De PVV is een terreurbeweging

De Führer van de tweedekansnazi’s en de door seks en verkrachting geobsedeerde testosteronbommen van eigen bodem riep in het parlement op onlangs ‘verzet te plegen.’
Later verdraaide deze gek dat op social media in ‘kom in verzet’ ten einde mogelijke strafrechtelijke consequenties te ontlopen aangezien ‘verzet plegen’ toch al gauw een associatie met het plegen van geweld inhoudt.
We kennen allemaal het (voorlopige) resultaat: bekladdingen, bedreigingen en een terreuraanslag op een opvanglocatie in Woerden.
Onder de kop ‘Wilders’ verzet‘ maken we bij Krapuul vrijwel dagelijks melding van nieuwe en vaak gewelddadige weerzinwekkendheden waar de geblondeerde horror ter inspiratie voor diende.
Net zoals hij de inspiratiebron was voor Anders Breivik om een bomaanslag te plegen en vervolgens tientallen jonge mensen als beesten af te schieten.
Dát is wat Wilders en zijn misdadige organisatie teweegbrengen.

Wat de terreurdaad in Woerden betreft: uit onderzoek van het OM is inmiddels het volgende gebleken:

De groep baarde in september al opzien met spandoeken als ‘Eigen Volk Eerst’, ‘Grenzen dicht’, en ‘Laat ze maar komen’, met tekening van een vuist erbij.
Onder de gefingeerde naam Pieter Jan Verkerk gaf een van de mannen achter Ons Montfoort Vluchtelingenvrij links en rechts al zijn mening. ‘Verkerks’ echte naam is Jochem Daeter. Hij is pas 19 jaar, maar stond al eens op de provinciale kieslijst van de PVV.

Bron

U ziet het: de PVV is een terroristische organisatie en er is lijkt mij nu niets meer op tegen de geblondeerde voorman van de de Horowitz-Horror en Haat Show op te pakken, de financiering van zijn club strafbaar en onmogelijk te maken en Wilders plus zijn onderknuppels hun rechten maatschappelijk actief te zijn voor jaren te ontnemen en ze eveneens voor jaren de bak in te laten draaien.
Elke dag dat langer gewacht wordt, maakt het redden van wat er nog aan fatsoen en beschaving rest in Nederland alleen maar moeilijker tot het op een dag te laat is…

Trouwens, heeft Ahmed Aboutaleb, de burgemeester die samenwerkt met lieden die vinden dat je asielzoekers ook ’te humaan’ kunt behandelen al geroepen dat alle tokkies van dit land afstand moeten nemen van de door de PVV geïnstigeerde terreur?
Overigens geldt voor Joost Eerdmans en zijn Leefbaar-bende exact hetzelfde als wat ik hierboven en elders over Wilders en zijn terreurbeweging heb gezegd.

2 gedachten over “De PVV is een terreurbeweging”

  1. Pingback: Van vervolging en obstructie | Krapuul

  2. Pingback: Sandra slaat terug | Krapuul

Reacties zijn gesloten.