Framen

Onze bejaarden liggen in de stront omdat de beveiliging van de Führer der tweedekansnazi’s de afgelopen tien jaar tientallen miljoenen Euro’s heeft gekost.
Dat wil zeggen: tientallen miljoenen Euro’s belastinggeld!
Schoonmakers wegbezuinigd omdat PVV-tokkies leegstaande gebouwen bekladden met hakenkruizen en fascistische kreten hetgeen honderdduizenden Euro’s kost om dat weer schoon te maken.

Nou niet meteen roepen dat er iets rammelt aan deze beweringen. Doen PVV-tokkies en hun woordvoerders ook niet wanneer ze met dat buitengewoon irritante toontje van altijd en eeuwig slachtoffer zijn aan het framen slaan. Ook de NOS bekommert zich niet om logica in dit verband.

Ik ga verder.

De beantwoording van elke vraag die een Tweede Kamerlid stelt aan een minister kost ongeveer 1500 Euro. Op het onderwijs moet drastisch bezuinigd worden om al die miljoenen op te hoesten die opgegaan zijn aan de meest imbeciele vragen die gesteld zijn de afgelopen jaren door al die nep-Tweede Kamerleden van Wilders’ eenmanszaakje in haat en geweld. Dan hebben we het nog niet eens over al die miljoenen die dat tuig met elkaar ontvangt als leden van het parlement. Kunnen we dat (echte) tuig niet in Monopolygeld uitbetalen als ze de Tweede Kamer in navolging van hun Lijder toch maar nep vinden? Nep-parlement? Dan een nep-vergoeding voor echt tuig zou ik zou zeggen.

De kosten van de gezondheidszorg rijzen de pan uit omdat PVV-tokkies met hun paf-en vreetgewoontes een naar verhouding grote druk leggen op de capaciteiten van die gezondheidszorg. Bovendien gaat er van elke PVV-tokkie die in het ziekenhuis ligt en weer beter gemaakt wordt tevens een aanzuigende werking uit op zijn soortgenoten zich ook maar te melden bij de dokter voor elk wissewasje.

Het bovenstaande was even een experimentje van mij om te zien hoe dat nou gaat als je fact-free het een en ander gaat rondschreeuwen. Meer specifiek: verbanden gaat leggen tussen zaken die niets met elkaar te maken hebben maar wat je toch doet omdat het zo lekker simpel is, omdat het zo lekker bekt. Omdat vrijwel iedereen dat vandaag de dag doet: politici, hun slippendragers in de media, de dappere dodo’s die op een plein in een stad een mevrouw toekrijsen dat ze hopen dat die mevrouw verkracht wordt. Dat laatste is volgens mij niet zoals het vod van Remarque beweert ‘een verhitte discussie’ maar een delict. Het is (dreigen met) geweld door de ‘verzetsstrijders’ van de geblondeerde massamoordenaar en etnisch zuiveraar in spe.

Nou beperk ik me wat dat framen betreft er alleen toe dat te doen voor dit stukje maar de hoerenlopers namens het filiaal van de Horowitz-Haatshow en de aanverwante zwakzinnigen in dit land doen dat elke dag. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. De hele godganse dag door. Dag in dag uit, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar. Zo schijnt Neerlands eigen Radio Mille Collines vanavond weer eens het frame van vluchtelingen die alle sociale huurwoningen inpikken te gaan uitmelken.

Weet u wie daar ook zo goed in is? In dat framen? Die extremistische viezerik die ooit pleitte voor het fysiek uitroeien van de Palestijnse bewoners van Gaza en die zo gloedvol schreef in een voormalige nazikrant over het ‘ethisch meest hoogstaande leger ter wereld’ terwijl dat leger hard op weg was de zieke fantasieën van die idioot waar te maken.

2015-10-04 Leon de Winter vluchtelingen circus Renz

Lieden als die De Winter schijnen ‘opiniemakers’ te heten. Hetgeen volgens mij een eufemisme is voor misdadige en gewelddadige ophitsers.
Zij zijn degenen die maken dat veel bewoners van dit getokkieficeerde landje zich gelegitimeerd voelen de meest mensonterende dingen te zeggen op social media, op t.v. en – sinds afgelopen zaterdag – ook gewoon op straat recht in het gezicht van mensen. Zonder dat iemand er ook maar iets tegen doet. Wat morgen? Een dolgedraaide PVV-Neanderthaler die vluchtelingen of mensen die het voor vluchtelingen opnemen te lijf gaat met een machete? O wacht! Iets dergelijks hebben we recent ook al meegemaakt en ook die opruiende en racistische crimineel loopt nog vrij rond.
Ik wil er maar mee zeggen dat als er vandaag of morgen een keer doden vallen, niet alleen de feitelijke daders verantwoordelijk zijn en niet alleen den Lijder met zijn achterlijke flyertjes maar ook lieden als Leon de Winter die willens en wetens mensen met hun giftige haat en vileine onwaarheden volstoppen om anderen te ontmenselijken. Dag in dag uit. Zeven dagen per week. 365 Dagen per jaar.

Vluchtelingen kunnen niet normaal gehuisvest worden omdat al die PVV-tokkies een onevenredig beslag leggen op de dankzij hun Führer steeds kleiner wordende voorraad sociale huurwoningen. Dat frame mijnerzijds heeft wél een kern van waarheid.