Site nieuws

Plaatje van een geit
Beste bezoekers,

Er zijn een aantal ontwikkelingen op de site die ik even met jullie wil delen. Ten eerste, dat zullen jullie inmiddels wel gemerkt hebben, draaien wij tegenwoordig een (tamelijk ambitieus) programma, dat wil zeggen dat er op vaste tijdstippen op de dag nieuwe berichten verschijnen.

Op dit moment is het programma als volgt;

– Om 7 uur verschijnt de Newsroom, deze wordt gedurende de dag aangevuld.
– Blogberichten verschijnen om 9, 11, 13, 15 en 17 uur.
– Tussendoor, op hele uren verschijnen berichten in de categorie “nieuws”.

Daarnaast hebben wij tegenwoordig een hele aardige redactie op onze ABOUT pagina staan met een paar goede nieuwe personen erop. Wltr bijvoorbeeld, afkomstig van het ter ziele gaande vkblog, en Andreas, die bij ons aan een nieuwe carrière als journalist begint (zijn oude carrière als journalist had hij er net op zitten), die begint binnenkort. Sofia niet te vergeten, die vaste bezoekers al goed kennen van haar uitstekende bijdragen als reageerder. Neal hoef ik jullie niet meer voor te stellen denk ik. Rik Wessels is een goeie nieuwe, die kennen jullie al van een paar gastbijdragen. Een ouwe bekende in de redactie is Sjef, die zich gaat storten op onze kookrubriek, en dat is dan weer wel nieuw. Dark Skywise, de man die al een paar geniale bijdragen heeft geplaatst, is nieuw. Borreltafel Bob de Buikloopliberaal, de vreemde eend in de bijt, ook al nieuw. En verder hebben we natuurlijk nog steeds ouwe rotten als Boze Heks, Meharis, Huib, Keira, Nolly, ondergetekende, en Al B natuurlijk die alleen niks kan omdat zijn favoriete arm in het gips zit.

Ander nieuwtje is dat wij tegenwoordig met een eindredactie werken (bestaande uit Keira, Laurent, en ondergetekende). Dat wil zeggen dat ieder bericht altijd eerst even wordt gecontroleerd op rare foutjes (bijvoorbeeld spelfouten), voordat het op de site verschijnt. Hiermee proberen wij wat extra kwaliteit aan de berichten toe te voegen.

In de nabije toekomst gaat er nog wat veranderen. Newsroom wordt weer “blogformaat”, dus weer een individueel bericht per korte itempje, echter deze zullen in een blog layout gepresenteerd worden die meer een “standaard blog layout” is. Dus je krijgt wel de aparte berichtjes zoals vroeger de “terzijdes”, alleen zul je er gewoon langs kunnen scrollen zonder dat je op ieder bericht hoeft te klikken. En je krijgt dus de berichtjes in zijn geheel te zien, zoals nu ook in de Newsroom. Voordeel is dat we dan geen Newsroom “per dag” hoeven te hebben zoals nu, maar gewoon een chronologische stroom nieuwsjes.

Echt schokkend nieuws is dat Google News ons tegenwoordig indexeert als “nieuws site”, werd tijd natuurlijk maar nu is het dus zover. Iedereen die daar zijn steentje aan heeft bijgedragen: bedankt.

Verder is er nog meer nieuws maar dat komt later wel.

Vanwege al onze ambities hebben wij nog steeds ruimte voor nieuwe redactieleden, heb je interesse neem dan contact op.

Iedereen bedankt voor alle medewerking en tot horens/lezens/schrijvens.

14 gedachten over “Site nieuws”

 1. Jullie stáán er echt op dat ik de rest van mijn leven met een rood hoofd blijf rondlopen he? 😐 😳

  *gaat snel zoeken of daar een soort wet tegen is* 😛

 2. Even een Tipje wat splefautjes betreft : als je de Nederlandse versie van Google Chrome installeer zit er automatisch een Nederlandse spellingchecker bij , vandaar dat mijn stukjes iets minder taaldoof zijn geworden 😈

 3. Goede ontwikkelingen en in het bijzonder het feit dat Google News dit als een nieuws site indexeert!

  Gaaf!

 4. Eigenlijk vond ik de Newsroom juist wel leuk omdat je daar ook nog wat persoonlijke losse flodders (mits natuurlijk in bescheiden mate) kwijt kon.

  Maar goed, ik zal er niet over klagen want dat mag niet van DE REGELS. 😆 (NB. dit was geen klagen hoor!) (< dit ook niet) (< en dit evenmin) (< zou niet durven) :mrgreen:

 5. @6 heel goed punt dit had ik zelf ook al geconstateerd. Het staat wat mij betreft vast dat er weer iets komt voor losse flodders. Maar hoe precies daar ben ik nog over aan het nadenken.

  Trouwens ook een leuke naam; losse flodders. 😛

 6. jvdheuvel Schreef:

  @6 heel goed punt dit had ik zelf ook al geconstateerd. Het staat wat mij betreft vast dat er weer iets komt voor losse flodders. Maar hoe precies daar ben ik nog over aan het nadenken.
  Trouwens ook een leuke naam; losse flodders.

  Dat kan dan als aparte thread voor ‘Nieuwe ideeën van de PVV’ worden gebruikt.

 7. Kijk regelmatig op Krapuul om eventjes de laatste update te krijgen van alle nieuwtjes.
  Ga zo door Krapuul

 8. Ik wilde Sahar niet lastigvallen met mijn stukje (dat vind ik gewoon niet kunnen), maar via een tweet van mij over #Leers heeft ze het zelf ontdekt & geretweet. En toen kwam er dus een soort sneeuwbal. :mrgreen:

 9. Ik heb destijds ook hele lappen tekst over de zaak-Pasić geschreven, alleen toen was jij er nog niet. (Nou ja, je was er wel maar niet hier.)

  Maar ik hou een spiedend oor + oog open en als er weer iets langskomt waarvan mijn rechtvaardigheidsgevoel ernstig in opstand komt, merk je het vanzelf wel. 😛

Reacties zijn gesloten.