar kenmerk van een cultuur is dat ie zich steeds op een stabiele manier aanpast aan de maatschappij. De cultuur van molens, klompen en stamppot ( en nog een paar er bij gesleepte Joods cultuurelementen) klopte 70 jaar geleden wel ( al stond toen de Joodse cultuur weer wat meer in de schaduw van ons prachtig Neerlands volk) maar ondertussen is de cultuur geworden wat het nu is. Een cultuur met heel veel invloeden van andere culturen. Dan mag men roepen dat de multiculturele samenleving mislukt is (valt best wel mee denk ik) maar je multiculturele cultuur is er….

  kleine voetnoot: vrijheid van meningsuiting geldt alleen voor een PVV-er, de rest moet verboden worden. Hero Brinkman gaat nog op stage in Noord Korea om te kijken hoe men dat daar doet….

 10. Wat is er grappig aan ‘pvv-ers doodschieten’ dan?

  Vrijheid van meningsuiting, omvat die tegenwoordig ook bedreigingen?

  Snappen jullie uberhaubt wel WAAROM Wilders de koran wil verbieden? Omdat daar: oproepen tot geweld in staan….?

  De grap was: dat de pvv tegen de missie stemde. En groenlinks voor. Eigenlijk hadden die vn-troepen dus… groenlinksers moeten afschieten?

  Waar zijn de ‘toonroepers’ nu gebleven? Wilders mag alleen op de allerliefste toon kritiek hebben op het geweld van de islam.. Maar andersom? Altjid twee maten meten is zo links geworden… Net als het tolereren van geloofsgeweld.

  Jullie praten geweld goed. Iemand die ‘voor de grap’ honderdduizenden mensen tegelijk bedreigt, daar hebben jullie geen problemen mee. Een geloof, dat geweld predikt ook al niet.

  ‘maar overduidelijk een grap.’
  Leg de grap nou eens uit? Voor mij is het niet ‘overduidelijk’ dat het een grap is als iemand oproept pvv-ers dood te schieten, zoals Breedveld deed, misschien ben ik een mongool?

  ‘“op staande voet ontslag” voor iemand die een niet zo leuke grap maakt.’
  Voor iemand die HONDERDDUIZENDEN PVV-STEMMERS met doodschieten bedreigt! Een ambtenaar! betaald van ons belastinggeld, die gaat eventjes complete bevolkingsgroepen aan de kogel wensen? En niemand ter linkerzijde snapt de commotie?

  Sinds wanneer vallen oproepen tot geweld onder vrijheid van meningsuiting dan? Mag Wilders nou ook oproepen tot geweld? nee heh. Altijd twee maten meten heh, jongens, en altjid, altijd, geloofsgeweld 100 procent goedpraten heh?

  ‘niet op staande voet had ontslagen wegens de grap!’
  Niet op staande voet onstlagen, wegens het bedreigen van honderdduizenden mensen tegelijk!
  En draai het nou eens om? had hij ‘voor de grap’ getweet, dat de vntroepen eigenlijk alle MOSLIMS hadden moeten afknallen, zou hij dan op staande voet ontslaan worden? Dan wel heh?

  Nee, dat de pvv-ers er de ‘grap’ niet van inzien, niet te geloven toch? terwijl het zo grappig is, toch? Wat dan? Wat was de grap dan? De de taliban meisjesscholen opblazen, en Wilders niet? Dat we hier ook taliban hebben, maar dat gelukkig Wilders ons daar (als enige) tegen wil beschermen? Maar wat was de grap dan toch?

  Links is het inmiddels gewoon geworden om oproepen tot geweld, haat en discriminatie kompleet om te draaien. Wie bedreigt hier nou mensen? Peter Breedveld!

  De pvv is ‘slecht’ want? Roept de pvv op tot geweld? ‘marokkanen met scherp schieten’ zeker? Wel eens van context gehoord? Vergelijk de volgende twee grappige uitspraken:

  Marokkaanse reljeugd sloopt compleet stadion. Wilders:
  1) ‘als de (toevalig marokkaanse) reljeugd niet stopt met slopen, moet de politie de orde weer herstellen, desnoods schieten ze de reljeugd in hun knietjes’

  Alle marokkanen? nee, de reljeugd die geen orders meer aanneemt van de politie.
  Doodschieten? Nee, in de knietjes schieten.
  Dat mag de politie nu al heh? iemand die niet luistert en wegloopt in de knietjes schieten…

  2) ‘Eigenlijk zouden de vn-troepen pvv-stemmers moeten doodschieten’
  ALLE pvv-stemmers? kennelijk…
  In de knietjes? Nee, DOODschieten

  Gossie.. En Peter mag dat soort ‘grapjes’ maken, WANT wilders roept ook op om ‘op marokkanen te schieten met scherp’?? Bullshit. Wilders roept niet op om alle marokkanen af te knallen, zoals Peter wel oproept (voor de grap) om alle pvv-ers dood te laten knallen….

