De arrogantie en onbeschoftheid van de Volkskrant

Dit artikel verscheen eerder bij anderbenik.nl.
Op 7 januari werd de rust van de Volkskrantbloggers ruw verstoord door een email van Philip Remarque waarin werd medegedeeld dat het bloggersnest per 1 maart bij het vuilnis zal worden gezet.

Nog diezelfde dag kwam de geestelijk vader van het blog, Geert-Jan Bogaerts, met een reactie: VKBlog stopt ermee .

Zijn collega Elma Drayer, Boze heren en oude meiden, en Freek de Swart, Vk-bloggers razend op Volkskrant, tonen in navolging van de smalende Thom Meens, Bij het einde van het Volkskrantblog, -waarom die man zich ombudsman noemt mag Joost weten-, meer begrip voor het besluit van de Volkskrant.

Alle drie geven echter met hun stukjes blijk van een zeer eenzijdige en oppervlakkige kennis van hetgeen er allemaal op het VKBlog te vinden is.

De VKbloggers zijn inmiddels in alle staten. Google op de bovenstaande namen in combinatie met VKBlog en er gaat een wereld voor je open. De VKBloggers willen hun nest behouden. Er is een groep met op de achtergrond Geert-Jan Bogaerts die verwoed contact probeert te krijgen met de Volkskrant.

Er zijn commerciële partijen die hun interesse hebben getoond.

Er zijn bloggers die een kort geding willen aanspannen en er zijn bloggers die de barricaden willen bestijgen.

Maar alle rumoer en tamtam is gericht aan dovemansoren.

Remarque en Campagne zwijgen nu al een maand in alle talen.

Arrogant en onbeschoft.

1 gedachte over “De arrogantie en onbeschoftheid van de Volkskrant”

  1. Tja. dat inktkoelies van Wilders bij Trouw en HP/De Tijd en de Volkskrant zelf er niets in zien..

    Er is voor zover ik weet geen enkel stuk geweest dat heeft voldaan aan de strenge kwaliteitseisen die de redactie stelt, aan zichzelf, maar ook aan bijdragen van derden.

    Je moet het zo’n Volkskrantmannetje zelf zien schrijven… (Bij dezen geciteerd dus)

    Dus Pipes en Wilders voldoen aan strenge kwaliteitseisen, dan weet u dat ook weer. En wltr, vandyke, Maria Trepp en anderen niet. Altijd goed om even duidelijk te zien waar de Plaag voor het Gezin coor staat.

Reacties zijn gesloten.