Wilders’ ‘Totaler Krieg’

Maandag 7 februari 2011 was de eerste dag van de heropende strafzaak tegen Geert Wilders. In de eerste ronde vorig jaar beriep hij zich op zijn zwijgrecht. Nu niet meer: ‘Door heel Europa, niet alleen in Nederland, maar in heel Europa vechten de multiculturalistische elites [bedoeld wordt ‘links’] een totale oorlog uit tegen hun bevolkingen.’ Dus als u het nog niet wist, volgens Wilders bevinden we ons in een staat van oorlog door ‘linkse elites’ tegen de eigen bevolking. En iedereen die het niet zo ziet is onnozel, zwak, laf, dom, een landverrader, een collaborateur die samenwerkt met ‘de vijand’.

Het door Wilders gehanteerde begrip ‘totale oorlog’ doet meteen denken de Sportpalastrede van Joseph Goebbels in 1943. Die sprak ook van een totale oorlog waarvoor alle middelen gerechtvaardigd waren en waaraan de hele (Duitse) maatschappij mee moest doen. Voor Goebbels, Hitler en hun aanhangers was het een oorlog tegen links, tegen de Verjudung van de samenleving, tegen de oprukkende Slavische horden (migranten, vreemdelingen uit het Oosten) en tegen het complot van links en de Joden om de Duitse natie en het Duitse volk kapot te maken. ‘Laten wij ons bevrijden’.

Zo ook Wilders, want volgens hem wordt de oorlog tegen de eigen bevolking gevoerd ‘met als inzet de voortzetting van de massa-immigratie en de islamisering, uiteindelijk resulterend in een islamitisch Europa – een Europa zonder vrijheid: Eurabië.’ Ook de nazi’s wisten aanvankelijk met succes hun bevolking bang te maken met het sprookje dat links en de joden erop uit waren Europa te knechten. Totdat het geld op was, miljoenen mensen waren vermoord en Europa in puin lag. Gezien de populariteit van Wilders heeft een deel van het electoraat er geen problemen mee dat we dat nog eens dunnetjes overdoen. Alles voor de ‘vrijheid’.

Eurabië is het eigentijdse doemscenario van extreemrechts, waarin Arabieren en moslims door een vermeend akkoord met de EU binnen enkele jaren iedereen zal worden gedwongen om moslim te worden, in ruil voor olie. Dit samenzweringsconcept is grotendeels gebaseerd op Samuel Huntington’s populaire boek ‘Clash of Civilizations’, waarin gesproken wordt over een botsing van beschavingen en werd verfijnd door Bat Ye’Or, die het begrip ‘Eurabië’ voor het eerst gebruikte. Huntington had zelf alweer afstand genomen van zijn eigen theorie. maar voor opportunisten als Wilders, De Winter, Pamela Geller en Robert Spencer is het gefundenes Fressen. Graag bedient men zich van spookverhalen, want met angst voor het onbekende kun je veel geld te verdienen en veel politieke macht verwerven, vooral in tijden van economische teruggang en onzekerheid over de toekomst.

En net als de nazi’s voelt Wilders zich bedreigd, want ‘vrijheidslievende burgers die kritiek hebben op de islam worden bedreigd, vervolgd en gecriminaliseerd’. Ook de nazi’s gebruikten dat argument om het volk op te stoken tegen de Joden en links, want het was de strijd om de vrijheid van het Duitse volk om zich te verzetten tegen alles en iedereen die zich weigerde aan te passen aan de doctrine van de nazi’s en ze vervolgens uit te schakelen, te vernietigen en uit te roeien. Iedereen die zich weigerde te conformeren werd vervolgd en iedereen die het waagde kritiek uit te oefenen werd via de media kapotgemaakt.

Wilders’ retoriek is niet bedoeld om een betere samenleving mogelijk te maken, maar om het volk op te ruien en de natie te zuiveren van alles wat zich zogenaamd tegen het volk keert. Wanneer gaan de GGD en het RIAGG ingrijpen om een einde te maken aan de krankzinnige avonturen van de waanzinnige volksmenner Wilders, die steeds meer een bedreiging vormt voor de vrede en veiligheid van alle Nederlanders? Het proces tegen Wilders is geen proces maar niets dan een ordinaire propagandacampagne voor het acceptabel maken van een verderfelijke ideologie, waarvan we hoopten dat het nooit meer zou terugkeren.

24 gedachten over “Wilders’ ‘Totaler Krieg’”

 1. Wltr, zoals gebruikelijk weer een goed stuk van jouw hand.

  Het is een kwalijke zaak dat niemand inziet dat deze man een gevaar is voor een zeer grote groep mensen. Na de moslims komen de Hindoes etc., en als alle niet-verWilderde mensen op zijn, komen de Joden weer aan de beurt.

  Deja Vu, anyone?

 2. Na de Moslims, in het bijzonder de Marokkanen, zijn de Antilianen aan de beurt. Zij worden expliciet genoemd als etnische groep die geregistreerd moet worden.

  De pijlen van de PVV richten zich nu al op de zelfbeschikking van vrouwen en op de seksuele vrijheid van homoseksuelen. Uiteraard hebben ze een vrouw, Fleur Agema om de seksistische voorstellen te doen en een homoseksueel Paul ter Linden om te pleiten tegen ontmoetingsplaatsen en voor het tatoeëren van HIV patiënten in het bijzonder homoseksuele geïnfecteerden.

  Hierna zullen andere groepen wel aan de beurt komen.

 3. Noem mij wat islamitische landen waar mensen in vrijheid kunnen leven.
  Alles draait daar om macht en controle, de oude idealen van link, dus wel begrijpelijk waarom links de islam omarmt..