  ‘Miljoenen moslims deporteren’ – ook weer zo’n prutsverhaal… Deporteren, miljoenen.. zoals de joden? naar de gaskamers? Maar.. gaat die vergelijking wel op? Die joden waren Nederlanders, die niemand hier tot last waren. Aan het einde van de rit wachtte hen de gaskamer. Hoe anders is dat bij de moslmis. Die hebben twee paspoorten. Komen hierheen om ons land te verzieken. En zodra ze dat doen, mogen ze van Wilders hun Nederlandse paspoort inleveren, en weer gaan, maar wie de boel niet verziekt, die mag blijven! Zoals dat in zovele landen is. India bijvoorbeeld. Of de USA. Het is weer totaal verneukt door Breedveld. Die maakt daarvan Wilders wil moslims deporteren (vergassen), wat slaat als een tang op een varken. Eventjes de moord op miljoenen joden impliciet geljikstellen aan het plan om lieden die ons land met geweld verzieken hun 2e paspoort af te pakken….

  Dan nog ‘ook homosexuelen moeten vrezen voor de pvv’ O ja? niet voor de sharia? Gossie… waar haalt ie het vandaan heh? zuigt ie dat soort dingen nou spontaan uit zijn duim? Zou hij werkelijk niet weten dat onder de sharia de doodsstraf (!) staat op homosexualiteit? Weer een reden: om pvv te stemmen…

  Wat dan nog? O ja, Wilders is slecht, want hij wil de koran verbieden, stel je voor.

  En dan zijn we weer terug bij de af. Zijn oproepen tot geweld haat en discriminatie legaal? Nee. Staan er oproepen tot geweld, haat en discrimnatie in de koran? ja. MOet je de koran dan dus verbieden?

  Ik denk het wel heh…. Doe je dat niet, DAN TOLEREER JE GELOOFSGEWELD. Doe je dat niet, dan HANTEER JE TWEE MATEN. Doe je dat niet, dan ben je links.

  De rode khmer heeft tientallen procenten van hun eigen bevolking gedood. wie niet van hun partij was, ging dood. Een beetje, zoals Peter Breedveld wil, dat er met de pvv-ers gebeuren gaat. Ook dat is dus weer gelul in de ruimte.

  Maar de suggesties zjin weer gewekt: rode khem, gaskamers, deportatie, alles word uit de kast gehaald om uit het zicht te ontrekken waar het hier werkelijk om gaat:

  Breedveld bedreigt honderdduizenden mensen tegelijk, en probeert dat gewoon goed te praten.

  En dan dat excuus: ‘dat mijn collegaas nu al weken in een negatief badje zitten’ DAT spijt hem.

  Dus: geen spijt van het bedreigen van pvv-ers..

  Affijn. Hij mag de ‘grap’ nog eens komen uitleggen, aan de rechter. Kijken of die er ook om kan lachen.

  En dan nog dat jammerlijke ‘maar ze doen het wel terug!’ gedoe: eerst honderdduizenden mensen tegelijk bedreigen en uitmaken voor mongool, als ze ‘de grap’ niet snappen. Maar zodra dan een paar mensen HETZELFDE (!) terug gaan doen bij hem: is het ineens bedreiging, en heel, heel, heeeeeel erg……….

  joh, maar mensen mogen toch voor de grap wensen dat de vn-troepen Peter Breedveld voor zijn kop knallen? Dat zijn toch grappige grapjes, volgens links? Niet? Dan ineens niet heh? Dubbele maat=discriminatie.

  En dan die haat. Die onverhulde haat, jegens de pvv-ers…. niet te harden! waar is het respect voor andersdenkenden ineens gebleven dan? En dan te bedenken dat de pvv niet eens geweld hanteert, niet eens oproept tot geweld… zoals links en islam dat wel doen.

