VVD en PVV: één pot dezelfde naar vroeger stinkende bruine drek

Volgens zo’n peiling-met-het-resultaat-dat-de-klant-wenscht van Maurice de Hond zou de door de Horowitzsekte gesponsorde eenmanszaak in haat en nijd van Wilders nu 31 zetels behalen als er verkiezingen zouden zijn.
De PVV met leden zou op 28 zetels uitkomen.
Nou zijn er die heel opgelucht zeggen dat Wilders dus hooguit een vijfde deel van het electoraat aanspreekt en dat wordt dan gezegd op een toon alsof het allemaal wel meevalt met de verrechtsing in Nederland en vooral met de opkomst van extreemrechts.
Ik ben het daar niet mee eens.
En steeds meer snap ik de uitspraak van de nazi’s legitimerende hi ha ho premier van alle Nederlanders Rutte die de PVV een volstrekt normale partij met volstrekt normale standpunten noemde.
Vanuit zijn perspectief kan ik me die uitspraak voorstellen want zijn partij, de VVD, sluit voor wat betreft ranzigheid en qua misdadige ideeën naadloos aan op de tweedekansnazi’s van Wilders.

Zo zijn er VVD’ers die het best wel tof vinden dat Anders Breivik enige tientallen jonge mensen afknalde als waren het honden.
Ook zijn er in die partij die concentratiekampen en getto’s voor moslims wel zien zitten.
Verder liet de Rottenführer van de VVD in de Tweede Kamer Zijlstra weten dat vluchtelingen helemaal niet op de vlucht slaan voor de door ons geleverde bommen en granaten die op hun huizen vallen maar dat het is om ‘onze’ anusbleek, borstvergrotingen en penisverlengingen in te pikken.
Reden voor de VVD om te zorgen dat vluchtelingen in Nederland dan ook zo gauw mogelijk van overheidswege tot Untermenschen verklaard worden door die mensen uit te sluiten van het recht op een sociale huurwoning en een aantal sociale voorzieningen.
Wie ook een duit in het bruine zakje deed was John van der Rhee, VVD-raadslid te Alkmaar:

,,Wij vinden dat de asielzoekers in groepjes van maximaal drie mensen op straat mogen lopen’’

Bron

Verder dienen vluchtelingen die in Alkmaar opgevangen worden op instigatie van de PVV met leden – een partij die bol staat van de asocialen en criminelen – een soort Ariërverklaring te ondertekenen waarmee die mensen bij voorbaat en zonder dat ze ook maar iets misdaan hebben tot criminelen bestempeld worden.

VVD'er John van der Rhee
VVD’er John van der Rhee

Waarom doen me dit soort vunzige ideetjes toch zo denken aan dit:

De dag dat een of andere goorlap uit de VVD voorstelt dat vluchtelingen een soort insigne met daarop een ‘V’ moeten dragen, is vast niet ver meer.
Kortom: PVV en ‘PVV met leden’ is zo langzamerhand één pot dezelfde naar vroeger stinkende bruine drek.

1 gedachte over “VVD en PVV: één pot dezelfde naar vroeger stinkende bruine drek”

  1. Pingback: De Vluchtelingenster van België | Krapuul

Reacties zijn gesloten.