 4. De PVV probeert de Islam neer te zetten als de grote bedreiging voor de Westerse beschaving.

  Het is echter de PVV die alles wil afschaffen wat de Westerse beschaving goed maakt

  – Gelijke rechten voor iedereen ongeacht sekse, afkomst en seksuele oriëntatie.
  – Gewetensvrijheid
  – Vrijheid van meningsuiting
  – Recht op vrijheid in het algemeen dus geen arrestaties zonder gerede verdenking
  – Onaantastbaarheid van het lichaam
  – Onafhankelijke rechtspraak
  – Recht op een proces binnen redelijke termijn
  – Seksuele vrijheid
  – Recht van vrouwen om over hun lichaam te beschikken
  -Rechtszekerheid
  – Vrijheid om je te kleden zoals je wilt
  – Vrijheid van Godsdienst

  Deze partij neemt deel aan de regering en heeft deze ideeën. Niet een Islamitische partij.

 5. #5

  Sofia van der Linde
  8 Feb 2011 – 1:02 pm

  De PVV is ook voor vrijheid van godsdienst.
  De islam is een politieke doctrine die de democratie omver wil werpen.

 6. Het tragi-komische is dat het hele Eurabia verhaal zo overduidelijk onzin is.

  Het merendeel van alle Moslims in Europa zijn afstammelingen van Gastarbeiders en mensen uit voormalige koloniën. Die migratie vond plaats lang voordat die zogenaamde conferentie plaats vond in de jaren 70.

  Er wonen niet zoveel Arabieren in Nederland. De groepen Arabieren die er wonen zijn doorgaans vluchtelingen en hun afstammelingen. Libanezen zijn vaak Christen en gevlucht vanwege burgeroorlog. De andere grote groep zijn de Irakezen.

  Er is nooit een volledig vrije migratie vanuit het Midden Oosten naar Europa geweest.

  De gelovigen in deze samenzwering blijven maar de overduidelijke bewijzen negeren dat de feiten hun ideeën nul; komma nul ondersteunen.

 7. Het merendeel van de Moslims is geen etnisch Arabier. In Nederland zeker niet.

 8. Elisabeth Schreef:

  #5
  De PVV is ook voor vrijheid van godsdienst.
  De islam is een politieke doctrine die de democratie omver wil werpen.

  Wanneer je “godsdienst” een eigen definitie geeft, ben je geen voorstander van vrijheid van godsdienst, maar voorstander van vrijheid van jouw definitie van godsdienst.

  Eigenlijk ben je dan net zo onzinnig bezig als wanneer je zegt: “Ik ben tegen racisme, maar negers zijn geen ras, dus bij negers is het OK.” 😐

 9. Elisabeth Schreef:

  Over negeren gesproken:
  Be prepared for the real Holocaust.

  Zoiets noemen ze een “photo-op”.

  Hoewel, in dit geval is het ook als bewijs te gebruiken dat alle moslims hetzelfde handschrift hebben of dat dezelfde letters op demonstratieborden altijd op dezelfde manier nadruipen.

 10. Waarom zijn de meeste regeringsleiders in Europa zo bang voor “De Moslimbroederschap”?

 11. Elisabeth Schreef:

  #5
  Sofia van der Linde
  8 Feb 2011 – 1:02 pm
  De PVV is ook voor vrijheid van godsdienst.
  De islam is een politieke doctrine die de democratie omver wil werpen.

  De PVV is voorstander van godsdienstvrijheid, behalve voor de Islam.

 12. @# 14 & 15
  Hoe dan ook niet het onderwerp en niet bijster interessant.

  ————————-
  Het grappige is dat de elite inderdaad Moslim migranten heeft binnengehaald, maar dat was de Rechtse elite die grote fabrieken bezat en hun medestanders in het parlement. De confessionelen stemden in met de komst van gastarbeiders om vrouwen achter het aanrecht te houden.

  VNO NCW klaagde een paar jaar terug nog openlijk bij de VVD dat migratie werd gedemoniseerd. Het is vaak rechtse experts die beweren dat we meer migranten nodig hebben om de vergrijzing op te vangen.

  Ja, de Rechtse Elite voert inderdaad een oorlog tegen de gewone bevolking. Afschaffing van onze privésfeer en andere burgerrechten in de naam van de veiligheid komt allemaal uit die koker.

 13. #13

  DarkSkywise

  Eigenlijk ben je dan net zo onzinnig bezig als wanneer je zegt: “Ik ben tegen racisme, maar negers zijn geen ras, dus bij negers is het OK.”

  Helemaal gelijk.

 14. Sofia van der Linde Schreef:

  Het merendeel van de Moslims is geen etnisch Arabier. In Nederland zeker niet.

  wereldwijd is 15 % van de Moslims ” Arabisch sprekend ” Arabier nog minder want de Algerijnen , Marokanen , Malinezen ect ect spreken wel Arabisch maar zijn etnisch niet arabisch …

 15. @20
  Hetgeen uiteraard ook geldt voor de meeste Egyptenaren, Soedanezen en Libiërs.

 16. Geert en zijn tragische kopvoddenrukkers.

  In elk geval nam Wilders uitgebreide politieke zendtijd tijdens zijn rechtszaak. De pathetische xenofoob roept de “totale oorlog tegen de islam” op Goebbeliaanse uit. Waar blijft Rutte gvd, premier van álle Nederlanders, dus ook van ruim 1 miljoen Islamieten? Stoppen met die rechtszaak en meteen in psychiatrische inrichting. Voor altijd. Wilders’ licht lijkt inderdaad helemaal uitgegaan, zelfs op microniveau.

Reacties zijn gesloten.