  Links discrimineert ongelovigen. Links tolereert geloofsgeweld. De rode khmer was ook links. Hitler was links (socialist). De pvda (voorheen SDAP) is een zusterpartij van de NSDAP. Bij ‘links’ hoor je tegenwoordig weer dat het allemaal de schuld is van de joden…

  De islam is een fascistische organisatie die geweld niet schuwt. Die mensen tot slaven maakt. Die vrouwen tot hoeren van allah maakt. Die homos doodmaakt. Die ongelovigen doodmaakt. Die afvalligen doodmaakt. toch, omarmt links de islam, en probeert ze elk verzet tegen deze fascistische ideologie desnoods met geweld te breken.

  Waarom?

  Waarom vinden jullie dreigementen aan het adres van de pvv grappig?
  Vallen oproepen tot geweld onder de vrijheid van meningsuiting?
  Staan er oproepen tot geweld in de koran?

  Kan iemand mij uitleggen waarom jullie dan de pvv onderuit proberen te halen?
  Waarom jullie net doen of oproepen tot geweld een grap zijn?

 11. @11 De pvda (voorheen SDAP) is een zusterpartij van de NSDAP. Bij ‘links’ hoor je tegenwoordig weer dat het allemaal de schuld is van de joden…

  En dat terwijl iedereen toch weet dat het de schuld van Job Cohen en Clairy Polak is.

