Extreem-rechtse terroristische aanslag in Noord-Holland

harold halewijnIn de nacht van maandag 26 oktober op dinsdag 27 oktober zijn twee auto’s van een raadslid van GroenLinks in Wormerland in brand gestoken, waarschijnlijk naar aanleiding van een vooraf aangekondigde gemeentelijke bijeenkomst over opvang van vluchtelingen in Oostknollendam.

De escalatie van het extreemrechts geweld, mede gesponsord door de passiviteit van de Nederlandse staat tegenover extreemrechts tuig en burgerlijk fascisme en gesteund door het heulen van de prostituees van het corporatieve mediacircus die steeds een podium aan extreemrechts bieden, waarbij dit laatste doorgaans onder het eufemisme “bezorgde burgers” wordt aangeduid, gaat gestaag door.
Brandstichtingen, intimidaties, doodsbedreigingen – allemaal tegen de Democratie gericht.

Je zou, aan de hand van het toenemende rechts-extremistische geweld, je haast willen afvragen: hebben we überhaupt een antiterrorisme centrum en/of antiterrorisme-coördinator in Nederland?

Indien aanwezig, zijn ze allemaal rustig hun koffie aan het drinken, ondertussen door het raam kijkend in afwachting om hun traditionele zwarte schaap – de progressieve beweging- ergens mee te kunnen linken?

Onder deze paraplu kunnen de extreem-rechtse terroristen steeds verder het geweld opzoeken en het is een wonder dat er nog geen menselijke slachtoffers door deze fascistische terreur gevallen zijn.

Hoewel ik niet op GroenLinks gestemd heb, ben ik nu GroenLinks, omdat ik Nederlander ben!
Weg met dat achterlijke, moorddadige fascistische tuig!
Ik ben het fascisme zat!

Ik ben Harold Halewijn!