Tokkie Marcouch

PvdA-Tweede-Kamerlid Ahmed Marcouch heeft weer wat rond gebruld:

‘Asielzoekers moeten vanaf dag 1 taalles aangeboden krijgen en er moet meer geïnvesteerd worden in het meekrijgen van Nederlandse normen en waarden door excursies naar het COC, maandblad Opzij en het Verzetsmuseum.’

Bron

Hij deed zijn uitspraak bij een omroep waar men graag gasten heeft die als normen en waarden het idee huldigen en uitdragen dat moslims aan bomen moeten bungelen en die vluchtelingen die een verschrikkelijke dood sterven in zee graag uitlachen en uitschelden.
Voorts is men bij die omroep niet vies van het aan de laars lappen van de rechtsstaat en het verdraaien van de geschiedenis ten einde moslims de schuld in de schoenen te schuiven van de Holocaust.
Alleen al het feit dat Marcouch zijn ‘meninkje’ bij zo’n club heeft staan verkondigen, diskwalificeert hem en alles wat ie ooit gezegd heeft volkomen.
Fatsoenlijke mensen houden zich namelijk verre van onfrisse clubs uit medialand als de EO.

De uitspraak over die drie uitstapjes voor vluchtelingen suggereert dat wat Marcouch betreft vluchtelingen allemaal stuk voor stuk sowieso homo- en vrouwenhaters zijn als ook fascistische dan wel andersoortige toekomstige onderdrukkers of aanhangers van totalitaire systemen zijn.
Dat roept de vraag op waarom ik nog nooit iemand uit het wereldje van de politiek, ook Marcouch niet, heb horen zeggen dat die Neanderthalers uit Woerden en Steenbergen en omgeving met hun perverse seksuele obsessies maar eens een paar lesjes mensenrechten plus gedrag en omgang moeten krijgen.

Het antwoord lijkt me vrij simpel: Marcouch staat aan de kant van dat mensen verachtende lowlife maar is net als Zijlstra en Buma alleen iets intelligenter dan het vuurwerkbommen gooiende en om verkrachting gillende schorem.
Vandaar dat deze drie hun hetze jegens vluchtelingen met iets andere bewoordingen voeren. Daarom komen er dan lulverhalen over vluchtelingen die hierheen komen voor onze ooglidcorrecties, omdat hun een baan en een huis is beloofd en dat ze naar een museum moeten.
Voor Marcouch zal, opportunist als hij is, vast de overweging een rol spelen dat flink joelen over en vooral tegen vluchtelingen de kans op een terugkeer in de Tweede Kamer na voor zijn partij desastreus verlopen verkiezingen aardig wat groter maakt dan wanneer hij een voorbeeld zou nemen aan bijvoorbeeld mevrouw Dasja Abresch uit Steenbergen.
Zij had ten overstaan van de tokkies waar Marcouch zich mee associeert de moed iets te zeggen dat het bruine gespuis niet wilde horen.
Marcouch is slechts ‘flink’ in de beschermende beslotenheid van de Tweede Kamer of een studio van de EO.

Hoe het ook zij: Marcouch’ ideetje is van de pot gerukt. Het heeft net als de ‘opvattingen’ van diverse collega’s uit de Tweede Kamer niets te maken met een mening maar alles met een delict dat is ingegeven door racistische sentimenten en de wens specifieke groepen mensen te maken tot Untermenschen.
Verder is het gejoel van Marcouch absurd omdat we ook niet zijn partijgenoten Timmermans en Monasch naar Auschwitz sturen om goed tot hen door te laten dringen waar steun aan nazi’s onvermijdelijk toe zal leiden.
En die laatste twee hebben in tegenstelling tot de mensen die hier veiligheid zoeken wel degelijk het een en ander op hun kerfstok.
Of wat te denken van een partijgenoot van Marcouch die in Rotterdam als burgemeester samenwerkt met nazi’s die de idee aanhangen dat vluchtelingen ’te humaan’ behandeld worden? Moet Aboutaleb niet eens naar een verzetsmuseum dan?

Tot slot mag opgemerkt worden dat Ahmed Marcouch weliswaar een grote bek opentrekt over de vermeende totalitaire sympathieën van vluchtelingen maar dat hij zelf blijkbaar ook niet vies is van iets dergelijks:

2010-06-13 Ahmed de PVV'er

Ahmed Marcouh is behalve slechts een iets intelligentere versie van die tokkies uit Steenbergen en omgeving, tevens lid van de Tweede Kamer en kleeft in die hoedanigheid al 1962 dagen aan het pluche ervan terwijl hij zijn tijd verdoet met regelmatig iets krijsen dat tot voor een decennium terug slechts fluisterend bij een borrel op een verjaardag gezegd zou zijn.

1 gedachte over “Tokkie Marcouch”

  1. Pingback: Wilders’ verzet: nieuwe terreuraanslag vluchtelingen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.