 12. Bas Koning Schreef:

  Wat is er grappig aan ‘pvv-ers doodschieten’ dan?
  Vrijheid van meningsuiting, omvat die tegenwoordig ook bedreigingen?
  Snappen jullie uberhaubt wel WAAROM Wilders de koran wil verbieden? Omdat daar: oproepen tot geweld in staan….?
  De grap was: dat de pvv tegen de missie stemde. En groenlinks voor. Eigenlijk hadden die vn-troepen dus… groenlinksers moeten afschieten?
  Waar zijn de ‘toonroepers’ nu gebleven? Wilders mag alleen op de allerliefste toon kritiek hebben op het geweld van de islam.. Maar andersom? Altjid twee maten meten is zo links geworden… Net als het tolereren van geloofsgeweld.
  Jullie praten geweld goed. Iemand die ‘voor de grap’ honderdduizenden mensen tegelijk bedreigt, daar hebben jullie geen problemen mee. Een geloof, dat geweld predikt ook al niet.
  ‘maar overduidelijk een grap.’
  Leg de grap nou eens uit? Voor mij is het niet ‘overduidelijk’ dat het een grap is als iemand oproept pvv-ers dood te schieten, zoals Breedveld deed, misschien ben ik een mongool?
  ‘“op staande voet ontslag” voor iemand die een niet zo leuke grap maakt.’
  Voor iemand die HONDERDDUIZENDEN PVV-STEMMERS met doodschieten bedreigt! Een ambtenaar! betaald van ons belastinggeld, die gaat eventjes complete bevolkingsgroepen aan de kogel wensen? En niemand ter linkerzijde snapt de commotie?
  Sinds wanneer vallen oproepen tot geweld onder vrijheid van meningsuiting dan? Mag Wilders nou ook oproepen tot geweld? nee heh. Altijd twee maten meten heh, jongens, en altjid, altijd, geloofsgeweld 100 procent goedpraten heh?
  ‘niet op staande voet had ontslagen wegens de grap!’
  Niet op staande voet onstlagen, wegens het bedreigen van honderdduizenden mensen tegelijk!
  En draai het nou eens om? had hij ‘voor de grap’ getweet, dat de vntroepen eigenlijk alle MOSLIMS hadden moeten afknallen, zou hij dan op staande voet ontslaan worden? Dan wel heh?
  Nee, dat de pvv-ers er de ‘grap’ niet van inzien, niet te geloven toch? terwijl het zo grappig is, toch? Wat dan? Wat was de grap dan? De de taliban meisjesscholen opblazen, en Wilders niet? Dat we hier ook taliban hebben, maar dat gelukkig Wilders ons daar (als enige) tegen wil beschermen? Maar wat was de grap dan toch?
  Links is het inmiddels gewoon geworden om oproepen tot geweld, haat en discriminatie kompleet om te draaien. Wie bedreigt hier nou mensen? Peter Breedveld!
  De pvv is ‘slecht’ want? Roept de pvv op tot geweld? ‘marokkanen met scherp schieten’ zeker? Wel eens van context gehoord? Vergelijk de volgende twee grappige uitspraken:
  Marokkaanse reljeugd sloopt compleet stadion. Wilders:
  1) ‘als de (toevalig marokkaanse) reljeugd niet stopt met slopen, moet de politie de orde weer herstellen, desnoods schieten ze de reljeugd in hun knietjes’
  Alle marokkanen? nee, de reljeugd die geen orders meer aanneemt van de politie.
  Doodschieten? Nee, in de knietjes schieten.
  Dat mag de politie nu al heh? iemand die niet luistert en wegloopt in de knietjes schieten…
  2) ‘Eigenlijk zouden de vn-troepen pvv-stemmers moeten doodschieten’
  ALLE pvv-stemmers? kennelijk…
  In de knietjes? Nee, DOODschieten
  Gossie.. En Peter mag dat soort ‘grapjes’ maken, WANT wilders roept ook op om ‘op marokkanen te schieten met scherp’?? Bullshit. Wilders roept niet op om alle marokkanen af te knallen, zoals Peter wel oproept (voor de grap) om alle pvv-ers dood te laten knallen….
  ‘Miljoenen moslims deporteren’ – ook weer zo’n prutsverhaal… Deporteren, miljoenen.. zoals de joden? naar de gaskamers? Maar.. gaat die vergelijking wel op? Die joden waren Nederlanders, die niemand hier tot last waren. Aan het einde van de rit wachtte hen de gaskamer. Hoe anders is dat bij de moslmis. Die hebben twee paspoorten. Komen hierheen om ons land te verzieken. En zodra ze dat doen, mogen ze van Wilders hun Nederlandse paspoort inleveren, en weer gaan, maar wie de boel niet verziekt, die mag blijven! Zoals dat in zovele landen is. India bijvoorbeeld. Of de USA. Het is weer totaal verneukt door Breedveld. Die maakt daarvan Wilders wil moslims deporteren (vergassen), wat slaat als een tang op een varken. Eventjes de moord op miljoenen joden impliciet geljikstellen aan het plan om lieden die ons land met geweld verzieken hun 2e paspoort af te pakken….
  Dan nog ‘ook homosexuelen moeten vrezen voor de pvv’ O ja? niet voor de sharia? Gossie… waar haalt ie het vandaan heh? zuigt ie dat soort dingen nou spontaan uit zijn duim? Zou hij werkelijk niet weten dat onder de sharia de doodsstraf (!) staat op homosexualiteit? Weer een reden: om pvv te stemmen…
  Wat dan nog? O ja, Wilders is slecht, want hij wil de koran verbieden, stel je voor.
  En dan zijn we weer terug bij de af. Zijn oproepen tot geweld haat en discriminatie legaal? Nee. Staan er oproepen tot geweld, haat en discrimnatie in de koran? ja. MOet je de koran dan dus verbieden?
  Ik denk het wel heh…. Doe je dat niet, DAN TOLEREER JE GELOOFSGEWELD. Doe je dat niet, dan HANTEER JE TWEE MATEN. Doe je dat niet, dan ben je links.
  De rode khmer heeft tientallen procenten van hun eigen bevolking gedood. wie niet van hun partij was, ging dood. Een beetje, zoals Peter Breedveld wil, dat er met de pvv-ers gebeuren gaat. Ook dat is dus weer gelul in de ruimte.
  Maar de suggesties zjin weer gewekt: rode khem, gaskamers, deportatie, alles word uit de kast gehaald om uit het zicht te ontrekken waar het hier werkelijk om gaat:
  Breedveld bedreigt honderdduizenden mensen tegelijk, en probeert dat gewoon goed te praten.
  En dan dat excuus: ‘dat mijn collegaas nu al weken in een negatief badje zitten’ DAT spijt hem.
  Dus: geen spijt van het bedreigen van pvv-ers..
  Affijn. Hij mag de ‘grap’ nog eens komen uitleggen, aan de rechter. Kijken of die er ook om kan lachen.
  En dan nog dat jammerlijke ‘maar ze doen het wel terug!’ gedoe: eerst honderdduizenden mensen tegelijk bedreigen en uitmaken voor mongool, als ze ‘de grap’ niet snappen. Maar zodra dan een paar mensen HETZELFDE (!) terug gaan doen bij hem: is het ineens bedreiging, en heel, heel, heeeeeel erg……….
  joh, maar mensen mogen toch voor de grap wensen dat de vn-troepen Peter Breedveld voor zijn kop knallen? Dat zijn toch grappige grapjes, volgens links? Niet? Dan ineens niet heh? Dubbele maat=discriminatie.
  En dan die haat. Die onverhulde haat, jegens de pvv-ers…. niet te harden! waar is het respect voor andersdenkenden ineens gebleven dan? En dan te bedenken dat de pvv niet eens geweld hanteert, niet eens oproept tot geweld… zoals links en islam dat wel doen.
  Links discrimineert ongelovigen. Links tolereert geloofsgeweld. De rode khmer was ook links. Hitler was links (socialist). De pvda (voorheen SDAP) is een zusterpartij van de NSDAP. Bij ‘links’ hoor je tegenwoordig weer dat het allemaal de schuld is van de joden…
  De islam is een fascistische organisatie die geweld niet schuwt. Die mensen tot slaven maakt. Die vrouwen tot hoeren van allah maakt. Die homos doodmaakt. Die ongelovigen doodmaakt. Die afvalligen doodmaakt. toch, omarmt links de islam, en probeert ze elk verzet tegen deze fascistische ideologie desnoods met geweld te breken.
  Waarom?
  Waarom vinden jullie dreigementen aan het adres van de pvv grappig?
  Vallen oproepen tot geweld onder de vrijheid van meningsuiting?
  Staan er oproepen tot geweld in de koran?
  Kan iemand mij uitleggen waarom jullie dan de pvv onderuit proberen te halen?
  Waarom jullie net doen of oproepen tot geweld een grap zijn?

