Brussel: Charlies van politie en gelijkgeschakelde media lopen zich al warm voor komende haattsunami

Het was te verwachten natuurlijk in dit van haat jegens moslims en vluchtelingen totaal vergiftigde land met een obsessie met etniciteit die gewoon angstaanjagend is.

2016-03-21 Thijs van den Brink etnische zuivering

Het is ook te verwachten in een land waar een docent van een politieschool slechts driehonderd Euro boete krijgt voor een openlijk op social media uitgesproken wens tot massamoord.

Het is ook te verwachten in een land waar een politiechef die racistische opmerkingen maakt over Marokkanen nog steeds gewoon op zijn post zit alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
Ook is het te verwachten in een land waarvan de hoogste politiechef zelf toegeeft dat zijn personeel moslims uitscheldt bij de koffieautomaat, discrimineert dat het een lieve lust is en mensen van de straat plukt omdat ‘ze wel een bomgordel zullen dragen’ wat dan gewoon een kleedje voor het gebed is.
Daarom kon je erop wachten dat de Charlies van de Nederlandse politie dansend op de nog niet eens geborgen lijken van de slachtoffers in Brussel de gelegenheid te baat zouden nemen alvast – want reken erop dat de tsunami aan stemmingmakerij komt! – de sluisdeuren van een nieuwe tsunami aan haat jegens moslims en vluchtelingen open te zetten:

2016-03-22 Stemmingmaker pol

2016-03-22 Hoekman gedachtenpolitie

Mocht Hoekman willen. Is dergelijke bullshit wat hij geleerd heeft op de politieschool van Nico Groenewold?

Het Nederlandse ‘journaille’ is zich ook al flink aan het warmlopen voor de haatcampagne jegens moslims en vluchtelingen die eraan zit te komen.
Komt trouwens mooi uit die bomaanslag in Brussel. Met kruiperige en slijmerige types als Tim Senden van AT5 ben je er dan verzekerd van als etnisch zuiveraar in dienst van de EU dat de aandacht voor die etnische zuivering (plus alle doden die daar nog bij gaan vallen) ten minste een beetje wordt afgeleid.

2016-03-22 AT aasgieren 2

Ik wil er ook nog wel even aan herinneren dat AT5 onlangs wél tijd en middelen had om de verheffende activiteiten van een stel varkenskop-nazi’s in een buurt waar de meeste mensen door nazi-terreur zijn uitgeroeid, uitgebreid te verslaan maar een indrukwekkende demonstratie voor een vrije en veilige doortocht van vluchtelingen totaal negeerde.
En dan trachten ze bij navraag de wereld ook nog aan te praten dat ze ‘capaciteitsgebrek’ hadden….
Hoe dom denken ze bij AT5 dat de mensen zijn vraag je je dan af.

Let maar op. In navolging van die xenofobe NRC-fluim Vandermeersch zal er allerlei haatdragend en xenofoob ongedierte de komende weken zijn dat ons voor gaat houden ‘dat het nu toch wel heel dichtbij komt’ om vervolgens de onderbuik jegens moslims en vluchtelingen helemaal leeg te persen:

2016-03-22 Vandermeersch Dichtbij

Het is om te kotsen. De beste raad aan iedereen is dan ook: Laat die t.v. uit. Zeg het abonnement op die kutkrant die nog elke dag op uw deurmat valt eindelijk eens op. Blijf niet – ik herhaal: niet – thuis en ga eens praten met uw islamitische overbuurvrouw of die vluchteling in het AZC bij u in de buurt. Er zal een wereld voor u opengaan en u moest eens weten hoe mooi en hoeveel beter die is dan het schorriemorrie dat ik hierboven aanhaalde u wil laten geloven.

Overigens, Marcel van Loo heeft zijn Tweet inmiddels naar het schijnt verwijderd.
Dat mag, wij bewaren hem wel en zullen net als aan Paul van Musscher en Nico Groenewold ook vast en zeker nog wel eens aan die dappere Charlie van Loo herinneren.
Zouden dat soort lui weten wat de Henneicke Colonne was?