Mark Rutte heeft gelukkig weer geen mening over Steenbergen

Mijn zeer geachte collega Jan Zwaaneveld richtte het woord al tot je, Mark Rutte, maar ik weet nu alweer dat het totaal zinloos was dat te doen, getuige dit bericht:

“Ik ga niet iedere raddraaier in Nederland die een vergadering verstoort een plezier doen om daarop te reageren”, zei hij op het congres van de VVD in Den Haag. Volgens Rutte gaat het om “individuele incidenten” en hebben de meeste Nederlanders begrip voor de opvang van vluchtelingen. (Telegraaf)

Die ‘indicidenten’ zijn wel opgeroepen door die ‘volstrekt normale partij’ waar jij een paar jaar geleden nog graag virtueel mee regeerde, Rutte.

Maar welnee joh, als men met fakkels door de straten trekt à la de NSDAP anno 1938 vindt Mark Rutte het niet nodig om daarop te reageren, ook al is hij toevallig premier van alle Nederlanders in plaats van een niet ter zake doende middenmanagementfunctionaris zoals hij om te beginnen had moeten blijven.

Net zoals de burgemeester van Steenbergen op zijn luie reet bleef zitten terwijl de nazi’s van o.a. de NVU een vergadering overnamen, doe jij dat ook Rutte. Je zou ergens voor moeten stáán, maar je staat helemaal nergens voor. Ja, voor de afbraak van de verzorgingsstaat, maar zelfs dat durfde je niet zelf te zeggen, dat liet je de koning maar liever doen in de troonrede. Over dat smerige Polenmeldpunt van je voormalige vriendje Wilders had je ook al hé-le-maal niks te melden.

Wat denk jij eigenlijk dat jij daar zit te doen in dat dat torentje, Rutte? Ja, de overheid zoveel mogelijk inkrimpen om je vriendjes bij de grote bedrijven zo ruim mogelijk baan te geven, en onder het mom van participatie het iedereen maar zelf uit te laten zoeken, Mister Eerste Liberale Premier sinds Cort van der Linden. Liberaal my ass. Mister Grootkapitaalfaciliteerder en Politiek-Historisch Onbenul lijkt me een betere titel. Cort van der Linden tolt als een waanzinnige rond in zijn graf.

Niet die brullende Neanderthalers in Steenbergen zijn het schadelijkst, die zijn er namelijk altijd al geweest, maar opportunistische lafbekken zoals JIJ, Rutte, die een PVV legitimeren, zijn het grootste gevaar. Kun je dat misschien eens in die domme grijnzende kop van je stampen en vervolgens aftreden, zoals een persoon met ook maar een milligram aan hersenmassa dat het gevoel schaamte herbergt zou doen?

JIJ, meer dan wie dan ook, zit in de positie om dit soort tuig te stoppen, Rutte, maar wat heb jij te zeggen? “Ik ga niet iedere raddraaier in Nederland die een vergadering verstoort een plezier doen om daarop te reageren”. Ja, flikker dan maar helemaal op, als je dat ook al teveel moeite is. Handtekeningen zetten kan Willem-Alexander ook wel.

Maar goed, het alternatief voor jou was die oerdomme rechtsrabiate koe van een Verdonk, beter hadden ze blijkbaar niet bij de VVD, die al jaren voor de ene helft uit crypro-PVV’ers en voor de andere helft uit corrupte oplichters bestaat. Maar blijf vooral VVD stemmen mensen, en als die niet stom genoeg zijn PVV. Ik kom jullie wel uitlachen als jullie over een paar jaar allemaal in de goot liggen.

1 gedachte over “Mark Rutte heeft gelukkig weer geen mening over Steenbergen”

  1. Pingback: “Wer hetzt – fliegt” | Krapuul

Reacties zijn gesloten.