  de rechtse Bla Bla prijs voor vandaag 🙁 🙁 🙁 , heb je nadat je zoveel vooroordelen en leugens uitkotst nou geen last van stukjes bruin tussen je tanden ????

 13. @Bas Koning Even paar dingetjes;

  Wij hebben de grap niet gemaakt en vinden het een slechte grap, maar het is wel overduidelijk bedoeld als grap, dat is voor bijna iedereen volstrekt duidelijk. Iedere PVV’er die zich door deze grap “bedreigd” voelt is een verschrikkelijke aansteller/fantast. Als jij je zo bedreigd voelt door deze grap ga dan maar naar de politie dan leggen die je wel uit hoe het zit. Als jij de grap niet begrijpt dan is het niet aan mij/ons om dat probleem op te lossen.

  Verder wil ik je verzoeken om in het vervolg VOLSTREKT on topic te reageren, m.a.w. dit soort ellenlange wazige nonsens en lulkoek verhalen vol met idiote off topic leugens wil ik hier van jou niet meer zien.

 14. Ik vind het erg naar dat jullie mij betichten van het vertellen van leugens.

  Als het zo overduidelijk een grap was, kan iemand mij die dan eventjes uitleggen. Dat scheelt weer een gang naar het buro.

  Ik zie het namelijk echt niet. Wat is er nou grappig aan:
  ‘Eigenlijk zouden er VN-troepen naar Nederland gestuurd moeten worden om PVV’ers dood te schieten.’

  Ik ervaar een hoop haat en opgekropte woede van jullie jegens mij. Dat vind ik erg jammer.

  Volgens mij (en Wilders) stopt de vrijheid van meningsuiting bij de oproep tot geweld.
  Jullie claimen dat het een grap is. Ik vraag wat de grap dan is.

  want als het geen grap is, is het een bedreiging. En de vrijheid van meningsuiting stopt, bij de oproep tot geweld. Toch? Of zie ik dat verkeerd…

 15. Op de site van peter breedveld staan diverse artikelen waarin hij de grap uitlegt en hoe dit nooit een bedreiging kan zijn geweest. Ik ben hier niet om grappen van peter breedveld uit te leggen.

 16. @ Bas Koning
  Bas je hebt volkomen gelijk. Er wordt inderdaad met twee maten gemeten.
  En de gedachtepolitie smoort elk geluid wat niet voldoet aan hun links gedachtegoed: elk kritisch geluid over links stuit altijd op lange tenen en moet direct worden gecensureerd door onze jvdheuvel die als een statsi-capo uitmaakt welke ‘off-topics’ wel/niet toelaatbaar zijn. Zo houden de linkse vriendjes van deze site elkaar lekker uit de wind voor kritische geluiden en mogen alleen zij bepalen welke geluiden toegestaan zijn en welke niet. Linkse willekeur heet zoiets.

