‘Wir schaffen es’

Duitsland is niet een ideaal land. Welk land trouwens wel?
Er worden aanslagen gepleegd op lokaties waar vluchtelingen opgevangen worden. Er loopt nazi-tuig rond. Zo wordt het schorriemorrie er dan ook in de meeste gevallen genoemd in plaats van ‘bezorgde burgers die tegen grenzen aan lopen’ en dat soort misselijkmakende en vooral ook misleidende bruine prietpraat van Jeroen Wollaars en zijn maatjes.
En er is nog veel en veel meer mis in Duitsland. Ook kanselier Merkel is iemand wier mens- en wereldbeeld ik in heel veel opzichten absoluut niet deel.
Haar streken met betrekking tot ‘Griekenland’ zullen nog lang in herinnering blijven en over wapenleveranties aan conflictgebieden tijdens haar mandaat is hopelijk het laatste woord nog lang niet gezegd. Kortom, ze is absoluut geen wereldmens wat mij betreft.

Maar ze loopt ten minste niet met zo’n oerstompzinnige grijns op haar gezicht als Rutte en Samsom die overal wel een antwoord op klaar hebben en dat in de meeste gevallen kant noch wal raakt. Achteraf blijken die antwoorden gewoon oplichterij of een leugen te zijn.
Merkel pretendeert niet alles te weten en maakt er ook geen geheim van dat ze niet alles weet of een pasklaar antwoord heeft. Maar ze zegt ook niet dat Duitsland ‘niet aantrekkelijker gemaakt moet worden dan het nu al is’ en fantaseert niet over het opeenstapelen van vluchtelingen in containers zoals ziekelijke VVD-psychopaten als Roald van der Linde geopperd hebben.
Terwijl de ene VVD’er druk is met cola slempen aan de andere kant van de oceaan en de andere VVD’er met terugwerkende kracht lijkt te solliciteren naar een lidmaatschap van de NSDAP met zijn volstrekt van de pot gerukte uitlatingen, lijkt Merkels devies te zijn ‘Nu is er een noodsituatie en dus gaan we eerst helpen en zien we later wel hoe verder. Omdat het om mensen gaat.’
Wat een verademing dat mens als je bedenkt hoe het er hier aan toe gaat.
Afijn, kijk en oordeel zelf maar.

https://www.youtube.com/watch?v=-XzeB6Ol1LA

In plaats van dat ie met zijn mede-psycho’s van zijn ranzige club in een container opgehokt is, kleeft VVD’er Roald van der Linde voor een salaris waar je elke maand opnieuw wel tien huizen van kunt huren om vluchtelingen waardig in onder te brengen reeds 1066 dagen aan het pluche van de Tweede Kamer alwaar je hem eigenlijk nooit hoort behalve wanneer hij over de ruggen van de allerkwetsbaarsten met een goor bruin plannetje meent te kunnen scoren bij het nazi-tuig in dit land.

1 gedachte over “‘Wir schaffen es’”

  1. Pingback: “Wer hetzt – fliegt” | Krapuul

Reacties zijn gesloten.