Gebruik makend van recht…. binnen een dictatuur

vrouwe_justitia_Je kunt veel zeggen van Geert Wilders, je kan het wel of niet met hem eens zijn, hij maakt tot in uiterste punten en komma’s gebruik van de mogelijkheden die het democratisch, althans, vind ik, dictatoriaal Nederlands recht, hem biedt. Nederland is namelijk geen parlementaire democratie, maar een dictatuur. In een parlementaire democratie hebben de mensen het vrij voor het kiezen en niet wat een arrogante achterlijke ‘elite’ hen laat kiezen om vervolgens elke keuze, die zij zelf hebben bedacht, terzijde te leggen.

Het laatste decreet, u weet wel, het referendum van het associatieverdrag van de Oekraïne, dat met een democratische meerderheid werd verworpen, wordt door ene dictator Rutte, gewoon minachtend behandeld. Als je ruggengraat en ballen hebt, dan volg je gewoon wat de meerderheid heeft uitgesproken, hoe politiek onwelgevallig dan ook.

Terug naar despoot, dictator Wilders. We mogen hem, met recht op de vrije meningsuiting in Nederland, gewoon zo noemen. Maakt gewoon gebruik van het recht niet mee te werken aan zijn eigen veroordeling en het recht gewoon niet te verschijnen. Wat dit betreft mag hij roepen dat het hier gaat om een politieke veroordeling, iets wat best zo kan zijn, maar klagen moet hij niet. Immers, als je je net zo ondemocratisch gedraagt als dictator Mark Rutte, u weet wel, die aal in die snotbak die zich heeft opgewerkt tot  MP van provincie Nederland, die liegt en bedriegt dat het een lieve lust is en met een uitgestreken smoelwerk vindt dat hij dit niet doet, dan gaat ook hier de universele wetmatigheid op, “Soort zoekt soort”.

Wat dat betreft had en heeft Geert Wilders de meest prachtige en uitgelezen positie Nederland weer naar het hogere VOC-plan te tillen, zoals een andere ex-despoot eens riep, u weet wel Harr…. eheee JP Balk-en-ellende, maar niet verder komt dan minder-minder-minder Marokkanen of dat een ‘religie’ hem niet welgevallig is, dan is dit een akte van onvermogen.

Want als je de kans hebt een partij zo groot te maken dat driekwart van Nederland achter je kan staan en niet verder komt dan dit, moet dit wat mij betreft gewoon met pek en  veren worden beloond. Je hebt jezelf dan wat mij betreft allang gediskwalificeerd, Geert. Niet zeuren dat wanneer je gebruik maakt van je rechten, onafhankelijke rechters, schoffeert door te stellen dat dit een politiek proces is. Ook dan toon je namelijk geen ruggengraat en ballen te bezitten en dat je, net als al die andere faalvarkentjes in de politiek, achter regels en processen verschuilt en verschanst.

En dat is het laffe van een despoot en dictator.