 17. mauwen Schreef:

  @ Bas Koning
  Bas je hebt volkomen gelijk. Er wordt inderdaad met twee maten gemeten.
  En de gedachtepolitie smoort elk geluid wat niet voldoet aan hun links gedachtegoed: elk kritisch geluid over links stuit altijd op lange tenen en moet direct worden gecensureerd door onze jvdheuvel die als een statsi-capo uitmaakt welke ‘off-topics’ wel/niet toelaatbaar zijn. Zo houden de linkse vriendjes van deze site elkaar lekker uit de wind voor kritische geluiden en mogen alleen zij bepalen welke geluiden toegestaan zijn en welke niet. Linkse willekeur heet zoiets.

  Ga lekker op Stormfront of Geen stijl discussiëren Daar heeft iedereen bruin tussen de tanden vanwege haatpraat en leugens in PVV stijl … Bas Koning Schreef:

  Ik ervaar een hoop haat en opgekropte woede van jullie jegens mij. Dat vind ik erg jammer.

  Jeetje wat een sufkutigge Huilie Huilie Bas , je dump hier een lading haatpraat en wens als een messias bewierrookt te worden daarvoor , samen met Mauwen naar een van de Rechtse Haatsites zou ik zo zeggen , op dagelijkse Standaard krijg je wel de bijval die je nodig lijkt te hebben Bye Bye Zwaai Zwaai

 18. @ Jvdheuvel
  Gaat u nu ook Al Bakrastani tot de orde roepen?
  Of zijn zijn scheldkannonades wel toegestaan?
  Ben zeer benieuwd of u hem durft aan te spreken op zijn uitlatingen richting Bas en mij.
  Het zou u sieren wanneer u nu ook durft op te treden.
  Zo niet: bewijs van linkse willekeur!

 19. @20 Ga toch weg met je “het zou u sieren wanneer” etc.

  Gisteren zei je dat ook, en daar heb ik een stuk over geschreven. Dat verschijnt om 13 uur op de site.

  Probeer daar maar eens on topic op te reageren.

  Dan zullen we daarna eens bekijken hoe lang we jouw off topic gejammer en gejengel nog gaan tolereren hier.

 20. Lol wat een huilie huilie reactie van maauwen #20. Wat is er, kan je niet tegen een stevige discussie??? Heb je een zakdoekje nodig om je traantjes weg te vegen???
  Extreem rechtse PleeVV tokkies verdienen het om hard aangepakt te worden.

 21. In het verleden kwam ik nog weleens op verjaardagsfeestjes. Daar werden ook botte niet-grappige grappen gemaakt. bv over automobilisten die door rood rijden: Afschieten die klojo’s werd er dan geroepen en gelachen. Scheurneuzen op de de weg die te hard rijden. De kop afhakken! Moet je stoppen voor het rode licht bij een zebrapad; Ruitenwissers aan en gassen! Ja, wat wat een lol.
  Dergelijke grappen of het nu over automobilisten voetgangers, de linkse kerk, en alle ander mogelijke doelgroepen gaat worden wel vaker gemaakt in min of meer besloten kring Het is niet handig als je ook ze op twitter zet. Dat heeft Breedveld ondertussen ook door, geloof ik.

  Verder. De pvv heeft discriminatie opgenomen in haar partijprogramma. Daarom mag iedereen die denkt dat Geert Wilders het bij het rechte eind heeft, wat mij betreft rekenen op weerwoord. Het is beter dat GW zo weinig mogelijk de kans krijgt om zijn overtuiging, die stoelt op een verwrongen visie op de werkelijkheid, in de hoofden van anderen te demagogen/ demagogeren.*
  Om in de woorden van Geert zelf te spreken: Strijd tegen discriminatie is mijn plicht.

  * Demagogie is een manier om de luisteraar van een onwaarheid te overtuigen door een beroep te doen op het “gezond verstand” en de “logica” van een persoon.(bron: wikipedia)

 22. Wellicht is het interessant te weten dat de vacature Redacteur Miauwen al enige tijd officieus wordt bezet door onze onvolprezen poes Poes, die zelfs gisteren nog schitterde met een internationaal nieuws-item.

  Dat dit item een medepoes uit een zogenaamd “moslimland” betrof, berust overigens geheel op toeval.

Reacties zijn gesloten.